• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz bir kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
:26:esiniz bi kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?? esimi bu kadar iyi tanimak istemezdim :( yani benden baska kimi begense aninda anliyorum :/ dün evli bir cift misafirimiz vardi ve kadin bi okadar güzel ve fingirdek :) onlarla ne zaman otursak esimin hal ve hareketleri degisiyo..esimi iyi taniyorum ona güvenirim ama baskasini aklindan gecirmesi bile üzülmeme yetti bile :( cok capkin atak biri degil esim ama karsi taraf aktif ve fingirdek olunca dikkatini cekio tabi..yani benzer durum yasayan varmi? napmaliyim acaip icim sIkIliyo :( bunu ona acmalimiyim? yoksa konuyu kapatmakmi mantikli..daha bir senelik evliyiz ve severek evlendik hatta o cok israr etti evlilik icin..simden böleyse 10 yil sonra nasil olur bilmem :(( off ya bu evlilik isleri ne zormus...ama ihanetin affi olmaz bende..abartiyomuyum sizce??:57::57::57::26:

şimdilik ortada bişey yok ihanet denebilecek ama bence konuş...
eşimin iş yerinde bi hatun vardı çok iyi arkadaşlardı onun için bile kavga etmiştim....
işten ayrıldı hala eşimi arıyodu...
çözüldü sanırım...:D

evlilik gercekten zor bi müessese:31:
canim bennce sen fazla kafana takip kendini üzüyorsun.:29:
esinlede hic konusma bu konuyu tabiri caizse esegin aklina karpuz kabugu sokma sakiiinnnn:20::20:
siz daha yeni evli sayilirsiniz esinin gözü senden baskasini görmüyordur eminim.ha esinin davranislarina gelince belkide o hep öyleydi o ciftin yaninda.

:26:esiniz bi kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?? esimi bu kadar iyi tanimak istemezdim :( yani benden baska kimi begense aninda anliyorum :/ dün evli bir cift misafirimiz vardi ve kadin bi okadar güzel ve fingirdek :) onlarla ne zaman otursak esimin hal ve hareketleri degisiyo..esimi iyi taniyorum ona güvenirim ama baskasini aklindan gecirmesi bile üzülmeme yetti bile :( cok capkin atak biri degil esim ama karsi taraf aktif ve fingirdek olunca dikkatini cekio tabi..yani benzer durum yasayan varmi? napmaliyim acaip icim sIkIliyo :( bunu ona acmalimiyim? yoksa konuyu kapatmakmi mantikli..daha bir senelik evliyiz ve severek evlendik hatta o cok israr etti evlilik icin..simden böleyse 10 yil sonra nasil olur bilmem :(( off ya bu evlilik isleri ne zormus...ama ihanetin affi olmaz bende..abartiyomuyum sizce??:57::57::57::26:

siz olsanız ne yapardınız? demişsiniz.asla görmemezlikten gelmem.asla.uygun bir dille anlatırım hissettiğim şeyi eşime.eğer uygun dilden anlamazsa anlayacağı dilden anlatırım.ve o insanlarlada asla görüşmem.son olur yani.tabi bu benim fikrim.sizi yanlış yönlendirmek istemem.ama ben görmezden gelemem.tabi bu görmezden gelemem demek her durumda kafasına kakarım demek değil.konuyu açarım konuşurum anlarsa ne ala konuyu kapatırım.uzatırsanız yıpranırsınız çünkü.

şimdilik ortada bişey yok ihanet denebilecek ama bence konuş...
eşimin iş yerinde bi hatun vardı çok iyi arkadaşlardı onun için bile kavga etmiştim....
işten ayrıldı hala eşimi arıyodu...
çözüldü sanırım...:D

evet cnm simdilik yok.ama eger gevsek birakirsam olacakmis gibi geliyo..amann adamlarida elde tutmak ayri dert..

hayret biz kadinlar evli oldugumuz halde fingirdiyormuyuz demekki insan istemedikten sonra olmazmis.insanin icindede varsa yapar.insallah art niyetle bakmamistir.oyle fingirdek karilarida hic sevmem:47: gebertirim onu

evlilik gercekten zor bi müessese:31:
canim bennce sen fazla kafana takip kendini üzüyorsun.:29:
esinlede hic konusma bu konuyu tabiri caizse esegin aklina karpuz kabugu sokma sakiiinnnn:20::20:
siz daha yeni evli sayilirsiniz esinin gözü senden baskasini görmüyordur eminim.ha esinin davranislarina gelince belkide o hep öyleydi o ciftin yaninda.

tesekkür ederim cvp icin.. :) evet bazen diyorum konuyu acip kendimi kücük göstermeyim aklinda yoksada inadina gider..ama bazende ki beni cok seviyosa baskasi ilgisini cekmemeli diye düsünüom :(( bende bakabilirim okadar yakisikli kisi var ama evli oldugunu untmamali insan..iradeli sadik olmali dün bir bugün iki ne cabuk sIkIldi bu adam ..ha konuyu acsam abartma der..inkar eder..ama hislerim dogru yanilmam

hayret biz kadinlar evli oldugumuz halde fingirdiyormuyuz demekki insan istemedikten sonra olmazmis.insanin icindede varsa yapar.insallah art niyetle bakmamistir.oyle fingirdek karilarida hic sevmem:47: gebertirim onu

aynen cnm ya..evliyse insan iradeli olmali sipsevdi gönlüm kaydi olaylari beni baglamaz..o kadinda geri zekali onlarda yeni evli eside cok efendi yakisikli bi cocuk..ama huy bu iste...off yaa :((

tesekkür ederim cvp icin.. :) evet bazen diyorum konuyu acip kendimi kücük göstermeyim aklinda yoksada inadina gider..ama bazende ki beni cok seviyosa baskasi ilgisini cekmemeli diye düsünüom :(( bende bakabilirim okadar yakisikli kisi var ama evli oldugunu untmamali insan..iradeli sadik olmali dün bir bugün iki ne cabuk sIkIldi bu adam ..ha konuyu acsam abartma der..inkar eder..ama hislerim dogru yanilmam

sayet ben olsam konuyu acip konusmazdim.
ama icinde kalacaksa bu konu seni yiyip bitirecekse o cift size bi daha geldiginde esin ayni davranisi gösterdiginde o zaman söyle ben bu ciftten ve kadindan hoslanmadim artik görüsmeyi keselim falan de.
ama simdi aradan bi gün gecti düne dönüp konuyu acip konusmak sacma olur diye düsünüyorum.

bazi kadinlar dikkat cekmeyi herkesin ilgi odagi olmayi sever..heryerde flört yaparlar..sne madem bu kadar rahatsiz oldun esine söyle o hanim gelince söyle degistin böyle degistin madem oyle hanimlar dikkatini cekiyor bende oyle olayim de ..baskalari yaninda bakalim bende dikkat cekecekmiyim de..

Bahsettiğin bayan sadece arkadaşsa kes diyaloğu canım valla insanın içine şüphe girdimi çıkmak bilmez ama bu konuyu kesinlikle eşine açma

bence bu konuda konuşma.
sen ne dersen de eşin güzel ve fingirdek bir kadın gördüğünde gene bakacak.
konuştuğun halde bile bile yaptığını düşünüp iyice sinir olacaksın o zaman.
çok sert tepki verirsen senin yanında bakmaz yalnızken daha çok bakar.
yani engel olamazsın.

ben de çok kızarım. haklısın ama daha ciddi bir durum olursa o zaman kullan bu hakkını.
yalama olmasın konuşmaların.

Bence abartmıyorsun canım haklısın, insan kocasının halinden tavrından anlar neyin ne olduğunu. Bu ihanet değil elbette, ama ben olsam görmezden gelemezdim. Sana böyle yap demem, diyemem tabi ama siz olsanız ne yaparsınız diye sormuşsun ya; valla ben olsam tatlı dille falan da değil, direkt arkalarından olay çıkarır, anasından emdiği sütü burnundan getirirdim. Ayrıca o kişileri de evime davet etmezdim bir daha, görüşmemeye çalışırdım. Öyle bir olay çıkarırdım ki, bir daha başka kadının yanında değil hal ve hareketleri değişmek, gözucuyla bile bakamazdı. Zaten ben ara sıra çok büyük olmayan meselelerde de küçük çaplı kıyametler koparırım, yani mesela başka bir kadına biraz fazla samimi davranırsa falan hemen arızaya bağlarım :27:, benim eşim yapı itibari ile sıcak kanlıdır, ama gözüme batacak hareketi olursa gözünü oyarım :27:, aslında sorun olmayacak durumlarda bile bazen olay yaratırım, gözdağı vermek adına :21: Hani yaptıklarım yapacaklarımın göstergesidir hesabı :47: Ben tedbirimi baştan alayım da :21:

Bence abartmıyorsun canım haklısın, insan kocasının halinden tavrından anlar neyin ne olduğunu. Bu ihanet değil elbette, ama ben olsam görmezden gelemezdim. Sana böyle yap demem, diyemem tabi ama siz olsanız ne yaparsınız diye sormuşsun ya; valla ben olsam tatlı dille falan da değil, direkt arkalarından olay çıkarır, anasından emdiği sütü burnundan getirirdim. Ayrıca o kişileri de evime davet etmezdim bir daha, görüşmemeye çalışırdım. Öyle bir olay çıkarırdım ki, bir daha başka kadının yanında değil hal ve hareketleri değişmek, gözucuyla bile bakamazdı. Zaten ben ara sıra çok büyük olmayan meselelerde de küçük çaplı kıyametler koparırım, yani mesela başka bir kadına biraz fazla samimi davranırsa falan hemen arızaya bağlarım :27:, benim eşim yapı itibari ile sıcak kanlıdır, ama gözüme batacak hareketi olursa gözünü oyarım :27:, aslında sorun olmayacak durumlarda bile bazen olay yaratırım, gözdağı vermek adına :21: Hani yaptıklarım yapacaklarımın göstergesidir hesabı :47: Ben tedbirimi baştan alayım da :21:

:)) ay cnm ya ne güzel eli masalisin sen :)) bende icime atmam aslinda ama hani bi yerleride kalksin istemiom..sonra abartion die üste cikar falan..esim beni sevio bunu biliom ama iste diger kadin fazlaca güzel ve civelek olunca...gözle görülür bi degisim farkedince insan üzülüo :((

sizin tabirinizle 'fingirdek' kadınları evinize misafir almayın derim...

sizin tabirinizle 'fingirdek' kadınları evinize misafir almayın derim...

fingirdek derken kötü anlamda deil..asiri neseli cilveli pozitif biri 88 dogunlu kiz daha bizden 6 yas kücük..kendimce gereksiz bi kiskanclikmi yoksa yerinde bi müdahalemi gerekeio bilemedim..o yüzden paylastim..ama sanirim daha nadir görüsecem

fingirdek derken kötü anlamda deil..asiri neseli cilveli pozitif biri 88 dogunlu kiz daha bizden 6 yas kücük..kendimce gereksiz bi kiskanclikmi yoksa yerinde bi müdahalemi gerekeio bilemedim..o yüzden paylastim..ama sanirim daha nadir görüsecem

ben anladım ne manada söylediğinizi zaten açıklama yapmanıza gerek yok:) erkekler aşırı neşeli cilveli ve güzel kadınlara ister yaşı küçük isterse büyük olsun karşı koyamaz...evliliğinizin saadeti ve geleceği açısından bana kalırsa görüşme sıklığınızı azaltın. gereksiz kıskançlık değil bu sadece bir önlem...

ama inanin böle bi knuyu konusuyo olmak bile beni cok üzüyo :( yani esimle bu konusmak zorunda kaldigim icin acaip kizginim..evlenirken bile bi erkekde aradigim en bas özellik sadik olmasiydi..cok hassas ve duygusalim bu konularda..sogumak istemiom kocamdan biliyorum bi sogursam bosanmaya kadar giderim..

:)) ay cnm ya ne güzel eli masalisin sen :)) bende icime atmam aslinda ama hani bi yerleride kalksin istemiom..sonra abartion die üste cikar falan..esim beni sevio bunu biliom ama iste diger kadin fazlaca güzel ve civelek olunca...gözle görülür bi degisim farkedince insan üzülüo :((

Evet canım bu konuda eli maşalıyımdır hakkaten :27: Eskiden böyle değildim; ben böyle değildim yaşarken oldum hesabı :52: Eskiden derdim ki mesela Allah korusun "Eşim beni aldatsa, hiçbirşey yapmadan, asaletimle çeker giderim :21:". Şimdi akıllandım, yerim asaletini diyorum, sanki asil asil çekip gidince "aaa bak ne asil kadınmış, çekti gitti" deyip madalya mı takacaklar :27: Bir de içimde kaldığıyla kalırım, Allah korusun başıma gelse elbette bırakır giderim, ama gitmeden önce dünyayı başına bir yıkar öyle giderim, öyle sessiz sessiz değil :21: Hatta bazen eşime diyorum "öyle birşey yaparsan seni öldürmem, ölüm kurtuluş olur, bir kazan kızgın yağı dökerim bir yerine (sen anla işte), öyle bırakır gideerim, başka kadınla da olamazsın daha da benden sonra, yok öyle rahatça hayatına devam etmek" diyorum. Garibimin bana bir bakışı var ki :18: O konuda deli olduğumu bilir o da, geçen yine dedim de böyle adamcağız "tamam öyle birşey yaparsam yap, birşey demiyorum buna, ama tek bir diyeceğim; emin olmadan yapma" dedi :27: Artık nasıl bir deli deli bakıyorsam bu konuyu konuşurken, adamcağız tırstı sanırım bayağı benden :27::27::27:

Sen de hiiiçç üzme kendini canım, erkek milleti işte, hep aynı, bakarlar illa ki gözleri kayar, ama sen işini sağlama al, görüşme o insanlarla bir daha. Ne şeytanı gör, ne Salavat getir :)

ama inanin böle bi knuyu konusuyo olmak bile beni cok üzüyo :( yani esimle bu konusmak zorunda kaldigim icin acaip kizginim..evlenirken bile bi erkekde aradigim en bas özellik sadik olmasiydi..cok hassas ve duygusalim bu konularda..sogumak istemiom kocamdan biliyorum bi sogursam bosanmaya kadar giderim..

eşinize 'sen bu kıza asılıyorsun,bir daha evimize gelmeyecek' demek yerine 'kocacım ben bu kızla pek anlaşamadım. yani senin hatrın olmasa bu kadar çekmezdim, daha az görüşelim' demekte fayda var.

Back
X