Eşiniz alyans takıyormu?

takıyo evet hiç çıkarmaz..ben ara sıra çıkarırım parmaklareım şişince o hiç çıkarmaz...afferin ona...

valla sözde sadece bana tek taş takıldığı için çok üzülmüştü, illa nişan olsun bende yüzük takmak istiyorum artık diye yırtmıştı kendini :) o yüzden hele bi takmasın

takar canım benim
ama ben 1 yıldır takamıyorum hamilelik kilo şişme falan olayları...

benım esımde takar askım benım nısanlıykende sevgıylıykende takıyodu onemlı olan kalplerın bır olması tabkı ama alyansta bırıne baglı olmnın semboludr bence...

takılıyor olması çok güzel oluoo her iki tarafında çok hoşumaa gidioo opuyorumnanaktan ama önemli olan birlikte atan kalbin olmasıı

nişanlımda bende takıyorus alyanslarımızı.ben evde olduğum zamanlarda arasıra ellerim şiştiğinde çıkarıorum.onun dışında hayatta çıkarmam alyansımızemuszemus

Nişanlıyım ve ikimizde yüzüklerimizi takıyoruz.. Nişanlım bu konuda benden daha dikkatli.. Ben arada bi çıkartıyom ama nişanlım hiç çıkartmıyor..

efet takıoruzz hatta değiştireceğiz beyaz altın alacağız eskidi yawff taka takaalkisalkisalkis​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…