Eşiniz ailesinin hakkında konuştuğunuzda nasıl tepki veriyor?

Ailesine laf kondurmayanlardan mı yoksa size haklısın diyip geçenlerdenmi...Ne zaman ailenden biri bunu dedi desem savunmaya geçiyor ve bana bağırıyor buda beni çıldırtıyor.
Gelecek kaygısı yaşıyorum ve ailesi bize bir çöp yapmamasına(evi ve eşyaları ben aldım)ve takı takmamamalarına rağmen annesinin iki günlük evliyken bana kızlarımdan fayda yok sensin artık benim kızım sen bakacaksın bana lafı beni korkutuyor.Elimi versem kolumu kaptırabileceğim bir ailesi var.Sizce ne yapmalıyım kızlar?[/QUOT

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamadım okuyunca seninle aynı şeyler yaşamışız demekk ki .bizimkilerde hiç bi halt yapmadılar ne takı ne de evimize bi çöp dahi almadılar ama gelirler gerile gerile yatarlar utanmazlar....aklıma geldikçe nefret ediyorum. sonra acıyıp yine dayanamıyorum yazıklar olsun onlar gibi ailelere.:sinifsinif:

loneliness canım ben onların bana gelip gerile gerile yatmalarına başından engel olmak için savaş veriyorum şu anda eşimle...Ben yeni evliyim henüz el öpme adeti hikayesinide mümkün olduğu kadar uzatma peşindeyim ki banada bir o kadar geç gelsinler...

Ailesine laf kondurmayanlardan mı yoksa size haklısın diyip geçenlerdenmi...Ne zaman ailenden biri bunu dedi desem savunmaya geçiyor ve bana bağırıyor buda beni çıldırtıyor.
Gelecek kaygısı yaşıyorum ve ailesi bize bir çöp yapmamasına(evi ve eşyaları ben aldım)ve takı takmamamalarına rağmen annesinin iki günlük evliyken bana kızlarımdan fayda yok sensin artık benim kızım sen bakacaksın bana lafı beni korkutuyor.Elimi versem kolumu kaptırabileceğim bir ailesi var.Sizce ne yapmalıyım kızlar?

elbette üzerime düşeni yaparım. deseydiniz. evlatlarınızda yapar böyle konuşmayın. onları siz doğurdunuz terbiye ettiniz sizi neden benim elime bıraksınlar deseydiniz.

eşime ailesiyle ilgili sıkıntımdan bahsetmem ola ki bahsetmek zorundayım bilgisi olsun diye söylerim ama asla yorum beklemem ben söyler geçerim.

bana da aynı..bir çöp yapmadılar pehhh:kahve:
ya inanın nasıl içime batıyo bilemezsiniz....
walla eşime söylediğimde sesini çıkarmaz niye çıkarsın ki biliyor o da çünkü

Back
X