Eşininzin sevmediğiniz davranışları var nasıl tepkiler veriyorsunuz?

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
az önce başka bir arkadaş eşinizin sevmediğniz cümleleri diye konu açmış okudum hakikatten güldüm hoşuma gitti halbuki çok canım sıkkındı.peki davranışları nasıl nasıl tepki veriyorsunuz belki birbirimizden öğreniceğimiz şeyler çıkar

haftanın 6 günü %90 ayakta geçiriyorum hatta işten geldiğimde direk yatış saati 23:00 oturma hiç yok.geri kalan 1 günü de dizim var onu izliycem ya adamın bütün sıkıntısı dizi başlar başlamaz beliriyor.yok belim ağrıyo krem sürsen yok tırnak makası nerde yok telefonumu bi getir yada şarja taksan bir sürü şey valla bunaltıyo bazen ben de ona maç izletmiyorum ufaklığı salıyorum üzerine sinir küpü oluyo valla yaşasın kötülük aslında okadar çok şey varki hangisini söliyim

1- işten gelince eğer anlatıcağı birşey varsa ve ben dinemezsem yandık ama benim anlatıcağım şey tek kelimeyse 10 kez tekrarlatır
2-yemeğe oturduğumuzda hiç sıkıntısı bitmez ve ben enson kalkarım ben ona dolaptaki isteklerini taşıyana kadar karnını doyurur sağolsun
3-oda spreyini nereye saklarsam saklayım onu bulur ve düğmesini kapatır.
4-kanepenn oturma kısmına serdiğim örtü her eve geldiğimde kaldırılmıştır.
5-yatarken tv kumandadan kapatırım fişi çekmemişsem yandık fiş takılıykende elektrik geliyomuş yeni konumuz bu bu aralar

amaan herşeye rağmen bende seviyorum kocişimi sevdiğim şeyleride var nekadar tek tük olsada

Son düzenleme:
illa ki eş olması gerekmiyor sanırım erkek arkadaş adına yanıtlıyorum

öncelikle sakince anlatmaya çalışıyorum, maruzatımı dile getiriyorum, güçlü ifadelerle rahatsızlığımı belirtiyorum her şey konuşarak felsefesini ilke edindim
ancakkk
baktım olmuyor, nato kafa nato mermer o vakit madalyonun öbür tarafını çevirip canavar yüzümü gösteriyorum böyle karnımdan pençe çıkıyor "Allah'ım ben kiminle beraberim" diye başlayan ünlemli cümleler kurduruyorum kendisine
her şeyyy süt liman
yani anladığı dilden konuşunca yoluna giriyor

Back
X