• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz bir kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?

hahhaha noldu iste buna cok güldüm..beni bilen bilio cnm kalitemi özgüvenimi..sadece siz gibiler hakkindanda gelirim istersem..senide anliyorum sorunlu kisilik diyene bak önce kendine bak be..polemik yaratarak bisey bildigininizi sanirsiniz sadece...hem burda kelime oyunu degil gercek hayatlar paylasilio..ayrica öyle düsünüyosan burda isin ne ..acaba o elin kizi senmisin??? merak ettim bak..ama icin fahatlayacaksa kendinede söyleyebilirim...allahdan baskasindan korkumuz yok..neyse sana prim yok..istedigini düsün istedigini yaz..sonucda iyi yada kötü fikir icin acilir konular...iyi atismalar sana..pehlül kacar..:34:

sen kimsenin hakkından gelemezsin. yazdıklarından bu çıkıyor. ilk okul çocukları gibi, ağzından çıkan her lafı "kapak" sanıp çığlıklar atabilecek yapıda bir insansın. şu zamana kadar belli yüze yakın konuda mutlaka bir olumlu-olumsuz yorumda bulunmuşumdur.. insanlar bana özelden mesaj atıp fikir almak isteyecek kadar önemsiyorlar beni. içlerinden birisi çıkıp da hakkımda asla kötü birşey söylemedi. sen git eşine sahip çık önce ona buna çamur atacağına. zaten hep kadın milletinde vardır erkek hiçbirşey yapmaz oh ne ala..... erkeğine sahip çıkamayıp da burada onun bunun namusuna laf etme.! gerçek hikayelerle kelime oyununu birleştirip bu sonucu çıkarman bana sana yazdığım için bile zaman kaybı olduğunu hissettirdi.. senin sarfettiklerini hatalı buldum diye " eşine cilve yapayım ağzının suları aksın" diye cevap verdin. herkes seni onaylamak zorunda değil.! buraya yazıyorsan birşey aksi cevapları öbür açıdan yorum yapanları da göze alacaksın.....

evinize gelen kiza "fingirdek"
demissin,sonra bir yerde evli kocasida yakisikli ama huy iste diye birsey demissiniz..
sonra fingirdek derken kizin güler yüzlü,isveli-cilveli arti cok güzel oldugunu ve yas farkinizi demissiniz...
bunlar onun kocasiniza birsey yaptigi yapacagi anlamina gelmez...
soniucta yeni evliler diyorsunuz yani kizin yapisi cekicidir.normal yaptigi hareket bile size isve cilve gelir,ama
bunu esinize yaptigi anlami cikmaz ki hos esiniz begenmis gibi birsey demissiniz yani bu kizin sucu degil..
hemen birseyde kadin söyle kocam degil olaylari oluyor..
ama genc,gösterisli,cilveli ( esinedir ya da size cilve yapmadigi halde öyle saniyorsunuz) olmasi onun fingirdek
olmasi anlamina gelmez..
ben basta fingirdek dediginizde esinizi bastan cikarmaya calsiyor sandim ama yazik yani genc bir kadin hakkinda böyle seyler
demeniz sucu yokken ayip
ayrica esim bu dediginizi olayi bana hissettirse ben ondan hesap sorarim evime gelen herseyden bi haber bir kiza atmazdim sucu,
haa bir daha görüsürüm görüsmem o ayri mesela ama esim bunu hissettiriyorsa,evime gelen misafire kocasinin(kendi karsinin yaninda ) alici gözle
bakiyorsa ben o adamdan her türlü süphe ederim..

Son düzenleme:
bunu özgüvenle ne alakasi var..sanirim sen bekarsin ..özgüvenim herzaman yerinde masallah..cok biliyosun ya hemende fingirgedigin anlamini cözmüsün...bende neseli aktiv biriyim ama cilvemide esime yaparim..istersen bigün senin esine yapayim salyalari aksin ..sende o tiplerdensin sanirim bu kadar tepen attigina göre....neyse beni anlayan anladi arada sen gibi cinsler cikiyo elbet

Çok şaşırdım ve inanamadım bu yorumu görünce...

Pes...!

:26:esiniz bi kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?? esimi bu kadar iyi tanimak istemezdim :( yani benden baska kimi begense aninda anliyorum :/ dün evli bir cift misafirimiz vardi ve kadin bi okadar güzel ve fingirdek :) onlarla ne zaman otursak esimin hal ve hareketleri degisiyo..esimi iyi taniyorum ona güvenirim ama baskasini aklindan gecirmesi bile üzülmeme yetti bile :( cok capkin atak biri degil esim ama karsi taraf aktif ve fingirdek olunca dikkatini cekio tabi..yani benzer durum yasayan varmi? napmaliyim acaip icim sIkIliyo :( bunu ona acmalimiyim? yoksa konuyu kapatmakmi mantikli..daha bir senelik evliyiz ve severek evlendik hatta o cok israr etti evlilik icin..simden böleyse 10 yil sonra nasil olur bilmem :(( off ya bu evlilik isleri ne zormus...ama ihanetin affi olmaz bende..abartiyomuyum sizce??:57::57::57::26:

sakın eşine açma konuyu aklında o kadın yokken birden aklına sokarsın kadını.o seni sevmiş ve seni seçmiş ne yani hiçmi karşısına fingirdek biri çıkmadı öyle birşey isteseydi o yapıda bir insanla ilgilenirdi sen sıkma güzel canını:)) evliliğinin tadını çıkar ama o kadınada meydanı bırakma görüşmemeye çalış

çelişkiyi görüyor musun? önce kız için "fingirdek, geri zekalı" diyorsun.. sonrasında ise "kötü anlamda değil" diyorsun.. sen önce o arkadaşınız için kafanda ne imaj çizildiğinden emin ol..! fingirdek oynak demektir. ve bu hitap hiç hoş birşey değildir!! neden neşeli, pozitif birisi FİNGİRDEK sıfatına büründürülüyor....!!?? bence sen o kişiyi çok kıskanmışsın ne diyeceğini şaşırmışsın... özgüven sıfır.......

her insan zaman zaman görüştüklerinden rahatsız olur.. bunu dile getirir... lakin sen evine gelen misafire fingirdek diyerek bunu dile getiriyorsun.. çok rahatsız olduysan aç telefon "sen çok fingirdek birşeysin senden haz etmedim görüşmeyelim" de.. :34:

:

Bende kimsenin bu FINGIRDEK lafina takilmamis olmasina sasirdim. Ayni seyleri dusunuyorum neseli pozitif olmak bile nelere cekiliyor.Asik suratli olsan yuzu mahkeme duvari gibi soguk kadin deniyor.Insanlarda napicagini sasirdi.Artik bir ortama girince ne yapacagimi bende bilemiyorum!!! Fingirdek lafi da anlami her ne kadar cilveli,oynak kiritkan kadin anlamina gelsede anlami iyi olup kullanimi kotu anlamda olan bir kelimedir iyi anlama gelmez.

QUOTE=Kirlangiclar;22814789]bunu özgüvenle ne alakasi var..sanirim sen bekarsin ..özgüvenim herzaman yerinde masallah..cok biliyosun ya hemende fingirgedigin anlamini cözmüsün...bende neseli aktiv biriyim ama cilvemide esime yaparim..istersen bigün senin esine yapayim salyalari aksin ..sende o tiplerdensin sanirim bu kadar tepen attigina göre....neyse beni anlayan anladi arada sen gibi cinsler cikiyo elbet[/QUOTE]

Aman Allah'ım, nasıl bir cevaptır bu böyle
bence özgüveni yerinde, neşeli ve aktif kişilik yorumlarınıza ek olarak ufak bir tartışmada bile hemen çirkefleşen, seviyesizleşen ve de terbiyesizleşen biriyimi de ekleyin lütfen!!!:47::47::47:

:26:esiniz bi kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?? Esimi bu kadar iyi tanimak istemezdim :( yani benden baska kimi begense aninda anliyorum :/ dün evli bir cift misafirimiz vardi ve kadin bi okadar güzel ve fingirdek :) onlarla ne zaman otursak esimin hal ve hareketleri degisiyo..esimi iyi taniyorum ona güvenirim ama baskasini aklindan gecirmesi bile üzülmeme yetti bile :( cok capkin atak biri degil esim ama karsi taraf aktif ve fingirdek olunca dikkatini cekio tabi..yani benzer durum yasayan varmi? Napmaliyim acaip icim sıkıliyo :( bunu ona acmalimiyim? Yoksa konuyu kapatmakmi mantikli..daha bir senelik evliyiz ve severek evlendik hatta o cok israr etti evlilik icin..simden böleyse 10 yil sonra nasil olur bilmem :(( off ya bu evlilik isleri ne zormus...ama ihanetin affi olmaz bende..abartiyomuyum sizce??:57::57::57::26:

bende 2 yıllık evliyim eşim geçen gün hastayım diye nazlanmaya başladı sonra bir baktım tlf.da iş arkadaşı kızla gülüşüyor bende fırçayı bastım sonrda dedim ki başka konudan girip aldatan erkek haysiyetsizdir ve karaktersizdir ve birçok söz sonrda fırçalama nedeni olarak seni düşünüyorum başın ağrıyormuşya kendine dikkat et dedim bence uygun bir dille sende bunu denemelisin çok işe yarıyor :)

eşim kendi halinde, sağa sola bakmayan bir insandır ama yemeğe çok düşkündür. geçen dışarıda yemeğe gittiğimizde yemekleri görünce gözü döndü, onunla konuşurken beni duymadı bile. beni neden dinlemiyorsun dedim. kusura bakma yemeklerin güzelliğine takılmışım dedi. ben de : bir kadın seni ancak böyle kandırabilir dedim, güzel bir sofra kurar sende dayanamazsın dedim. eşim de bana : merak etme yemekleri yer hemen kaçarım dedi :)

bunu özgüvenle ne alakasi var..sanirim sen bekarsin ..özgüvenim herzaman yerinde masallah..cok biliyosun ya hemende fingirgedigin anlamini cözmüsün...bende neseli aktiv biriyim ama cilvemide esime yaparim..istersen bigün senin esine yapayim salyalari aksin ..sende o tiplerdensin sanirim bu kadar tepen attigina göre....neyse beni anlayan anladi arada sen gibi cinsler cikiyo elbet

haklıyken haksız duruma düşmüşsün bu nasıl bir cümle böyle, hiç yakışmıyor bir bayana, seviye yerlerdeee

neşeli, cıvıl cıvıl kadınlar fingirdek diye nitelendiriliyosa bana da fingirdek diyen çoktur heralde, kız genç, güzel ve neşeli, suçu bu mu yoksa eşine asılır nitelikte hareketlerimi var?
alenen asılıyosa zaten kızın eşide sap değilya bişey der ama ortada bişey yokken eşine kıza bakma konuşma görüşmeyelim vs dersen eşeğin aklına karpuz kabuğuda düşürebilirsin

Bende kimsenin bu FINGIRDEK lafina takilmamis olmasina sasirdim. Ayni seyleri dusunuyorum neseli pozitif olmak bile nelere cekiliyor.Asik suratli olsan yuzu mahkeme duvari gibi soguk kadin deniyor.Insanlarda napicagini sasirdi.Artik bir ortama girince ne yapacagimi bende bilemiyorum!!! Fingirdek lafi da anlami her ne kadar cilveli,oynak kiritkan kadin anlamina gelsede anlami iyi olup kullanimi kotu anlamda olan bir kelimedir iyi anlama gelmez.

ben de ona şaşırdım arkadaşım. başka zamanlarda olay anlatılırken bu tarz kelimeler kullananları yerden yere vuruyor herkes. buna neden birşey söylememişler. kaldı ki, cevap yazanların içinde neşeli, pozitif bakan insanlar yok muydu? kendilerinin nasıl adlandırıldığına neden tepki vermediler şaşırdım doğrusu..

QUOTE=Kirlangiclar;22814789]bunu özgüvenle ne alakasi var..sanirim sen bekarsin ..özgüvenim herzaman yerinde masallah..cok biliyosun ya hemende fingirgedigin anlamini cözmüsün...bende neseli aktiv biriyim ama cilvemide esime yaparim..istersen bigün senin esine yapayim salyalari aksin ..sende o tiplerdensin sanirim bu kadar tepen attigina göre....neyse beni anlayan anladi arada sen gibi cinsler cikiyo elbet

Aman Allah'ım, nasıl bir cevaptır bu böyle
bence özgüveni yerinde, neşeli ve aktif kişilik yorumlarınıza ek olarak ufak bir tartışmada bile hemen çirkefleşen, seviyesizleşen ve de terbiyesizleşen biriyimi de ekleyin lütfen!!!:47::47::47:[/QUOTE]
:46::46::46: aynen katılıyorum..

ben de ona şaşırdım arkadaşım. başka zamanlarda olay anlatılırken bu tarz kelimeler kullananları yerden yere vuruyor herkes. buna neden birşey söylememişler. kaldı ki, cevap yazanların içinde neşeli, pozitif bakan insanlar yok muydu? kendilerinin nasıl adlandırıldığına neden tepki vermediler şaşırdım doğrusu..

ben tamda o insanlardanım fingirdek miyim :1:

.

işlerine gelmemiştir .

ben tamda o insanlardanım fingirdek miyim :1:

konu sahibine göre evet. aman kabul etmeyin sizin eşinize de cilve yapıp ağzının sularını akıtmasın :1::47:

işlerine gelmemiştir .

sanırım öyle arkadaşım.. :46:

konuya ilk gün cvp vermiştim.ama başka açıdan bakmıştım.çünkü ilk anlatımda haklı olabilir diye düşünmüştüm.hala daha haklı olabilir yanında değildim ama konu sahibi arkadaşım kullandığın cümleler hiç hoş değil.ilk gün yorum yaptığım için tekrar yazma ihtiyacı hissettim.bence bu konu üzerine konuşulacak çok şey yok.bende neşeli cıvıl cıvılım.yani?ne oldu şimdi?sadece öyle diye yakıştırılan cümle çirkin.ayrıca sizin gibi düşünmeyenlere söylediğiniz şey çok daha çirkin.yani nereden tutsak elimizde kalacak.şaşırdım cümlenize.hemde çok.

demem şu ki ilk gün yorum yaptığımdada bayanla ilgili tek kelime söylemedim.çünkü iş eşinizde biter.karşısındaki insan ne kadar fingirdek (sizin deyiminizle) olsada,ne kadar cıvıl cıvıl olsada sınırı eşiniz çizebilir.dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden gitmezmiş.yok öyle bişey.insan ilişkileri köpek ilişkilerinin düzeyinde değildir bunu da bir çok insan çözememiştir.

Evet canım bu konuda eli maşalıyımdır hakkaten :27: Eskiden böyle değildim; ben böyle değildim yaşarken oldum hesabı :52: Eskiden derdim ki mesela Allah korusun "Eşim beni aldatsa, hiçbirşey yapmadan, asaletimle çeker giderim :21:". Şimdi akıllandım, yerim asaletini diyorum, sanki asil asil çekip gidince "aaa bak ne asil kadınmış, çekti gitti" deyip madalya mı takacaklar :27: Bir de içimde kaldığıyla kalırım, Allah korusun başıma gelse elbette bırakır giderim, ama gitmeden önce dünyayı başına bir yıkar öyle giderim, öyle sessiz sessiz değil :21: Hatta bazen eşime diyorum "öyle birşey yaparsan seni öldürmem, ölüm kurtuluş olur, bir kazan kızgın yağı dökerim bir yerine (sen anla işte), öyle bırakır gideerim, başka kadınla da olamazsın daha da benden sonra, yok öyle rahatça hayatına devam etmek" diyorum. Garibimin bana bir bakışı var ki :18: O konuda deli olduğumu bilir o da, geçen yine dedim de böyle adamcağız "tamam öyle birşey yaparsam yap, birşey demiyorum buna, ama tek bir diyeceğim; emin olmadan yapma" dedi :27: Artık nasıl bir deli deli bakıyorsam bu konuyu konuşurken, adamcağız tırstı sanırım bayağı benden :27::27::27:

Sen de hiiiçç üzme kendini canım, erkek milleti işte, hep aynı, bakarlar illa ki gözleri kayar, ama sen işini sağlama al, görüşme o insanlarla bir daha. Ne şeytanı gör, ne Salavat getir :)

eşim kendi halinde, sağa sola bakmayan bir insandır ama yemeğe çok düşkündür. geçen dışarıda yemeğe gittiğimizde yemekleri görünce gözü döndü, onunla konuşurken beni duymadı bile. beni neden dinlemiyorsun dedim. kusura bakma yemeklerin güzelliğine takılmışım dedi. ben de : bir kadın seni ancak böyle kandırabilir dedim, güzel bir sofra kurar sende dayanamazsın dedim. eşim de bana : merak etme yemekleri yer hemen kaçarım dedi :)

KIZLAR İKİNİZE ÇOK GÜLDÜM HA :1:
kedicik bende kocama hep aynı şeyleri söylerim gözümün ününde geldin birden :)
e tabi böyle bi iş işlerse yoook öyle canını okumak lazın :2:

:5:konuya gelince FİNGİRDEK sözü heryerde farklı kullanılıyor arkadaşlar ,hoş olmuşmu olmamış tabi dediğim gibi heryerde farklı anlaşılır keşke denilipte kul hakkına girilmesiydi ,velhasıl kerim rahatsız olunuyorsa görüşülmemeli,
öyle konuşkan ,neşeli insanları severim
ancak erkek - kadın bir ortamda oturuluyorsa tavrına dikkat edecek ve fitneye mehal bırakmayacaksın
sonuçta insan yaşamadan anlayamıyor kıskançlığın ne illet bişey olduğunu
ki çok şükür biz aile dışındaki dostlarımızla kadın-erkek ayrı ayrı otururuz ve çok ta rahat gülüşürüz eğleniriz,
birlikte oturmamız gerektiğinde ise tamamen farklı oluruz çünkü şeytan her daim yanımızda fitne çıkarmak için çaba sarfediyor
birde şu 3 günlük dünyada kırmayın birbirinizi bea :3:

Son düzenleme:
selam arkadaslar calsitigim icin cok sIk giremedim foruma..topigimi takip eden arkadaslardan özür dilerim beni taniyanlar bilir ben kisiliksiz nede terbiyesiz biriyim ..ben sadece anlasilmak istedim..yargilamak ve elestiri kolay bisey önemli olan anlamaktir karsindakini..o arkadas bana beni tanimadan özgüven sifir diyebilio ....beni ne kadar taniyoki..ben sadece ayni durum senin basina gelse canin sIkIlmazmi manasinda yazdim o cümleyi ..oda aldi götürdü sanki bana garezi varmis gibi...neymis yazanlar pisman olmus niye baskalari adina konusuyokiayrica sunu belirteyim ilk defa böyle bi durum yasiyorum bu forumda..cok degerli dostlarim var benim..

son olarak bu gün beni hic bisey üzemez cünki hala oldumm :))) cok sükür cok mutluyum...

Back
X