Eşiniz aranızda konuştuğunuz herşeyi telefonla veya yüz yüze annesine anlatıyor mu?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Evliliklerde en sevmediğim şeylerdn en önemlisi olan biten herşeyin ailelere anlatılması.bu kendi anneme de herşeyi anlatmam. kaynım eşiyle ilgili kotuleyen şeyleri annesine anlatırken sesi geliyordu ve eşime onu eleştirmiştim. başka bir zamanda eşimle konuştuğumuz basit bir konuyu ertesi gün 3 saat uzaklıktaki kayınvalideme ziyarete gidince ondan duyunca çok şaşırmıştım. eşime o gün herşeyi annene anlatıyor musun böyle diye sorunca hayır deyip bozuldu alındı.son olarak eşim annesiyle konuşmuş bugün laf arasında geçti ve arama listesinden silmiş annesini. bn arayıp konuşmasına hiç karışmam bende arayıp konuşurum aramız iyidir. ama böyle yapması listeden hep sildiğini ve herşeyi anlattığını gösterir mi sizce???. belki basit bir sorun ama benm için önemli.

Heee olduuuu
Erkeklerinde bi onu yapmadığı kalmıştı zaten onuda yapsınlar ohh

Benim esiminde herseyi degil ama bence gereksoz bissuru seyi anlattigini biliyorum. Bu anlattikca anneside herseye yorum yapip karisma hakkini buluyor kendisinde. Isin kotu tarafida burasi zaten.

Ne eşim anlatır ne de ben.Hatta annem hiç anlatmıyorsun diye söylenir.Ben evde olanın dışarı çıkmasından hoşlanmam

konuştuğunu gizlemesi, ya tekrar şüphelenmemen için ya da anlatmaktan vazgeçmedi bilmeni istemiyor.
bu arada en sevilmeyen erkek tipi, onu bu huyundan vazgeçirmen çok zor.

galiba benim nişanlımda anlatıyor herşeyi kadın arada sırada geliyor yaşadığımız şehire ama ne var en yoksa döküyor biz nişanlımla oturacağımız eve su arıtma aldık bi kaç gün annemlerin evi bize yakın su arıtmadan su taşıdık kayınvalidem geldi yaşadığımız şehire nedese beğenirsin ee bugun su taşımıycakmısınız annemde hergün taşımayla başmı olunur bi kaç gün sucuyu kaçırdık o yüzden taşıdık ordan su dedi ki zaten yaşayacağımız evi kiraladığımızdan beri babam dolduruyor su kartını böyle ufak tefek şeyleri anlatırsan onlar önüne kötü bir şekilde sunulur çok yanlış

Biz sevmeyiz böyle şeyleri, ne ben kendi aileme bir şey anlattırım ne de o. İkinizin de ağzından kerpetenle laf çıkar bu konularda.

Ayrıca böyle annesiyle bıt bıt ev hayatını anlatan erkek çok itici, erkek dediğin biraz ağır olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…