aynı benim görümcemi anlatmışsın hatta benimki daha beter beni eşimi ve 1 buçuk yasındaki oğlumu bile çekemez ben evliliğimin 15.ayında hamile kaldım iltihaplanma olduğu için ve herkeze orda burda tedaviyle hamile kaldığı doktorlara gittiğimi söylemişti bunu hala unutmadım ve bi gün bende öcümü alıcam
ama kendisi unutuyo oda gitmişti doktora iltihaplanmadan insanoğlu neden böyle hiç anlamıyorum...en gıcık huyuda çok yalancı olması haa bu arada kayınvalidemde böyledir yani bi ana kızın huyu bu kadar benzerler ancak birbirlerine..bişey diyolar yapıyolar ama biraz süre geçince ben yapmadım ben demedim göz göre göre basıyolar inkarı kayınvalidem zaten psikolojik sorunları var sinir hastası ve içi fesatlıkla dolmuş her ikisininde varsa yoksa kızı ve o taorunları eşimi ve oğlumu taktığı yok ve 2 defadır arsa sattı ellerine 200 milyara yakın para geçti hepsini kızına verdi ve damadına araba aldı eşime 1 kuruş bile vermedi tabi onlar saklıyo söylemiyolar etrafda damada o paraları verirken görüyo arsayı satan emlaçı tanıdığımız olduğu için o söylüyo daha neler neler kız torunucu olduğu için hep ona alıyo herseyini ve benim oğluma bi oyuncak bile almamıştır sen gene iyisin benim basımda seninkinden 2 tane var ve üstelik daha beterler ama takmıyorum allaha havale ediyorum allah görüyo anlatsam daha neler neler ailemi bile çekemezler hele annemi hiç çekemez çok kıskanıyo benide bariz belli yani ama bi gün onlara patlıycam zor tutuyorum kendimi sınırdayım napıcamı şaşırdım nasıl davaranıcamı bilmiyorum artık

Son düzenleme: