eşiniz akşamları eve gelince nasıl karşılıyorsunuz?

Ben 5te eşim 7de evde oluruz. Yemekleri ve masayı hazırlarım. Çünkü benim yemeklerimi yemek için eve dönüşüne yakın saatlerde bir şey yemez. Çok aç gelir:)
Kapıyı anahtarıyla açmaz. Zili çalar ben açarım. Ben biraz deli doluyum o yüzden hoplar zıplar öperim çocuk olurum:)
Kocam benim ya:)))

Ben karşılayamıyorum çünkü beraber çıkıyoruz evden beraber giriyoruz üniversitede aynı kampüste farklı fakültelerde görev yapıyoruz kapıdan içeri beraber giriyoruz. Bakımlı olmaya gelince zaten işe giderken kıyafetimi güzelce giyip makyaj mutlaka yapıyorum evde de e haliyleyim rahatlığım ön planda kasmıyorum kendimi hiçte kasmadım doal halimi seviyor çünkü fazla makyajı da asla sevmez. Öyle hep yanında bakımlı olayım saçım şöyle olsun şu böyle olsun demiyorum çünkü gündüz hep topuklular ve kumaş pantolonlayım işim gereği evde rahat olmak istiyorum 6 senelik evliyim eşim her halimi gördü hastalığımı da, kötü ruh hallerimi de, çocuk tedavisi sürecimi de, saçımın başımın en dağınık, gözlerimin en şiş, üstümün en paspal hallerini.. ama hala beni seviyor ve iltifatlar ediyor bensiz bir yere çıkmaz yanımdan ayrılmaz hep eleleyizdir. Sürekli süslü olmaya da alıştırmamak lazım bence sonra ne bileyim ileride süssüz olacabileceğimiz zamanlarda da garipsebiliyorlar alıştıkları gibi isteyebiliyorlar ama tabii ki sürekli içten gelerek süsleniliyorsa olabilirsiniz. Tabii bakım ve süsü ayırmak lazım her zaman parfümümü sıkar, duşumu alır saçımı toplarım ama açıkçası evde rahatıma bakarım.

ben evli değilim ama size annemle babamın akşamları yaptıkları müsabakaları anlatayım

Annem - ' Kimo ?
Babam - ' Aç !!
Annem - ' yine bir sürü doldurmuşsun poşetleri dolapta yer yok çürüyüp gitti vallahi hepsi !
Babam - ' Nankör kadın !!
Annem - ' ( söylenmeye devam eder )
Babam - ' çok konusma terliklerimi getir yemek yok mı !

:D :D anladığınız her akşam böyle maaleseffff haahaha vallahi evlilikten korkar hale geldim

süslenmek tarzı değilde kadının eşi gelmeden şöyle bir aynaya bakıp kendine çekidüzen vermesi gerektiğine inanıyorum...
hafifte bi makyaj yapmalı, kadının albenisini artırır... yani kendimize bakarsak hem kendimizi daha çok severiz hemde o enerjiyi karşıya veririz bence :16:

canım eşim saat 7 gibi eve gelir anahtarı var tabi ama kapıyı benim açmamı istiyo bende erkek olsam bende isterdim:)
zaten bende kapı çalar çalmaz koşarım, dört gözle bekliyorum onu çok özlüyorum çünkü kokusunu tenini herşeyini...
o eve girdiği zaman muhakkak sarılır öperim hal hatır sorarım ve gülücüğü eksik etmem ben böyle oldugum zaman o da gülümser enerjisi artar..

evde biri varsa çaktırmadan öpüşürüz evde biri yoksa öpüşmeye devam :17::17: bugün ne yaptıgını filan sorarım o da bana..
belki küçük şeyler ama bence bunlar evliliği sağlamlaştırıyor...
bu yolda devam etmek , hiçbir zaman pes etmemek gerek bence sevginin ilginin açamayacağı kapı yoktur diye düşünüyorum...
evlilik bu fedakarlık, ilgi istiyo, küçük bir çocuk gibi kabul etmek gerek..
üç günlük dünyada birbirimize daha çok ilgi göstermeli herşey gelip geçici hayat arkadaşımız can yoldaşımız onlar bizim...
:48::48::48:

ben evli değilim ama size annemle babamın akşamları yaptıkları müsabakaları anlatayım

Annem - ' Kimo ?
Babam - ' Aç !!
Annem - ' yine bir sürü doldurmuşsun poşetleri dolapta yer yok çürüyüp gitti vallahi hepsi !

:D :D anladığınız her akşam böyle maaleseffff haahaha vallahi evlilikten korkar hale geldim

ha haaaaaaaaaaa işte hayatın gerçekleri:1::1::1::1::1:canım yazdıkların beni güldürdü çok doğal geldi:1::1:ama evlilikten korkmaa çok güzel

herkes aynı şeyleri yazmış:1:anahtar varken kapıyı açmak sonra öpüşmek:1::1: ben 10 yıllık evliyim anahtar varken eşim zile basmaz ben açarken fark eder karşılarım öyle uzun öpüşmeler falanda olmaz:1::1:selamün alayküm der bende selamını alıp hoşgeldin derim öper beni ve sonrası işte yemek çay.....süslenmeye gelince ona paspal görünmek istemem arada süslenirim mutlu olur ama öyle çok şey beklemez benden süslenmene gerek yok ben seni her halinle beğniyorum seviyorum der:9::9:öyle oluncada bende çok kasmıyorum

Annem - ' Kimo ?
Babam - ' Aç !!

Uzun yıllar devam eden evliliklerde kaçınılmaz son :)

merhaba bende 1.5 yıllık evliyim eşimi herakşam kapıda karşılamayı seviyorum eve gelince onu öpmek ve kokusunu içime çekmeyi seviyorum onunda beni özlediğini söylemesini çok seviyorum aynı şekilde ben nöbetten döndüğümde oda beni beni karşılar ama şimdi bitaneciğim askerde ve ne ben kimseyi karşılıyorum nede o beni karşılıyor öyle yalnız başıma oturuyorum oyüzden hepiniz eşleriniz yanındayken böyle yapmaya devam edin ne güzel böyle şeylerin olması evimizi huzurlu hale getiriyoruz...

Annem - ' Kimo ?
Babam - ' Aç !!

:1::1::1::1::1::1: artık annenizle babanız birbirlerine alışmışlar...çok güldüm allahta onları güldürsün.....

öper beni,hosgeldin derim .. :48:
hosbuldum acıktım der .. :9:
:16:

Anahtarla açar kapıyı bekarlıktan alışkanlık olsa gerek bende kapı sesini duyduğum gibi yanına giderim.Çooook öper sarılır sarılır .... Bende tabiii 😘😍

Anhtarı var ama zili çalar :) biz çoluk çocuk kapıya koşarız :)
Babamız geliyo diye. :nazar:

merhaba bayanlar ben 3.5 yıllık evliyim ve çok mutluyum:nazar::nazar::nazar: benim sorum şu akşamları eşinizi eve gelince nasıl karşılıyorsunuz? benim bir teyzem var ve asla kocasını kapıda karşılamaz hoşgeldin demez ama ben onun aksine kapıda karşılarım hatta eşim yanında anahtar götürmesine rağmen yine de akşam eve gelince kapıyı çalar kapıyı ben açıp karşılıycak mışım hoşuna gidiyor muş öyle:KK19:kapıdan girer girmez hemen beni sarılıp öper nasılsın diye sorar bende onu öperim
siz nasıl davranıyorsunuz merak
ediyorum eşinizin gelmesine yakın neler yapıyorsunuz o nasıl karşılık veriyor?
Canım tesadüfe bak bizimde 3,5 yıl oldu evleneli:) Ben de çalışan bir bayan olduğum için bir de iş saatlerim de düzensiz olabiliyor zaman zaman o yüzden bazen eşim karşılıyor beni kapıda hatta daha çok o bile karşılıyor diyebilirim.Yemek yapmaya fırsatım olmuyor zaten çoğu zaman evimizde beni büyüten bir yardımcımız var Sultan abla yardımcı da demiyim artık aileden sayılır sağolsun o benim sıkışık olduğum günlerde yemek işlerini de hallediyor bi problem olmuyor o yüzden..

Biz annemle beraber babamı kapıda karşılardık ben taşınana kadar.Annem hala kapıda öpücüklerle karşılar.Zaten kocasını kapıda karşılamayan kadını da anlamam.

Biz annemle beraber babamı kapıda karşılardık ben taşınana kadar.Annem hala kapıda öpücüklerle karşılar.Zaten kocasını kapıda karşılamayan kadını da anlamam.
Canim oyle diyorsun ama ben mesela is yogunlugundan cogu zaman eve esimden sonra geliyorum karsilayamiyorum ki istesemde..

Back
X