• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esininin kız kardeşine illet olanlar

ne çirkin bir uslup..

salt görümcenize hakaret etmek için topic mi açtınız nefise3?

Evet efendim bir sakıncasını vardı yüzüne söyleyemedik bari burda söyleyeyim dedim ayrıca o benim gorumcem değil en ufak bı yakınlık kelimesi dahi kullanmak istemiyorum

Yakıştırmalarınız hayretler içinde bıraktı beni. Eşinizin kardeşine seviyesiz demişsinizde sizinki de yerlerde. Hiç bir bayana yakıştıramıyorum bu şekilde bir üslubu, çirkefleşmeye seviye düşürmeye hiç gerek yok.Burda derdinizi çok daha farklı bir üslupla aktarsaydınız keşke çünkü herkes okuyor.

Pardon ama siz neden böyle bir yorum yapma gereği duydunuz ne demek seviye yerlerde ne demek cirkeflesma ne demek seviye düşürme bana hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz kendinizde ben böyle rezillik görmedim sizin seviye nerelerde suan bayan cokbilmis lütfen söylediklerinize dikkat edin sizde seviyenizi düşürmeden cirkeflesmeden! Yapın yorumunuzu :47::47:

Esimin kız kardesinden nefret ediyoruuuumm:47:Sınır bozucu xxxxxx kendi haline bakmadan laf sokmalar xxxxxx gibi önüne gelene saldırmalar hiç bir sekilde muhattap olmadığım halde benimle kavga etmeler geçimsiz anacağım eşiyle ve ailesiyle bile gecinemiyor zaten 2 dakika gören biri anormal olduğunu anlıyor geçenlerde esimle aramda olan küçük bir tartismayı duymuş orda burda atıp tutmuş hakkımızda konuşmuş bende aradım neden böyle yapiyosun diye küfür edip teli yüzüme kapattı bu kadr xxxxxx ve kendini bilmeyen biri:41:Nefret ediyorum ama bende bunun rövanşını almazsam görür o asalar kızlar yardımcı olun aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor:27:
bu tıp ınsanlara sınır oluyorum yeterkı ellerıne fırsat dussun ufak bır surtusmeyı bıle buyuk kavga olarak gosterırler benzer olayda benım basıma gelmıstı benımkı dahaa beter bana yuklendıler sucsuz oldugum halde eşimde benı savunuca ıkkı gun oonce sana neler ettı dedı ..... teyzesı olacak şşşşş.......kkkkkk hopppppp eşim oturttu yerıne karı koca arasıdatartısma ne yanı bız bır tartıstık dıye sızemı ezdırecem dedı dondu kaldı teyzesı ıyı oldu o gun bugundur eşim muhattap olmuyor evıme adım atamıyorlarrrrrrrrrr zafer benımmm ama sucsuzdum kaynananmmm hala barıstırmaya calısıyor eşım benım ustume at sen karısma dıyor cok pışmaanlarmısss kızı olacak salak durduk yere satasmıstı benım sesım cıkmayınca aglatmıstı benııı ıyı olduuu gecen tum sulale geldı onlar gelmedı bana kapının onunden gecmıs kaynananma gelmıs gunduz bende gelırdım cagırsaydı demıs ... bır zaferde sen kazaısın ınşallahhhh.... hadddını bılmeyene bıldıreceksın kım ne derse desınnnn ............ nefret etmekte son derece haklısın uslup tartısılacakta olursa bence gorumcenın kufuru ınsanda uslup muslup bırakmaz neysekı gorumcem yooooookkkkkkk

Üsluplar ne kadar çirkin!!! Bir bayana hiç yakışmıyor ...

Valla uslup muslup kalmıyo oyle terbıyesızlerın karşısında susup oturcam heee allah yarattı demem bır ben bırde duvar çarpar alım allah sen kımsın bacaksızzzz aaaaaa çocuk aılede ne gorurse onu uygularmıs...

Hele bıde kız çocukları arsız olmuyormu aaaa bende de var ama adam ettım gıkını çıkartamaz bana oyle terbıyesız hareketler yapacak heee verırım ağzının payını oturur susar.

Pardon ama siz neden böyle bir yorum yapma gereği duydunuz ne demek seviye yerlerde ne demek cirkeflesma ne demek seviye düşürme bana hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz kendinizde ben böyle rezillik görmedim sizin seviye nerelerde suan bayan cokbilmis lütfen söylediklerinize dikkat edin sizde seviyenizi düşürmeden cirkeflesmeden! Yapın yorumunuzu :47::47:

Burası bir internet ortamı, burayı 13 yaşında küçücük bir çocukta okuyor 56 yaşında bir hanımefendi de... Kullandığınız tabirleri beğenmedim ve kötü içerik olarak bildirdim zaten editlenmişsiniz o yüzden yok seviye bilmem ne muhabbetine sizinle girecek değilim. Sizin seviyeniz belli editlenmenizden. Zaten ben size haksızsınız demedim ki! Siz haklı olabilirsiniz eşinizin kızkardeşi haksızdır belki ama böyle bir internet ortamında öyle tarz şeyler söylemişsiniz ki tepkimi koydum. İyi paylaşımlar...

Son düzenleme:
Valla uslup muslup kalmıyo oyle terbıyesızlerın karşısında susup oturcam heee allah yarattı demem bır ben bırde duvar çarpar alım allah sen kımsın bacaksızzzz aaaaaa çocuk aılede ne gorurse onu uygularmıs...

Hele bıde kız çocukları arsız olmuyormu aaaa bende de var ama adam ettım gıkını çıkartamaz bana oyle terbıyesız hareketler yapacak heee verırım ağzının payını oturur susar.

Kız çocukları arsız mı oluyor? siz de ailenizin kız çocuğu değil misiniz?

Kız çocukları arsız mı oluyor? siz de ailenizin kız çocuğu değil misiniz?

evet cnm kımı kız çocukları çok başı boş bırakılmaktan arsız oluyorlarr kız çocuğunun herzaman ustune duşeceksın valla ben aıleme herzaman teşekkur ederım
benı vıcdanlı ıyı bır ınsan gıbı yetıstırdıklerı ıcın..Ama dediğim gıbı aıleden gorur çocuk aıleden ogrenır.Ben aılemden çokk guzel şeyler oğrendım hıcbır zaman saygısızlığa gelemem küçük küçüklüğünü büyük büyüklüğünü blecek..

evet cnm kımı kız çocukları çok başı boş bırakılmaktan arsız oluyorlarr kız çocuğunun herzaman ustune duşeceksın valla ben aıleme herzaman teşekkur ederım
benı vıcdanlı ıyı bır ınsan gıbı yetıstırdıklerı ıcın..Ama dediğim gıbı aıleden gorur çocuk aıleden ogrenır.Ben aılemden çokk guzel şeyler oğrendım hıcbır zaman saygısızlığa gelemem küçük küçüklüğünü büyük büyüklüğünü blecek..

o arsız kız çocuğunu yetiştiren aile eşinizi de yetiştirmiş,demekki eşinizde sorunlu:34:

başıboşluluk demiyelim bence yetişkin insanlar hep kıskançlıktan yapar kötülüğü birde cahillikten, genç kızlara birşey diyemiyeceğim olarda sebepler çok farklı

Azıcık çelişmemiş mi söyledikleriniz?

pislikler.......
bende nefret ediyorum.........
şeytan görsün yüzlerini

Son düzenleme:
Herkes birileri ile uğraşıyor hayatta
Benimde dilime gelip dökülmeyi bekleyen onca söz var ama
Bana yakışmaz diyorum söylersem ondan farkım ne olur.
Sende yapma inan onunla aynı kefede oluyorsun.
İllaki kendimizi savunmak için kötü kelimeler kullanmaya gerek yok
Çok güzel bir uslupla karşındakine haddini bildirmen
Hem senin saygınlığını ortaya koyacak hemde karşıdaki insana cevap hakkı bırakamayacak

size kesinlikle katılıyorum gerçi yazılanları okudum çooktan konudan uzaklaşılmış.Annem öğretti bana sağolsun sen onlar gibi olursan onlara yakışıcak şekilde davranırsan ne farkınız kalır diye.Benim kayınvalidem hayatta değil ama tam 6 tane görümcem var herbiri birbirinden farklı (!) hangi birine cevap yetiştireyim..En iyisi kabuğuma çekilmek varsın beni soğuk bilsinler :)) yeri geldiğinde kendi tarzıma göre hadlerini bildiririm.Onlar kendi aralarında bile kavga ederler cevap verirler birbirlerine.Bence konu sahibi arkadaş görümcesiyle uğraşmasın.Görümcesinin istediği de tatsızlık çıkarmak belli ki

Görümce olması gerekmez bazı yetişkin kadınlar hakimiyet onlarda olmasını istemesi çekilir gibi değil herkes hür doğmuştur keyfim isterse yaparım istemezse yapmam

o arsız kız çocuğunu yetiştiren aile eşinizi de yetiştirmiş,demekki eşinizde sorunlu:34:

Kız ve erkek çok farklı kavramlardan bahsedıyoruz... Bence söyledıklerınızı mantık süzgecinden geçirinde cevap verın..
Erkek her anlamda kendını kurtarır kı eşim kadar olgun bırını daha tanımıyorum ... He senın tanımanda ımkansız zaten o yuzden fazlada anlatmama gerekte yok.
Ama bu kız ıse durumlar çok farklı olur... Sizde görüldüğü gibi yaniii.

Kız ve erkek çok farklı kavramlardan bahsedıyoruz... Bence söyledıklerınızı mantık süzgecinden geçirinde cevap verın..
Erkek her anlamda kendını kurtarır kı eşim kadar olgun bırını daha tanımıyorum ... He senın tanımanda ımkansız zaten o yuzden fazlada anlatmama gerekte yok.
Ama bu kız ıse durumlar çok farklı olur... Sizde görüldüğü gibi yaniii.

:50::50::50::50::50:

Back
X