- Konu Sahibi seheryelikiz
hahhaha noldu iste buna cok güldüm..beni bilen bilio cnm kalitemi özgüvenimi..sadece siz gibiler hakkindanda gelirim istersem..senide anliyorum sorunlu kisilik diyene bak önce kendine bak be..polemik yaratarak bisey bildigininizi sanirsiniz sadece...hem burda kelime oyunu degil gercek hayatlar paylasilio..ayrica öyle düsünüyosan burda isin ne ..acaba o elin kizi senmisin??? merak ettim bak..ama icin fahatlayacaksa kendinede söyleyebilirim...allahdan baskasindan korkumuz yok..neyse sana prim yok..istedigini düsün istedigini yaz..sonucda iyi yada kötü fikir icin acilir konular...iyi atismalar sana..pehlül kacar..![]()
sen kimsenin hakkından gelemezsin. yazdıklarından bu çıkıyor. ilk okul çocukları gibi, ağzından çıkan her lafı "kapak" sanıp çığlıklar atabilecek yapıda bir insansın. şu zamana kadar belli yüze yakın konuda mutlaka bir olumlu-olumsuz yorumda bulunmuşumdur.. insanlar bana özelden mesaj atıp fikir almak isteyecek kadar önemsiyorlar beni. içlerinden birisi çıkıp da hakkımda asla kötü birşey söylemedi. sen git eşine sahip çık önce ona buna çamur atacağına. zaten hep kadın milletinde vardır erkek hiçbirşey yapmaz oh ne ala..... erkeğine sahip çıkamayıp da burada onun bunun namusuna laf etme.! gerçek hikayelerle kelime oyununu birleştirip bu sonucu çıkarman bana sana yazdığım için bile zaman kaybı olduğunu hissettirdi.. senin sarfettiklerini hatalı buldum diye " eşine cilve yapayım ağzının suları aksın" diye cevap verdin. herkes seni onaylamak zorunda değil.! buraya yazıyorsan birşey aksi cevapları öbür açıdan yorum yapanları da göze alacaksın.....