• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinin varikosel ameliyatı başarısız olan ve ikinci kez varikosel ameliyatı olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Biravucmutluluk

Annelik varlığına hergün şükretmektir ❤️
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
10.527
14.652
248
Merhaba arkadaşlar .. 2016 şubat ayında ameliyat oldu.. 5 ay sonra farklı bir doktora gitti ve sonuclar iyiydi sayı 290 milyon ileri hareket%10 ama ameliyt başarısız hala varikosel var denildi ameliyat edecekti kabul etmedik ve bska doktora gittik 9 ay geçsin ameliyat in üzerinden dedi ve 9 ay sonra sonuçlar geriledi ve hareketli sperm sayısı yine%5e düştü ve sayı 80 milyona dustu ameliyatı yapan doktor hala düzelir diyor bu durumu yaşayan varmı ???? Varsaa tekrar ameliyat oldu mu eşiniz veya nasıl çocuk sahibi oldunuz..???

bizim daha 4 ay oldu canım henüz çok fazla bir düzelme yok neredeyse aynı hareketlilik ve sperm sayısında sıkıntı var bizde böyle bir durumla karşılaşabiliriz belki rabbim şifa versin canım

bizim daha 4 ay oldu canım henüz çok fazla bir düzelme yok neredeyse aynı hareketlilik ve sperm sayısında sıkıntı var bizde böyle bir durumla karşılaşabiliriz belki rabbim şifa versin canım
Canım düzelmiş suanda hiç bir sorun kalmadı çok şükür darisi başınıza.. Birde hamile kalsaydikk..

Canım düzelmiş suanda hiç bir sorun kalmadı çok şükür darisi başınıza.. Birde hamile kalsaydikk..
Bizde bebiş hemen olsun istiyoruz ama beklemek gerekiyormuş canım doktor öyle dedi benim eşim ağır yani 3.dereceden varikosel soldan o yüzden ileri derece olanların 1yil bekleme gibi bir süresi varmış yani olmayabilirmiş hemen bekliyoruz bakalım doktor size ilaç verdi mı canım?

Bizde bebiş hemen olsun istiyoruz ama beklemek gerekiyormuş canım doktor öyle dedi benim eşim ağır yani 3.dereceden varikosel soldan o yüzden ileri derece olanların 1yil bekleme gibi bir süresi varmış yani olmayabilirmiş hemen bekliyoruz bakalım doktor size ilaç verdi mı canım?
Önce vermsti benm esimde soldan oldu ultrasonda 3.derece doktorun elle muayenesinde 2 derece demişti .. devletteki doktor ameliyattan sonra ilaç verdi sadece ve proxeed plus önerdi 1 sene sabırlı olun dems 5 ay sonra hamile kalmstim ama düştü ondan sonra olmadı dha subatn 9unda 1 yıl olacak bizimkine hayırlısı bakalm

İyi canım 1yıl doluyor iyi düşük gerçekten çok üzücü olur tabi ama yinede sağlıksız da düşer derler ya inşallah sağlıklı bir şekilde olur en kısa zamanda proxceed plus nasıl canım bize doktor hiç soylemedi birşey kendi çabamla oradan buradan duydum öğrendim tadı falan kötü mü? Benim eşim biraz pimpirikli de

Beklemek bazen o kadar zor geliyor ki geçen aşılamayı falan araştırıyorum forumdan tüp bebek falan sonra dedim ki napiyorum ben.. 2yıl olacak Şubat'ta evleneli milletin sorması yoruyor öyle işte..:KK37:

İyi canım 1yıl doluyor iyi düşük gerçekten çok üzücü olur tabi ama yinede sağlıksız da düşer derler ya inşallah sağlıklı bir şekilde olur en kısa zamanda proxceed plus nasıl canım bize doktor hiç soylemedi birşey kendi çabamla oradan buradan duydum öğrendim tadı falan kötü mü? Benim eşim biraz pimpirikli de
Bnm esimde kullanmadi canm arkadaşından vardı o verms bunları bitir sonra al diye eşim içmedi tadı çok kötü dedi haliyle hiç almadk ve kullanmadi bnm esimde aynı senin eşin gbi ama ne kadr kötü olabilir ya şase halinde suda eritmli iç ne var ki abartacak anlamıyorum bu adamlari

Beklemek bazen o kadar zor geliyor ki geçen aşılamayı falan araştırıyorum forumdan tüp bebek falan sonra dedim ki napiyorum ben.. 2yıl olacak Şubat'ta evleneli milletin sorması yoruyor öyle işte..:KK37:
Öyle canm bnm iki yılı geçti hamile kaldm ama dustu ona rağmen hep bunaltiyorlar sorup bn düsünuyorum nisan ayına kadr olmazsa nisanda yaptıralım diyoruz bnde de pıhtılaşma var en azından kaliteli sperm ve kaliteli yumurtalar döllenir daha garanti gbi olur diye düşünüyoruz tabi hersy Rabbim den isterse en kalitelileri olsn Rabbim nasip etmezse olmuyo

Öyle canm bnm iki yılı geçti hamile kaldm ama dustu ona rağmen hep bunaltiyorlar sorup bn düsünuyorum nisan ayına kadr olmazsa nisanda yaptıralım diyoruz bnde de pıhtılaşma var en azından kaliteli sperm ve kaliteli yumurtalar döllenir daha garanti gbi olur diye düşünüyoruz tabi hersy Rabbim den isterse en kalitelileri olsn Rabbim nasip etmezse olmuyo
Biz olsak zehir olsa diker içeriz çocuk olcak diye çok keyif ehliler Ah bu erkekler, İnşallah olur da kendiliğinden gerek kalmaz diğerlerine canım tabi pıhtilaşma için iğne falan vurulmak gerekiyor diye biliyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede alırız kucağımıza:KK15:

Çoğu üye 4.ayda hamile kalmış varikosrl ameliyatı geçirip Bizim de sınavımız bu demekki canım sabretmek lazım tabiki.. manevi receteler var onları uygulamaya çalışıyorum kendimce 110tane besmele yazıp üstümde taşıyorum çocuk olana kadar sonra 4cuma üst üste 1000kere ya evvel ismini çekmek gerekiyormuş çokça estağfirullah çekiyorum ya varis çekiyorum .. İnşallah Rabbim ikimizede nasib eder

Biz olsak zehir olsa diker içeriz çocuk olcak diye çok keyif ehliler Ah bu erkekler, İnşallah olur da kendiliğinden gerek kalmaz diğerlerine canım tabi pıhtilaşma için iğne falan vurulmak gerekiyor diye biliyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede alırız kucağımıza:KK15:
Doğru dedin çocuk yolunda hersy yapıyoruz biz ;)bir hamile kaldm iğne olacakmisim inslh bir an önce hamile kalirz

Back
X