Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uzak 13 saat sürüyor suan ailesi memlekette. Ve onlar demiş olumsuzu söylüyor bana kesin değil ama öyle bir ihtimal oluşursa diye fikrimi almak istediMemleketinize çok mu uzak mesafeze. Esinizin ailesi nerede ?
Yani , oraya gittiğiniz de zorluk yapamayacağınızı düşünüyorsanız az da olsa. Kabul edin. Tabii bu biraz da eş ve eş adayinizi ne akdar sevdiğinize de bağlı. Sonuçta bu da bir nevi fedakarliktir. Herkese göre de degildir tabii. Ailesini memleketini sevdigi adam ugruna terkedip gitmek. Yasanmisliklar aliskanliklar kültür aile vs.. ne dersen var sonucta memleketinde..Evet uzak 13 saat sürüyor suan ailesi memlekette. Ve onlar demiş olumsuzu söylüyor bana kesin değil ama öyle bir ihtimal oluşursa diye fikrimi almak istedi
Evlenince mutlaka o ortami olustururlar merak etmeyin. Olursa diye ihtimal uzerine konusmuyor. Muhtemelen olacak. Ben de boyle bir teklifle karsilastim ve kesin olarak reddettim. Isleri kotuye gitmese de bi bahane bulur elbet. Hele ki evlenince bi aileye duskunluk basliyor. Hic deme benim sevgilim bagimsiz ailesinin agzina bakmiyor. Sevgiliyken bakmiyorlar da evlenince ne hikmetse pek bi duskun oluyorlar. Bugunku hallerini ararsin inan. Taniyamazsin. Bastan soyle olmaz diye.Evet uzak 13 saat sürüyor suan ailesi memlekette. Ve onlar demiş olumsuzu söylüyor bana kesin değil ama öyle bir ihtimal oluşursa diye fikrimi almak istedi
İhtimal değil , bence yol yapıyor ..Evet uzak 13 saat sürüyor suan ailesi memlekette. Ve onlar demiş olumsuzu söylüyor bana kesin değil ama öyle bir ihtimal oluşursa diye fikrimi almak istedi