ya kızlar benmi abartıyorum bilmiyorum sizde paylasında biraz objektif bakabileyim.eşim annesine babasına herseyi anlatır.bensiz plan da yapar.
evime kadın tutacağımıda kayınvalidem bilir.biz şımarıklıklığa kadın tutmaya alışamamısız da der.evime perdee diktireceğimi kocama söylerim oda gider annesine söyler.şimdide para mevzusu.
eşimin bi akrabasından alacağımız var bizimde bu ay sonuna kadar biyere para yatırmamaız lazım.sen git babasından iste.bide akraba borclarını ödeyince onu sana veririm de olay bu.
not:düğünümde takılan altınlarımı falan esimin ailesi aldı yani hiçte masum değiller...
yani bu adamların açık ağızlılığı nedir ya varmı böyle kocası olan nası başa çıkılır.yani kocam deyip hiçbişey anlatmamam mı lazım
henüz 1.5 yıllık evliyiz
peki siz ailenize herşeyi anlatır mısınız?
Bu anneci babacı olmak değil, kendi sorumluluklarını bilmemektir.
Evin içinde yaşanan evde kalır..Çok önemli mevzular olmadığı sürece paylaşılmamalıdır.
Bu paylaşmalar da eşiyle istişare yapmışsa olmalıdır.
Bunun haricinde sizin evinize yapacağınız perdeyi, yardımcı desteğinizi anlatması size olan haksızlığıdır.
Ailesine anlattığı zaman sorun çıkıyor mu ailesi tarafından peki ?
Kız ben de de görümcem kaynana olarak. benim eşimde herşeyi anlatır. Ama sürekli onlar arıyorlar. Herşeyi çaktırmadan sorarlar. Görümcem kendi kayınvalidesiyle kavga etti, evine sokmuyor. Bizi de hiç rahat vermiyor. Eşimin ailesi uzakta diye seviniyordum. şimdi iki üç haftaya ya kızında ya bizdeler. Kayınbaba her şeye karışıyor ve söylüyor.bakın düğünümde takılan altımları aldılar emrivaki yaptılar esimin gıkı çıkmadı.esimin arabasını aldılar altından oğlunu evlendirdi diye esimin gıkı çıkmadı.kayınpederim çok tuhaf bir insan evlatlarını resmen sömürür.bizi bile arayıp kaç defa para istedi ki evimiz kira hemde benim maaş aldığım gün bilir çünkü nezman aldığımı.iki kişi çalışıyonuz iyi birikim yapmısınızdır diye iğneler böyle abuk sabuk şeyler. esim akrabasına borç verdi o borç verdiği parada benim de birikimim var. babasından istesin ona bisey demiyorum ama bana sormadan fikrimi almadan o para gelince sana öderim demesine bozuluyorum.geçen anneler gününde kayınvalideme bulaşık makinası aldık gırtlağa kadar borcumuz varken sesimi çıkarmadım duaını alalaım memnun olsun dedim.
ama benim anneme gelince eşim hiç düşünmez anlatabiliyomuyum bilmiyorum.ben sadece "biz" olalım onu başaralım istiyorum.ama herşeyi annesine anlatır.
Kız ben de de görümcem kaynana olarak. benim eşimde herşeyi anlatır. Ama sürekli onlar arıyorlar. Herşeyi çaktırmadan sorarlar. Görümcem kendi kayınvalidesiyle kavga etti, evine sokmuyor. Bizi de hiç rahat vermiyor. Eşimin ailesi uzakta diye seviniyordum. şimdi iki üç haftaya ya kızında ya bizdeler. Kayınbaba her şeye karışıyor ve söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?