Tüp Bebek Merkezleri esinin sperm sayisi düsük oldugu halde gende positif sonuc alan varmi lütfen paylasin

2.denemem 26 yaşındayım ve rabbimin izniyle bi oğluşum olucak..

sevgili arkadaşlar arkadaşım ist jinopolde selim şenözde 2 deneme yaptı yumurta toplandığı gün transferi yapmış bu ne kadar doğru bilgisi olan varmıı

yarin öglen 1 de transferim oluyor kizlar cok mutluyum hem korkuyorum hem seviniyorum ya tutarsa :))) insallah alahin izniyle tutucak icimden öyle geciyor kötü düsünmek istemyiorum duva edin olurmu

esinin sperm sayisi düsük olmasina ragmen positif sonuc alan varmi lütfen paylasin

evet canım ben varım :))). eşimin ilk testinde hareketli sperm sayısı az demişti sanırım doktor. sonra bizim moraller sıfır oldu. ikinci kez teste çağırdılar eşim stres yaptı falan sonra ben randevuyu ertelettim eşime dedim ya testi yaparsın yada çocuk için değil ama çaba vermediğin için seni boşarım (blöf yaptım tabii) teste 4 gün kala hamilelik haberimi aldım çok şükür. rabbim sanada nasip eder inşallah. bu arada biz iki yıldır bebek istiyoduk olmuyodu tesadüf testler esnasında oldu. gerç tesadüf denmez rabbim öle istedi oldu :)

nasil yanicanim esin tedavi görmedenmi spermi güclendi ay nekadar güzel rabbim istesin yeter zaten masallah benim transferim oldu bugün besinci günüm haftaya bugün merkeze gidicem kan vermek icin insallah bende positif sonucu alirim insallaaaah :)
amin

valla canım sorun ne daha onu bile anlamadık doktorlarda kesin olsun diye 2. bi yıkamalımı ne test varmış ondan istedi ama gerek kalmadı çok şükür. rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi alırsınız kucağınıza

adina cok sevindim canim hayirlisi olsun insallah

inş çok yüksek değerleri görürsünde ikizin olur:))bizde de sorun aynı.ilk denememiz negatifdi ne yazıkki.yazdan sonra 2. denememizi yapıcaz inşallah da son olur.

inş çok yüksek değerleri görürsünde ikizin olur:))bizde de sorun aynı.ilk denememiz negatifdi ne yazıkki.yazdan sonra 2. denememizi yapıcaz inşallah da son olur.

amin cnm insallah dedigin gibi son olur ... amin insallah ama ikiz sansim sifir cünkü yasimdan dolayi sadece 1 ebrio yüklüyorlar :) ama ben birede ragziyim hayirli evlat olsun saglikli olsunda :)

amin cnm insallah dedigin gibi son olur ... amin insallah ama ikiz sansim sifir cünkü yasimdan dolayi sadece 1 ebrio yüklüyorlar :) ama ben birede ragziyim hayirli evlat olsun saglikli olsunda :)

belki tek olan embriyon bölünür belli olmaz :))))mevlam kısmet ederse herşey olur.bu mübarek cuma günü hürmetine mevlam bizlere de nasip etsin hayırlı evlatlar

belki tek olan embriyon bölünür belli olmaz :))))mevlam kısmet ederse herşey olur.bu mübarek cuma günü hürmetine mevlam bizlere de nasip etsin hayırlı evlatlar

amin canim insallah bu arada benim sonucum negatif cikti maglesef 3 gün önce kan verdim ardilar merkezden ve negatif sonucu verdiler cok bunaldim hemen suan adet görüyorum gelecek ay tekrar ikinci denememi yapicam insallah son denemem olur bugün berline aylemin yanina ucuyorum kendimi tparlamam lagzim hayirlisi olsun insallah cümlemiz icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…