arkadasım nolur vlenmeden once doktora gıdın tedavınıze sımdıden baslayın cunku cooook zor bu yollardan gecmek içini karartmak ıstemem ama cocuk olmayacak dusuncesı bıle cok kotu bazen kaldıramıyosun pskolojın ck bozluyo gercekten nolur doktora gıdın baktırın herseye hazırlıklı olun allah san bu ylda yardımcı olsun
konuyu açan arkadaşa benim eşimin sorunu da inmemiş testis ama o 20 yaşındayken ameliyat olmuş yine de durum azosperm ve biz tese denedik orada bulunamadı sperm ama kardeşi de aynı durumda ve o da 20 yaşıda ameliyat geçirmiş ama kendisinin şuan 6 aylık kızı var. hemde evlendikten 3 ay sonra eşi hamile kaldı doğal yoldan hiçbir tedbir almadılar.
aynı anne babadan olan kardeşlerde aynı sorun var aynı çözüm yolları deneniyor ama ikisinde sonuçlar farklı oluyor. demek istediğim başkasının sonucu ne olursa olsun seninki çok farklı olabilir. umudunu yitirme güzel şeyler düşün
merhaba samsak, kaynın ve eşi adına cok sevindim darısı hepimize inşallah... ama bizim durumumuz daha kritik benim eşimin her iki testisi çok yukarıda herhalde ki emarda bile çıkmadı...artık bu konuyu çok da irdeleyip hem kendimi hem eşimi tedirgin etmek istemiyorum artık kısmet allah ol derse olur nasılsa..kök hücre çalışmaları hızlansın diye dua ediyorum en mantıklısı bu bizim durumumuzda...
merhaba samsak, kaynın ve eşi adına cok sevindim darısı hepimize inşallah... ama bizim durumumuz daha kritik benim eşimin her iki testisi çok yukarıda herhalde ki emarda bile çıkmadı...artık bu konuyu çok da irdeleyip hem kendimi hem eşimi tedirgin etmek istemiyorum artık kısmet allah ol derse olur nasılsa..kök hücre çalışmaları hızlansın diye dua ediyorum en mantıklısı bu bizim durumumuzda...