Eşinin sperm ve hızında düşüklük olup ve tek tük ilişkiyle hamile kalanlar var mı?

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
39
Uzun bir başlık oldu ama başlıktan anlaşıldığı üzre arkadaşlar eşimin sperm sayı ve hızında düşüklük var ileri hızlı :%18 ve sperm sayısı 9 milyon hareketsiz%48 gibi,bunun yanı sıra eşimle işinden dolayı yakınlaşmamız yumurtlama zamanı haftada 2 yi geçmiyor bu şekilde hamile kalan hanımlar var mı?

Bir arkadaşım var , eşinin sperminde sanırım sorun yoktu ama 8 ay sürekli denediler. 1 ay sadece 1 kez birlikte olabildiler ve yumurtlama dönemi bile değildi ve arkadaşım hamile kaldı ..Hiç umutsuzluğa düşme , eşinde hareketli 1 sperm bile olsa bu iş imkansızlıktan çıkıyor.. Sadece mümkünse birleşmeni yumurtalama günlerine denk getirmeye çalış.Nasıl bir işte çalışıyor bu mümkün olmuyor tabiiki bilemiyorum ama birazcık arttırsanız daha hızlı olacağına eminim ..

yorumunuz için teşekkür ederim,Allah istedikten sonra hayatta olmuycak şey yok ben buna inanıyorum öncelikle..eşimin işi çok yorucu eve dar atıyor kendini ancak izinlerde haftada 1 birliktelik kurabiliyoruz.ama bu ay doktora gittiğimiz için o da serophene verdi yumurtlama ilacı eşimede ballarla cevizlerle bakınca adetin 9.13.14 günlerini değerlendirdik:) inşallah tutmuştur ama ovulasyon tuttuğum halde çift çizgiyi görmedim tabi ovulasyonu tutmaya adetin 11.günü başladım iki çizgi çıkıyor ama silik hep bugünde yaptım hatta aynı ya erken yumurtladım ya da geç yumurtlucam adetimede 12 gün kaldı bu arada hayırlısı..

Period tracker var . Onu indir , regl süreni ve döngü süreni yaz. Orda senin için en önemli tarihleri belirliyor.o günleri boş geçmiyorsun.Ben ovulasyona hiç bakmadım hep bunu takip ettim . Birleşme tarihlerimizi işaretledim.. Benim olması 1,5 sene sürdü. Bu yolu bi dene canım ..

indirdim canım yaklaşık 1 yıldır onu takip ediyorum ve ovulasyon testimle çoğu zaman aynı gitti ama diyorum ya bu sefer yumurtlama ilacı kullandığım için dengemi bozdu

Anlıyorum canım ... Fiziksel bulgularla da hissediyorsun yumurtladığın günü,ateş ölçme veya vajinal bir akıntının gelmesi gibi .. Onları da bir araştır istersen ...

Benim eşimde ileri hareketlilik yoktu varıkosel amelıyatı oldu.hamılelık için ameliyattan sonra 4ay kesin gecmesi lazım dediler.
Hesaplamalara gore ameliyattan 3-4 gun sonra hamıle kaldım.varıkosel operasyonunu da bosuna oldugunu dusunuyoruz..

yorumunuz için teşekkür ederim,Allah istedikten sonra hayatta olmuycak şey yok ben buna inanıyorum öncelikle..eşimin işi çok yorucu eve dar atıyor kendini ancak izinlerde haftada 1 birliktelik kurabiliyoruz.ama bu ay doktora gittiğimiz için o da serophene verdi yumurtlama ilacı eşimede ballarla cevizlerle bakınca adetin 9.13.14 günlerini değerlendirdik:) inşallah tutmuştur ama ovulasyon tuttuğum halde çift çizgiyi görmedim tabi ovulasyonu tutmaya adetin 11.günü başladım iki çizgi çıkıyor ama silik hep bugünde yaptım hatta aynı ya erken yumurtladım ya da geç yumurtlucam adetimede 12 gün kaldı bu arada hayırlısı..
Mrb mesajınızi tesadüf buldum benimde esimin ileri hızlı sayısı %6 ama sayısı iyi Nasıl hamile kaldınız acaba esinize bişey uyguladınız mı?o_O

Mrb mesajınızi tesadüf buldum benimde esimin ileri hızlı sayısı %6 ama sayısı iyi Nasıl hamile kaldınız acaba esinize bişey uyguladınız mı?o_O

canım bizimde sayımız iyiydi ama ileri hız düşüktü eşim EPİMEDYUM diye bir macun almıştı aktardan ilişkiden yarım saat 1 saat önce ondan yerdi bi kaşık ve her akşam kuru üzüm kuru incir tarzında şeyler yerdi çayın yanında ve hız için çakşır kökünü çok öneriyolar çakşır kökünü kaynatıp içir içemiyosa onunda macunu var aktarlarda macununu alıp yedir derim ve tabiki kendine çok dua et ben bununla ilgili bi konu açmıştım ordan da okuyabilirsin Rabbim sana ve isteyen dua eden herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah...

eşimin sperm sayısı iyiydi ama ileri hızlı oranı biraz düşüktü. yerinde hareketsiz sayısı daha fazlaydı zaten ilaç falan kullanmadan bizim çocuğumuz olmaz heralde diyordum ne yumurtlama ne başka hiçbişi takip etmedim. toplasan ay içerisinde 2-3 ilişki olabildi. bunlardan biriyle kafaya takmadan hamile kaldım çok şükür. kalmasaydım önümüzdeki ay keçiboynuzu kürü uygulayacaktık.

canım bizimde sayımız iyiydi ama ileri hız düşüktü eşim EPİMEDYUM diye bir macun almıştı aktardan ilişkiden yarım saat 1 saat önce ondan yerdi bi kaşık ve her akşam kuru üzüm kuru incir tarzında şeyler yerdi çayın yanında ve hız için çakşır kökünü çok öneriyolar çakşır kökünü kaynatıp içir içemiyosa onunda macunu var aktarlarda macununu alıp yedir derim ve tabiki kendine çok dua et ben bununla ilgili bi konu açmıştım ordan da okuyabilirsin Rabbim sana ve isteyen dua eden herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah...
Çok teşekkür ederimmm:KK200:

eşimin sperm sayısı iyiydi ama ileri hızlı oranı biraz düşüktü. yerinde hareketsiz sayısı daha fazlaydı zaten ilaç falan kullanmadan bizim çocuğumuz olmaz heralde diyordum ne yumurtlama ne başka hiçbişi takip etmedim. toplasan ay içerisinde 2-3 ilişki olabildi. bunlardan biriyle kafaya takmadan hamile kaldım çok şükür. kalmasaydım önümüzdeki ay keçiboynuzu kürü uygulayacaktık.
Bende keçiboynuzu kuru uygulamayı düşünüyorum
Nasıl olsa olmayacak diye düzenli iliski hiç olmuyor diyebilirim o_O
Kendimi kotu hissediyorum çökmüş durumdayım :KK43:
:KK61:

Bende keçiboynuzu kuru uygulamayı düşünüyorum
Nasıl olsa olmayacak diye düzenli iliski hiç olmuyor diyebilirim o_O
Kendimi kotu hissediyorum çökmüş durumdayım :KK43:
:KK61:

sakın o şekilde düşünme evet insan yapamıyor ama akışına bırakın. çocuk konusu kafadan çıktımı gerçekten çok fark ediyor. bizim de ilk denememiz değildi bu ama kafadan attığımız anda oldu. hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim.

X