Eşinin veya kendi ailesiyle görüşmeyen var mi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Sebebiyle sonucunu yazar misiniz çevremde eşinin ailesinden çeken herkes yaşı geçse de hala kv laf yesem hergün ağlasa da görüşmeye devam ediyor hangisi daha dogru bilemedim.
*sadece kendi değil eşiyle ortak karar ve uygulamaya sahip olanlara soruyorum.
☆Bence nolursa olsuncular yazmaza sevinirim sadece basliktaki durumda olanlardan örnekler istiyorum tavsiye amaçlı...

Çok çok samimi kuzenim görüşmüyor eşinin ailesiyle.
Eşinin ailesinin eşini çok etkilediğini,evinin huzurunun bozulduğunu söylemişti.

iki amcamın eşi babaannemlerle görüşmüyor
bir tanesi şehir dışında onunla pek sorun olmuyor bu durum
ama diğeriyle evleri yan yana yengem çok kafaya takıyor her şeyi üstüne alınıyor ve her seferinde kavga var ailelerinde çocuklar da çok etkileniyor

iki amcamın eşi babaannemlerle görüşmüyor
bir tanesi şehir dışında onunla pek sorun olmuyor bu durum
ama diğeriyle evleri yan yana yengem çok kafaya takıyor her şeyi üstüne alınıyor ve her seferinde kavga var ailelerinde çocuklar da çok etkileniyor
Yakın olmaları hoş olmamış bizim aranızda mesafe var şükür nerde oturduğumuzu bile bilmezler

Kayınpederimle ayda yılda bir telefonda görüşürüz kayınvalidemi aramam sormam konuşmam. Kavga etmedik. O kaynanalık yapmaya kalktı ben konuşmayarak, gitmeyerek tavrımı koydum. Eşim ailesi ile elbette görüşüyor ve görüşme de demem.
Eşimin ailesi ile ayrı şehirlerdeyiz, bu tabi ki büyük avantaj.
Yazın eşim ailesini görmeye gidecek,ben ve kızım da tatile gideceğiz :KK70: planımız böyle

Yakın olmaları hoş olmamış bizim aranızda mesafe var şükür nerde oturduğumuzu bile bilmezler

mesela ailecek yemek yiyoruz orada çocuklar ve eşi geliyor kendi öyle evde bizim konuşmalarımızı gülüşmelerimizi duyuyor yani çok kötü onun psikolojisi için
amcamın umurunda bile değil yani
ben öyle bir konuma düşmek istemezdim
küslükleri hiç sevmiyorum

mesela ailecek yemek yiyoruz orada çocuklar ve eşi geliyor kendi öyle evde bizim konuşmalarımızı gülüşmelerimizi duyuyor yani çok kötü onun psikolojisi için
amcamın umurunda bile değil yani
ben öyle bir konuma düşmek istemezdim
küslükleri hiç sevmiyorum
O yüzden eşlerin ikisi de görüşmeyen sordum zaten

Kayınvalidemin sürekli problem çıkarmasından , eşimi doldurmasından ve sürekli kavga etmek istemesinden ötürü 7 ay kadar hiç konuşmadık. Ameliyat oldu artık sadece merhaba-merhaba o kadar..
Pişman mıyım değilim,böyle çok güzel oldu.

Kayınpederimle ayda yılda bir telefonda görüşürüz kayınvalidemi aramam sormam konuşmam. Kavga etmedik. O kaynanalık yapmaya kalktı ben konuşmayarak, gitmeyerek tavrımı koydum. Eşim ailesi ile elbette görüşüyor ve görüşme de demem.
Eşimin ailesi ile ayrı şehirlerdeyiz, bu tabi ki büyük avantaj. Yazın eşim gidecek ailesine ben ve kızım da tatile gideceğiz :KK70: planımız böyle
Dönüşte esinizi etkilemiş olmuyorsa en iyisi tabi ama ben eslerden birine yapılan diğerine yapılmış sayarim

aileler ile bir daha yüz yüze bakamayacak sorunlar yaşamamaya bakmak lazım
sonuçta ailemiz onlar .
ama anne baba buna çanak tutuyorsa . kavga etmeden uzak durmak en iyisi.
kavga ettikten sonra da yüz yüze bakmak zor .
kv de geline ağza alınmayacak sözler söylemiş ise gelinin kv ile görüşmeme durumu olabilir . kimse kimsenin onuru ile oynamasın .

O yüzden eşlerin ikisi de görüşmeyen sordum zaten

eşler de bir yere kadar
emin olun eninde sonunda görüşüyorlar
diğer şehir dışında olan amcam görüşmüyordu mesela ama dedemin cenazesinde barışıldı
şimdi eskisinden daha çok ilgili
sizin sorunlarınız çok büyük sorunlar mı hiç mi geri dönüşü yok

özel gun dısında ben de görüşmüyorum
eşim benim ailemle görüşür,
kendi ailesi ile de telefonda görüşür, senede bır kere de gideriz sadece.
Onlar da gelmez
Farklı şehirlerdeyiz.

eşler de bir yere kadar
emin olun eninde sonunda görüşüyorlar
diğer şehir dışında olan amcam görüşmüyordu mesela ama dedemin cenazesinde barışıldı
şimdi eskisinden daha çok ilgili
sizin sorunlarınız çok büyük sorunlar mı hiç mi geri dönüşü yok
Galiba asıl ulaşmak istediğim sonuc bu benim ya yani ilerde görüşür mu ? Benlik bişey yok ben hiç yuzgoz olmadım baba ogul ortak mal edinildi olan eşime oldu kredi sicili vs gitti dolandirildi ailesi tarafından bende tabi eşimin yanında oldum

aileler ile bir daha yüz yüze bakamayacak sorunlar yaşamamaya bakmak lazım
sonuçta ailemiz onlar .
ama anne baba buna çanak tutuyorsa . kavga etmeden uzak durmak en iyisi.
kavga ettikten sonra da yüz yüze bakmak zor .
kv de geline ağza alınmayacak sözler söylemiş ise gelinin kv ile görüşmeme durumu olabilir . kimse kimsenin onuru ile oynamasın .
Arkamdan eşime demiş olaylar karısinca o seni boyle yapti diyerek esimde bana laf eden herkesi de dahil ederek muhabbeti kesti tamamen

Galiba asıl ulaşmak istediğim sonuc bu benim ya yani ilerde görüşür mu ? Benlik bişey yok ben hiç yuzgoz olmadım baba ogul ortak mal edinildi olan eşime oldu kredi sicili vs gitti dolandirildi ailesi tarafından bende tabi eşimin yanında oldum

eninde sonunda barışılıyor kendi ailesi sonuçta
canına kast etmedikten sonra diğer konular bir şekilde çözülüyor benim gördüğüm
şehir dışındaki amcamla aralarındaki de para sorunuydu bu arada

8 aylık eşimin ailesini bu sürede 3 kez gördüm bu 3 görüşme de toplam bir hafta değildir. eşim parçalanmış bi ailenin çocuğu olduğu için pek aile sıkıntısı yaşamadım. bir tane görümcem var o da her karşılaşmamızda problem çıkardığı ve huzur bozduğu için eşim de ben de görüşmüyorz.

eninde sonunda barışılıyor kendi ailesi sonuçta
canına kast etmedikten sonra diğer konular bir şekilde çözülüyor benim gördüğüm
şehir dışındaki amcamla aralarındaki de para sorunuydu bu arada
Peki onların kaç yıl oldu şimdi bizim çocuk olacak devamli arıyorlar engelli numara ama görünüyor sonuçta. Aslında bana kalsa umrumda olmaz benim asla midem kaldırmaz ama eşim bayramdan bayrama gidip gelse çokta önemsemem ama onların ağzıyla tek laf etse asla affedemem çünkü bugünlere borçları beraber atlatiyoruz. Şehir dışındaki amcanız kendi görüşüyor mu ailesiyle

8 aylık eşimin ailesini bu sürede 3 kez gördüm bu 3 görüşme de toplam bir hafta değildir. eşim parçalanmış bi ailenin çocuğu olduğu için pek aile sıkıntısı yaşamadım. bir tane görümcem var o da her karşılaşmamızda problem çıkardığı ve huzur bozduğu için eşim de ben de görüşmüyorz.
Biz sulaleyle görüşmüyoruz eşim de zaten kopuktu amca dayı genelde koyde ler

Back
X