Eşinin verdiği harçlığı düşüren varmı /:

Sftrk7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
320
186
83
Bugün arka cebimden Yüz tl. Düşürdüm . Nasıl üzüldüm . Tasarruf yapcam diye git taze fasulyenin ucuzunu al , elk. İçin elde bulaşık yıka. Sonra hop yüz lira . İşsiz olmak ne dramatikmiş , çalışırken olsa bu kadar koymazdı

Elektrik tasarrufu yapayim derken sudan gidiyor.biriktirip makinada yika daha ekonomik

elde bulasik yikamak tasarruftan cok uzaktir
aksina daha buyuk zarar
esinin verdigi harcligi sorarsan bizde para sorunu yok
hic para kaybetmedim ama cok fuzuli para harcamisimdir harciyorumdur
esim birsey demez karismaz

O paranın senden gideceği varmış gitmiş.Canını sıkma...Başının gözünün sadakası olsun.yerine koyarsın Allah'ın izniyle.

Elektrik tasarrufu yapayim derken sudan gidiyor.biriktirip makinada yika daha ekonomik

Ne ne kadar kullandım kafamda çetele tutuyorum ,Hesaplama yapıyorum elk.daha fazla geliyor, of.bi iş bulursam

elektrğinede,suyunada bakmamda

O paranın senden gideceği varmış gitmiş.Canını sıkma...Başının gözünün sadakası olsun.yerine koyarsın Allah'ın izniyle.

eskiden sadakam olsun diyordum ,şimdi düşümdüm ben düşene şaşana el koymam :/ haram olur derim.ihtiyaçtan ölsem :/ ama işte haram helal algısı... güzeldileklerin için sağolasın.

üzme kendini paranın gideceği varmış bundan sonra daha dikkatli olursun. bu arada bulaşıkları elde yıkayarak tasarruf edemezsin su parası çok gelir bu seferde

Adam para verirse seve seve kaybederim

100 lira arka cebe konulurmu ya
yokmu senin cüzdanın falan
elektrik suya gelince tasarruflu ol diycem ama sen daha paraya sahip çıkamıyorsun

bulaşıklarını makinede biriktirip yıka
elde bulaşık yıkayan kalmadı artık
elektrigide tv izlerken açma
tv ışığı yeter

bukadar üzülme yahu olabilir insanlık hali...o paranın gideceği varmış..ama arka cepte yüz lira taşınırmı be kardeşim..
çantana falan koy...

ben de yıllar önce yirmi lirayı kendi ellerimle kağıt diye sobaya atmış, son anda fark etmiş, sonra da paranın yanışını izlemiştim

canım ya üzülme. o para senin kısmetin değilmiş. vardır bir hayrı. meblağa önemli değil. para zor kazanıldığı için azda kaybetse çokta üzülüyor insan.

arkadaşım canını sıkma boşver.bir belayı erteledin diye düşün.sen 100 tl düşürmüşsün ben eşimin kredi kartını düşürmüşüm haberim yok.sonra tanıdık biri buluyor eşime veriyor.eşimde herkese kartı nasıl kaybettiğimi hep anlatır alay konusu olmuştum.bende ben kaybetsemde bulundu yorum yapma deyip üste çıkıyorum.ne yaparsın.olacakla öleceğin önüne geçilmez.

Canım o paranın çıkacağı varmış ne yapacan?
Dua et hasta falan olup hastaneye gitmedi varsın öyle kaybolsun.
Hem parandan hem canından olurdun.

Gecmis olsun cana gelécegine mala gelsin olan olmus .
Bende yillar once cuzdanimi caldirmistim pazarda
kredi karti 10 yillik oturum karti para azdi uzulmedim ona cok aglamistim.
arkadasim sakinlestirici verincede dedimki esime beni calmadilarya

Düşürme ihtimalin olan 100 tl varmış işte ne güzel. Geçmiş olsun o ayrı da ben hep 25 kuruş düşürdüm apla. Bazen 50 kuruş düşürecek kadar zengin olduğum zamanlar oldu tabi. Lakin hiç 1 tl düşürmedim. 1 tl önemli, cüzdanın fermuarlı kısmında olmalı. Gerçi çocukken rögar kapağının deliğinden süzülüp giden bir kağıt param vardı. Bayram harçlığımdı, kızkaçıran alıp kıvırcık tuba'yı korkutacak sonra da camdan çemkiren anasından korkacaktım. Torpil patlatacaktım. Uğurlu misketlerden alacaktım. Uğurlu olmasının sırrı metal görünümlü kemik cinsinden olmasıydı. Kemik misketin varsa her türlü keperdin bilyeleri. Olamadı. Onun yerine tipitip sakız çiğnedim, leblebi tozunu ağzıma doldurup yusuf dedim. Sahi bir leblebi tozu vardı ne oldu ona?

Geçmiş olsun da... Belki bu yazdıklarım kaybedilen yılları hatırlatır ve 100 tl'nin önemi kalmaz. Belki gecenin bu saatinde bu denli arabeskleştiğim için yarın kendime kızar 100 tl yırtarım hırsımdan. Belki üzerimizden penguenler geçer.

konuyla alakası yok ama yorumunuz bana küçük emrahın türk filmlerini hatırlattı.) sevgiler.........

konuyla alakası yok ama yorumunuz bana küçük emrahın türk filmlerini hatırlattı.) sevgiler.........

:) konuyla alakasız olan durumu sürdüreceğim ama yazarken hissiyatım bu yöndeydi. Küçük emrah'ın yabancı filmleri var mıydı yahu. Türk filmleri diye vurgulayınca bir an benim içinde bulunduğum arabeskliğin dünyaya açıldığını düşünüp dehşete kapıldım. Sevgiler karşılıklı efem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…