Eşiniz alyans takıyormu?

benim esim bu konuda cok tatliiiiiii... her sabah ise giderken takiyor.... bi keresinde unutmustu, sokagin sonundan geri döndü, "yüzügümü verseneee :sinifsinif:" dedi gitti :))) ben fark bile etmemistim.. ben sadece disari ciktigimda takiyorum.. yoksa hep yatakodasinda duruyor uslu uslu :)

bizde takıyoruz evlendiğimizden beri... eve gelince çıkarıp dışarı çıkınca takıyoruz genelde.. çok kalın ve çok ağar bizimki :sinifsinif: ben takı falan takamam ev içinde çok sıkılırım o bazen çıkarmaz bile
ama malesef alyans önemli bir kavram türk toplumunda bilmiyorumkismile

bnm eşimde evlendiğimizden beri takıyor yalnız kilo aldığı için çok sıkıyor 1-2kez büyüttük ama daha büyütülmez kırılır dediler yenisini alcam heralde bilmiyorumkismile

tabiiki yüzük önemli değil kalpler bir olsun ancak herşey karşılıklı o takmazsa ben de takmam ... guclubacismile

ayy asker bekliyosun haa Allah sağ salim kavuştursun cnm :)))

ya bencede takılmalı yüzük tabiki gönüller bir olsun ama oda birlikteliğin bir nişanesidir bence ve takılmalı kesinlikle....

hiçkimse takmasın o zaman nişan yüzüğü neden yapmışlar dimi ???

takmazsa kafaya yer pabucumu
o kadar para verdik takacak tabi

ben uınuturum ama o olabilir:))

takmıyor.o kadar değiştirdikki sonunda bıkıp vazgeçtik.(sürekli kilo aldı da)Ama benim için sorun değil ya.Taksada olur takmasada:1closedeyes:

ben nişanlıyım,şimdilik ikimizde takıyoruz ama ileride bilemem ikimizde değer veriyoruz ,özellikle dışarı çıkarken şartzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…