Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazı uzmanlara göre babanın iç giyimi sperm sayısını etkiler. Bu uzmanlara göre boxer tipi bol iç çamaşır giyenlerin oğlu, slip tipi dar iç çamaşır giyenlerin kızı olur. Sizin eşiniz bu teoriyi kanıtlıyor mu, kanıtlamıyor mu?
hah bilemediniz şekerim benim ikizlerim kocişim ikisinden e giyer..fekaaat ikizlerimiz erkek ve yine hamileyim o da erkek neden hepsi erkek bilemiyorum siz ona göre karar verin artık
Benim eşim boxer giyor. Geçen sene kızımız olmuştu düşük yaptım. Şimdi tekrar hamileyim oğluşumuz olacak. Ama bebek sahibi olmak isteyen çiftlerde erkeklerin rahat giymesi gerektiğini biliyorum.
Benim eşim boxer giyor. Geçen sene kızımız olmuştu düşük yaptım. Şimdi tekrar hamileyim oğluşumuz olacak. Ama bebek sahibi olmak isteyen çiftlerde erkeklerin rahat giymesi gerektiğini biliyorum.