Elektrik tasarrufu yapayim derken sudan gidiyor.biriktirip makinada yika daha ekonomik
Ne ne kadar kullandım kafamda çetele tutuyorum ,Hesaplama yapıyorum elk.daha fazla geliyor, of.bi iş bulursam
elektrğinede,suyunada bakmamda
elde bulasik yikamak tasarruftan cok uzaktir
aksina daha buyuk zarar
esinin verdigi harcligi sorarsan bizde para sorunu yok
hic para kaybetmedim ama cok fuzuli para harcamisimdir harciyorumdur
esim birsey demez karışmaz.
Olduğu zaman bende harcadım , mesele yok. gelir kaybına uğradık aile bütçesi için kısmak gerekiyor.
Elektrik tasarrufu yapayim derken sudan gidiyor.biriktirip makinada yika daha ekonomik
Ne ne kadar kullandım kafamda çetele tutuyorum ,Hesaplama yapıyorum elk.daha fazla geliyor, of.bi iş bulursam
elektrğinede,suyunada bakmamda
Valla sen 100 lirana aciyosun bende caldirdigim 2000 liralik kunyeme az yada cok insan biseyini kaybedince kahroluyor kunyemi esim nisanimda takmisti ve ben dogru duzgun kullanamadan gitti
O paranın senden gideceği varmış gitmiş.Canını sıkma...Başının gözünün sadakası olsun.yerine koyarsın Allah'ın izniyle.
Valla sen 100 lirana aciyosun bende caldirdigim 2000 liralik kunyeme az yada cok insan biseyini kaybedince kahroluyor kunyemi esim nisanimda takmisti ve ben dogru duzgun kullanamadan gitti
geçmiş olsun :26:
Düşürme ihtimalin olan 100 tl varmış işte ne güzel. Geçmiş olsun o ayrı da ben hep 25 kuruş düşürdüm apla. Bazen 50 kuruş düşürecek kadar zengin olduğum zamanlar oldu tabi. Lakin hiç 1 tl düşürmedim. 1 tl önemli, cüzdanın fermuarlı kısmında olmalı. Gerçi çocukken rögar kapağının deliğinden süzülüp giden bir kağıt param vardı. Bayram harçlığımdı, kızkaçıran alıp kıvırcık tuba'yı korkutacak sonra da camdan çemkiren anasından korkacaktım. Torpil patlatacaktım. Uğurlu misketlerden alacaktım. Uğurlu olmasının sırrı metal görünümlü kemik cinsinden olmasıydı. Kemik misketin varsa her türlü keperdin bilyeleri. Olamadı. Onun yerine tipitip sakız çiğnedim, leblebi tozunu ağzıma doldurup yusuf dedim. Sahi bir leblebi tozu vardı ne oldu ona?
Geçmiş olsun da... Belki bu yazdıklarım kaybedilen yılları hatırlatır ve 100 tl'nin önemi kalmaz. Belki gecenin bu saatinde bu denli arabeskleştiğim için yarın kendime kızar 100 tl yırtarım hırsımdan. Belki üzerimizden penguenler geçer.
konuyla alakası yok ama yorumunuz bana küçük emrahın türk filmlerini hatırlattı.) sevgiler.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?