- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
:26:esiniz bi kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?? esimi bu kadar iyi tanimak istemezdimyani benden baska kimi begense aninda anliyorum :/ dün evli bir cift misafirimiz vardi ve kadin bi okadar güzel ve fingirdek :) onlarla ne zaman otursak esimin hal ve hareketleri degisiyo..esimi iyi taniyorum ona güvenirim ama baskasini aklindan gecirmesi bile üzülmeme yetti bile cok capkin atak biri degil esim ama karsi taraf aktif ve fingirdek olunca dikkatini cekio tabi..yani benzer durum yasayan varmi? napmaliyim acaip icim sIkIliyo bunu ona acmalimiyim? yoksa konuyu kapatmakmi mantikli..daha bir senelik evliyiz ve severek evlendik hatta o cok israr etti evlilik icin..simden böleyse 10 yil sonra nasil olur bilmem ( off ya bu evlilik isleri ne zormus...ama ihanetin affi olmaz bende..abartiyomuyum sizce?? :26:
şimdilik ortada bişey yok ihanet denebilecek ama bence konuş...
eşimin iş yerinde bi hatun vardı çok iyi arkadaşlardı onun için bile kavga etmiştim....
işten ayrıldı hala eşimi arıyodu...
çözüldü sanırım...
evlilik gercekten zor bi müessese
canim bennce sen fazla kafana takip kendini üzüyorsun.
esinlede hic konusma bu konuyu tabiri caizse esegin aklina karpuz kabugu sokma sakiiinnnn
siz daha yeni evli sayilirsiniz esinin gözü senden baskasini görmüyordur eminim.ha esinin davranislarina gelince belkide o hep öyleydi o ciftin yaninda.
hayret biz kadinlar evli oldugumuz halde fingirdiyormuyuz demekki insan istemedikten sonra olmazmis.insanin icindede varsa yapar.insallah art niyetle bakmamistir.oyle fingirdek karilarida hic sevmemgebertirim onu
tesekkür ederim cvp icin.. :) evet bazen diyorum konuyu acip kendimi kücük göstermeyim aklinda yoksada inadina gider..ama bazende ki beni cok seviyosa baskasi ilgisini cekmemeli diye düsünüom( bende bakabilirim okadar yakisikli kisi var ama evli oldugunu untmamali insan..iradeli sadik olmali dün bir bugün iki ne cabuk sIkIldi bu adam ..ha konuyu acsam abartma der..inkar eder..ama hislerim dogru yanilmam
:26:esiniz bi kadindan hoslansa,birine alici gözüyle baksa bunu hemen anlarmisiniz?? esimi bu kadar iyi tanimak istemezdimyani benden baska kimi begense aninda anliyorum :/ dün evli bir cift misafirimiz vardi ve kadin bi okadar güzel ve fingirdek :) onlarla ne zaman otursak esimin hal ve hareketleri degisiyo..esimi iyi taniyorum ona güvenirim ama baskasini aklindan gecirmesi bile üzülmeme yetti bile cok capkin atak biri degil esim ama karsi taraf aktif ve fingirdek olunca dikkatini cekio tabi..yani benzer durum yasayan varmi? napmaliyim acaip icim sIkIliyo bunu ona acmalimiyim? yoksa konuyu kapatmakmi mantikli..daha bir senelik evliyiz ve severek evlendik hatta o cok israr etti evlilik icin..simden böleyse 10 yil sonra nasil olur bilmem ( off ya bu evlilik isleri ne zormus...ama ihanetin affi olmaz bende..abartiyomuyum sizce?? :26:
Bence abartmıyorsun canım haklısın, insan kocasının halinden tavrından anlar neyin ne olduğunu. Bu ihanet değil elbette, ama ben olsam görmezden gelemezdim. Sana böyle yap demem, diyemem tabi ama siz olsanız ne yaparsınız diye sormuşsun ya; valla ben olsam tatlı dille falan da değil, direkt arkalarından olay çıkarır, anasından emdiği sütü burnundan getirirdim. Ayrıca o kişileri de evime davet etmezdim bir daha, görüşmemeye çalışırdım. Öyle bir olay çıkarırdım ki, bir daha başka kadının yanında değil hal ve hareketleri değişmek, gözucuyla bile bakamazdı. Zaten ben ara sıra çok büyük olmayan meselelerde de küçük çaplı kıyametler koparırım, yani mesela başka bir kadına biraz fazla samimi davranırsa falan hemen arızaya bağlarım, benim eşim yapı itibari ile sıcak kanlıdır, ama gözüme batacak hareketi olursa gözünü oyarım , aslında sorun olmayacak durumlarda bile bazen olay yaratırım, gözdağı vermek adına Hani yaptıklarım yapacaklarımın göstergesidir hesabı Ben tedbirimi baştan alayım da
sizin tabirinizle 'fingirdek' kadınları evinize misafir almayın derim...
fingirdek derken kötü anlamda deil..asiri neseli cilveli pozitif biri 88 dogunlu kiz daha bizden 6 yas kücük..kendimce gereksiz bi kiskanclikmi yoksa yerinde bi müdahalemi gerekeio bilemedim..o yüzden paylastim..ama sanirim daha nadir görüsecem
:)) ay cnm ya ne güzel eli masalisin sen :)) bende icime atmam aslinda ama hani bi yerleride kalksin istemiom..sonra abartion die üste cikar falan..esim beni sevio bunu biliom ama iste diger kadin fazlaca güzel ve civelek olunca...gözle görülür bi degisim farkedince insan üzülüo(
ama inanin böle bi knuyu konusuyo olmak bile beni cok üzüyoyani esimle bu konusmak zorunda kaldigim icin acaip kizginim..evlenirken bile bi erkekde aradigim en bas özellik sadik olmasiydi..cok hassas ve duygusalim bu konularda..sogumak istemiom kocamdan biliyorum bi sogursam bosanmaya kadar giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?