E
EU3
Ziyaretçi
birşey sormak istiyorum yanlış anlamayın ama.....konuyu açan arkadaşımız açıkca şöle,böle yapıyo eşim dememiş.belkide abartıyor yada abartmıyor o biliyor.bende bayanım ve evliyim.düşkün değil demiyorum ama ben isterimki eşim annesine (ailesine) düşkün olsun.beni incitmeden tabii...dengeli bir şekilde.ben ailemden uzağım.bende düşünüyorum ailemi,merak ediyorum.onlar nekadar beni düşünüyorsa,bende onları düşünüyorum.özlediğim anda gidiyorum.ne eşim nede ailesi problem çıkarmazlar ve gurbeti anlayıp anlayışla karşılarlar.bende dengeyi kurmaya çalışıyorum.eşimi ihmal etmeden.ne eşim aileme nede ailemin eşime laf söylemesine fırsat verem..belki arkadaşın eşinin aileside uzakta.normal değilmi düşünmesi?bence yangına körükle gitmemek lazım (ırz,namus hariç)ılımlı yaklaşmak lazım derim ben.kızmazsınız umarım.kimseyide yargılamıyorum onuda belirteyim.kimsenin günahını almamak lazım...hayırlısı neyse o olsun ıNŞALLAH.cennet annelerin ayakları altında bunuda unutmamak lazım.ben değilim ama burada bir çoğunuz annesinizCADIARZUselamlar.....
Son düzenleyen: Moderatör: