• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz bir kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?

haklıyken haksız duruma düşmüşsün bu nasıl bir cümle böyle, hiç yakışmıyor bir bayana...

canimsinn ya ben hakli yada haksiz pesinde deilim ben bir misal verdim ayni durum basina gelse nasil davranirdin diye...söyle bir söz vardir egerki beni anlamak istiyorsanönce benim ayakkabilarimi giy ve benim yürüdügüm yollardan yürü...yorum yapmak uzaktan kolaydir..kimse kimsenin icini bilemez..hem her esinin kiskanan bayana yetersiz yada ezik bakilmasi özgüvensiz bakilmasi cok yanlis..evlenenince isler degisiyo hemen degilse zamanla degisiyo biseyler...

sakın eşine açma konuyu aklında o kadın yokken birden aklına sokarsın kadını.o seni sevmiş ve seni seçmiş ne yani hiçmi karşısına fingirdek biri çıkmadı öyle birşey isteseydi o yapıda bir insanla ilgilenirdi sen sıkma güzel canını:)) evliliğinin tadını çıkar ama o kadınada meydanı bırakma görüşmemeye çalış

saol cnm evet sanirim en dogrusu görüsmemek..icim cok daralmisti bi kac fikir alayim dedim ama afadersin b.. cikti :( anlasilmamak yada yanlis anlasilmak kötü bisey...

sen kimsenin hakkından gelemezsin. yazdıklarından bu çıkıyor. ilk okul çocukları gibi, ağzından çıkan her lafı "kapak" sanıp çığlıklar atabilecek yapıda bir insansın. şu zamana kadar belli yüze yakın konuda mutlaka bir olumlu-olumsuz yorumda bulunmuşumdur.. insanlar bana özelden mesaj atıp fikir almak isteyecek kadar önemsiyorlar beni. içlerinden birisi çıkıp da hakkımda asla kötü birşey söylemedi. sen git eşine sahip çık önce ona buna çamur atacağına. zaten hep kadın milletinde vardır erkek hiçbirşey yapmaz oh ne ala..... erkeğine sahip çıkamayıp da burada onun bunun namusuna laf etme.! gerçek hikayelerle kelime oyununu birleştirip bu sonucu çıkarman bana sana yazdığım için bile zaman kaybı olduğunu hissettirdi.. senin sarfettiklerini hatalı buldum diye " eşine cilve yapayım ağzının suları aksın" diye cevap verdin. herkes seni onaylamak zorunda değil.! buraya yazıyorsan birşey aksi cevapları öbür açıdan yorum yapanları da göze alacaksın.....

bak bosuna taraf toplamaya calisma..burda sanalda tanimadigim bi iki kisi kötüsün sölesin bölsin dedigi icin ben kötü olmam..ama üzüldüm yinede..yanlis anlasilmak yada anlasilamamak ne kadar kötü :(( ben sadece benim yerimde olsan napardin manasinda yazdim o cümleyi..ama alip götürdün sende..elbette hos ve dogru degil tarz ama ne hissettigimi anlamani istedim empati yap diye yazdim..evet haklisin belki yazdiklarimdan özgüvensiz biri cikiyo ama inan öle biri degilim..önceden bende cok atip tuttum esini elinde tutmali kadin eger erkek aldatiyosa kadindir suclusu derdim benim evlilgim söle güzel olucak böle olucak derdim..inan bana evlilik hic deneyimin olmadigi bi isyeri gibidir.nerden ne sorun cikicak bilemezsin..ve tüm dengeler degisir sen herseyi yönetirim saniyosun ama olmuyo..ve cogu kadinda vardir kiskanclik belki sended vardir ha simdi cikmasa ortaya 5 sene sonra cikar...ben yinede herkese güzel ve huzur dolu hayatlar diliyorum..

erkeği elinde tutmaya çalışmak abesle iştigalden başka bişey değildir...bunun için hiiiiç özel çaba sarfetmedim ve bu yüzden aklımda gönlümde hep rahat oldu..... beni seviyorsa benimledir değilse de kendisi bilir valla elimde tutacağım diye hiç de enerjimi harcayamam ...

haa bu arada erkekler neden rahat çünkü kadınlar gibi gereksiz paranoyalarla hayatı kendilerine zehir etmezler....

hayat size zor...böyle yaşanmaz arkadaşım...ona baktı eyvah, ay bu kadın fingirdedi (nedense hep kadınlar fingirder)

kendine güvenen, ilişkisine güvenen bir insan böyle gereksiz takıntılar içinde olmaz, kim ne kadar fingirderse fingirdesin ....

bu arada3 yıldır evliyim

Son düzenleme:
KIZLAR İKİNİZE ÇOK GÜLDÜM HA :1:
kedicik bende kocama hep aynı şeyleri söylerim gözümün ününde geldin birden :)
e tabi böyle bi iş işlerse yoook öyle canını okumak lazın :2:

:5:konuya gelince FİNGİRDEK sözü heryerde farklı kullanılıyor arkadaşlar ,hoş olmuşmu olmamış tabi dediğim gibi heryerde farklı anlaşılır keşke denilipte kul hakkına girilmesiydi ,velhasıl kerim rahatsız olunuyorsa görüşülmemeli,
öyle konuşkan ,neşeli insanları severim
ancak erkek - kadın bir ortamda oturuluyorsa tavrına dikkat edecek ve fitneye mehal bırakmayacaksın
sonuçta insan yaşamadan anlayamıyor kıskançlığın ne illet bişey olduğunu
ki çok şükür biz aile dışındaki dostlarımızla kadın-erkek ayrı ayrı otururuz ve çok ta rahat gülüşürüz eğleniriz,
birlikte oturmamız gerektiğinde ise tamamen farklı oluruz çünkü şeytan her daim yanımızda fitne çıkarmak için çaba sarfediyor
birde şu 3 günlük dünyada kırmayın birbirinizi bea :3:

insanlar kendileri seytan :))

eşim kendi halinde, sağa sola bakmayan bir insandır ama yemeğe çok düşkündür. geçen dışarıda yemeğe gittiğimizde yemekleri görünce gözü döndü, onunla konuşurken beni duymadı bile. beni neden dinlemiyorsun dedim. kusura bakma yemeklerin güzelliğine takılmışım dedi. ben de : bir kadın seni ancak böyle kandırabilir dedim, güzel bir sofra kurar sende dayanamazsın dedim. eşim de bana : merak etme yemekleri yer hemen kaçarım dedi :)

:)))) ayy canimsinn pohpohlasanda aynilar erkekler :))önce herseyi farkeder makyajini giyimini simdi istersen gelinlik giy gec karsisina adamlara bisey oluyo gcim derdimidir bilmem ::3:

erkeği elinde tutmaya çalışmak abesle iştigalden başka bişey değildir...bunun için hiiiiç özel çaba sarfetmedim ve bu yüzden aklımda gönlümde hep rahat oldu..... beni seviyorsa benimledir değilse de kendisi bilir valla elimde tutacağım diye hiç de enerjimi harcayamam ...

haa bu arada erkekler neden rahat çünkü kadınlar gibi gereksiz paranoyalarla hayatı kendilerine zehir etmezler....

hayat size zor...böyle yaşanmaz arkadaşım...ona baktı eyvah, ay bu kadın fingirdedi (nedense hep kadınlar fingirder)

kendine güvenen, ilişkisine güvenen bir insan böyle gereksiz takıntılar içinde olmaz, kim ne kadar fingirderse fingirdesin ....

bu arada3 yıldır evliyim

cok güzhel yazmissin cnm mantikli geldi..sanirim takinti olayim var...ama dedigin gibi birakalim onlar kiskansin..

insanlar kendileri seytan :))
:45::45:yok öyle konuşma herkesin görüş açısı farklıdır
kimseyi yargılayamayız sadece fikir beyan ederiz öyle yada böyle...... tamammmm

bu arada3 yıldır evliyim

canım daim olsun evliliğin ve mutluluğun inşallah:34:
ne güzel kafana takmaman şahsen senin gibi olabilmeyi başarmak isterdim
önceden kafaya takmazdım hatta düşüncelerim senin ki gibiydi ama şimdi bende kıskanıyorum eşimi hemde herkesten ve bi hata yaptığı an giderim ama öyle tıs tıs değil
ha yaparmı yapmaz diye düşünüyorum hatta çok güveniyorum ama bu kıskançlık illeti pis bi illet :37:
ama sen yinede büyük konuşma inşallah böyle bi durumla ömrü billah karşılasmazsın hayırlı akşamlar.........

:45::45:yok öyle konuşma herkesin görüş açısı farklıdır
kimseyi yargılayamayız sadece fikir beyan ederiz öyle yada böyle...... tamammmm

canım daim olsun evliliğin ve mutluluğun inşallah:34:
ne güzel kafana takmaman şahsen senin gibi olabilmeyi başarmak isterdim
önceden kafaya takmazdım hatta düşüncelerim senin ki gibiydi ama şimdi bende kıskanıyorum eşimi hemde herkesten ve bi hata yaptığı an giderim ama öyle tıs tıs değil
ha yaparmı yapmaz diye düşünüyorum hatta çok güveniyorum ama bu kıskançlık illeti pis bi illet :37:
ama sen yinede büyük konuşma inşallah böyle bi durumla ömrü billah karşılasmazsın hayırlı akşamlar.........

cok ilgin bekarken hic kiskanmazdim..bende giderim bi hata yaparsa ama insana baya bi koyar hem seviyosun hem gidiyosun..saol arkadasim amin umarim kimse yasamaz..sanada hayirli aksamlar

bence ilk olarak o kişiyi eşinizden uzak tutun.Gerçi bir sürü kadın var öyle ama siz yakınlardan başlayın bence sonra eşinizle de bence konuşun uyarınızı dikkate almazsa iyice bi düşünürsünüz

anlamak farklı bişey bence.Ben delil ararım mutlaka aldatsa etse.Peşine düşerim.Eğer yakalarsamda bitiririm o evliliği.Aldatmanın affı olmaz.! şans verirsen hep vermek zorunda kalırsın.

Back
X