• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esininin kız kardeşine illet olanlar

aynı benim görümcemi anlatmışsın hatta benimki daha beter beni eşimi ve 1 buçuk yasındaki oğlumu bile çekemez ben evliliğimin 15.ayında hamile kaldım iltihaplanma olduğu için ve herkeze orda burda tedaviyle hamile kaldığı doktorlara gittiğimi söylemişti bunu hala unutmadım ve bi gün bende öcümü alıcam:47: ama kendisi unutuyo oda gitmişti doktora iltihaplanmadan insanoğlu neden böyle hiç anlamıyorum...en gıcık huyuda çok yalancı olması haa bu arada kayınvalidemde böyledir yani bi ana kızın huyu bu kadar benzerler ancak birbirlerine..bişey diyolar yapıyolar ama biraz süre geçince ben yapmadım ben demedim göz göre göre basıyolar inkarı kayınvalidem zaten psikolojik sorunları var sinir hastası ve içi fesatlıkla dolmuş her ikisininde varsa yoksa kızı ve o taorunları eşimi ve oğlumu taktığı yok ve 2 defadır arsa sattı ellerine 200 milyara yakın para geçti hepsini kızına verdi ve damadına araba aldı eşime 1 kuruş bile vermedi tabi onlar saklıyo söylemiyolar etrafda damada o paraları verirken görüyo arsayı satan emlaçı tanıdığımız olduğu için o söylüyo daha neler neler kız torunucu olduğu için hep ona alıyo herseyini ve benim oğluma bi oyuncak bile almamıştır sen gene iyisin benim basımda seninkinden 2 tane var ve üstelik daha beterler ama takmıyorum allaha havale ediyorum allah görüyo anlatsam daha neler neler ailemi bile çekemezler hele annemi hiç çekemez çok kıskanıyo benide bariz belli yani ama bi gün onlara patlıycam zor tutuyorum kendimi sınırdayım napıcamı şaşırdım nasıl davaranıcamı bilmiyorum artık

Son düzenleme:
kız kardeşine değilde erkek kardeşine illet oluyorum fıtıl oluyorum kelıme bulamıyorum

:57:
Madem bu kadar anormal biri, cevresi tarafindan da normal olmadigi belli ise, neden bu kadar onu ciddiye alip cildiriyorsunuz ki? Durumu degistirmek icin caba sarfetmek istiyorsaniz, alin bir uzmana goturun. Olmuyorsa da ciddiye almayin. Boylelerinden ancak uzak durulur,mumkun degilse de idare edilir. Sizinki tabiri caizse deliyle deli olmak gibi birsey.

Yani haklısınız baslarda bende öyle düşünüyorum takma nasıl olsa delidir diye ama sonra sabrimi zorladı ve beni zivanadan çıkardı deliyse deli canım gitsin deliliğini baskasına yapsın evlendiğimden beri bu gerizekaliyla uğraşıyorum sürekli benimle uğraşıyor tabi bastan beri herseye taviz verdimya Buda üstüme geldikçe geldi nasıl olsa nefise susuyor esimle en ufak bı münakaşada olaya dahil ediyor kendini üstelik baskalarının yanindada nefise esine böyle demiş söyle demiş diyerek dedikodu yapıyor kendide sürekli eşi ve esinin ailesiyle sorunlar yaşıyor birçok terbiyesizligine bizzat şahit oldum ama hiç bir zaman hiç bı sekilde hakkında yorum yapmadım hele ki baskasının yanında beni ilgilendirmez kendi sorunudur deyip geçtim ama o bunu yapmadi

Zaten şu KK'nın bütün gelinleri mükemmel ama kaynanalar ve görümceler baştan çıkarıyor...İstisnaları kesinlikle sölemiyorum...Ama kişi karşısındakinin aynasıdır....

genel olarak saygı ne kadar yitirilmiş, bu nasıl bir üslup...
karşınızdaki eşinizin kız kardeşi de olmayabilir...
her hangi bir insan için böyle konuşmak çok kötü...:50::50:

Allah hepinizin yardımcısı olsun benim görümcem yok ama kaynanam beter karşı komşuya yukarsına gelin geldi altta kaynana 2 görümce fazla sürmedi 1 yıl sonra hamile kalmasına rağmen tekrar ana evine geri döndü kapahati altınları kimseye danışmadan satmak babasına vermiş hapse girmesin diye bu görümceler bunları ayırdı ben de geçen ay dayanamadım kızın kaynanası ve oğlu ile konuştum neyse dün hamile gelin gelmiş evini süpürüyordu sevindim bu iki görümce arkasından neler söylediler 2 gözümden düştü

Yakıştırmalarınız hayretler içinde bıraktı beni. Eşinizin kardeşine seviyesiz demişsinizde sizinki de yerlerde. Hiç bir bayana yakıştıramıyorum bu şekilde bir üslubu, çirkefleşmeye seviye düşürmeye hiç gerek yok.Burda derdinizi çok daha farklı bir üslupla aktarsaydınız keşke çünkü herkes okuyor.

uslub cok onemlı bısey arkadasım haklısınız ama kıza destek olacagınıza kostek olmusunuz ıyıkı bırı yazmıs saygı yerlerde dıye sızde hemen gaza gelıp devam etmısınız begenmıyosan okuma kardesım yorumda yapma allah allah...

senınde bırı damarına bastıgında daha kotusunude solersın merak etme...

Siz neden bu kadar savunuyorsunuz ki bu üslubu.
Erdem en kötü zamanda bile çirkinleşmemeyi başarabilmektir.
O söylenilen, yakıştırılan sıfatlar söylenmeden durum anlatılamıyor mu?

Esimin kız kardesinden nefret ediyoruuuumm:47:Sınır bozucu aptalın teki kendi haline bakmadan laf sokmalar kudurmus köpekler gibi önüne gelene saldırmalar hiç bir sekilde muhattap olmadığım halde benimle kavga etmeler geçimsiz anacağım eşiyle ve ailesiyle bile gecinemiyor zaten 2 dakika gören biri anormal olduğunu anlıyor geçenlerde esimle aramda olan küçük bir tartismayı duymuş orda burda atıp tutmuş hakkımızda konuşmuş bende aradım neden böyle yapiyosun diye küfür edip teli yüzüme kapattı bu kadr aşağılık ve kendini bilmeyen biri:41:Nefret ediyorum ama bende bunun rövanşını almazsam görür o asalar kızlar yardımcı olun aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor:27:

ne çirkin bir uslup..

salt görümcenize hakaret etmek için topic mi açtınız nefise3?

Sizin kullandığınız üslupla onun ettiği küfürler arasında bir fark göremedim. Eminim o da sizin için aynı şeyi düşünüyordur. Seviyenizi karşılıklı düşürüp, aradaki saygıyı tamamen yitirmişsiniz. Körler sağırlar birbirini ağırlıyor sizin ailenizde :S

Ben seni bi öpeyim..
BUDUR..:kkk:

Siz neden bu kadar savunuyorsunuz ki bu üslubu.
Erdem en kötü zamanda bile çirkinleşmemeyi başarabilmektir.
O söylenilen, yakıştırılan sıfatlar söylenmeden durum anlatılamıyor mu?

tamam uslubu dogru olmayabılır ama burda neler yazıyolar daha guzel bısekılde uyarabılırler hanım efendı...hem olay kımseyı savunma degıl bunuda ıyıce anlayınn....:20::20::20::20::20::20::20::20:

tamam uslubu dogru olmayabılır ama burda neler yazıyolar daha guzel bısekılde uyarabılırler hanım efendı...hem olay kımseyı savunma degıl bunuda ıyıce anlayınn....:20::20::20::20::20::20::20::20:

Anlama olayına gelince.
Anlama konusunda pek bir problemim yok.
Demek ki üslup benzer olunca, pek sorunmuş gibi gelmiyor kişiye...

senınde bırı damarına bastıgında daha kotusunude solersın merak etme...

insanları yargılama hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde?
beni nereden tanıyorsunuz?
anlayamıyorum.
sizce üslup normal, eleştirdiğimiz için biz suçluyuz öyle mi?
yazık, çok yazık...:50:

Arkadaşlar konuyla ilgili yorumunuz varsa paylaşın yoksa konu sahibini eleştirmeyin artık.Konudaki kötü kelimeler editlendi.

madem aranız bu kadar kötü iyice yüz göz olmuşsunuz onunla hiçbir şekilde görüşmeyin konuşmayın.baktın yinede susmuyor onu duyma umursama hiç yokmuş gibi davran böylelikle hem sinirlerin yıpranmamış olur hem de görümcen bir zaman sonra seninle uğraşmaktan vazgeçer bence:31:

uslub cok onemlı bısey arkadasım haklısınız ama kıza destek olacagınıza kostek olmusunuz ıyıkı bırı yazmıs saygı yerlerde dıye sızde hemen gaza gelıp devam etmısınız begenmıyosan okuma kardesım yorumda yapma allah allah...

Aynen katılıyorum arkadasım madem bu tarz seyler üslubunuza! Aykırı sizde yorum yapmayın lütfen sizlerde su bahsettiginiz üslubunuza dikkat! Edin nedir bu ya sanki kendileri hayatlarında böyle konuşmamışlar biri üsluptan bahsetti diğerleride hemen gaza geldi sizler neden durup dururken hakaretler yağdırıyorsunuz ya sizin damarınıza basan olmadı suan esimin kardesinin aynını yapıyorsunuz o durduk yere kudreti sizde durduk yere hakaret ediyorsunuz eğer eleştirecekseniz daha usturuplu eleştirin yoksa lütfen o üslupla süslü yorumlarımızdan mahrum bırakın beni çünkü bu üslup meselesi baya uzadiiiiiiii el insaf:36:

Back
X