Doğuma Hazırlık Eşiniz Boxer mı Slip mi giyiyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

teravet

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
2.520
8
358
46
Gaziantep
Bazı uzmanlara göre babanın iç giyimi sperm sayısını etkiler. Bu uzmanlara göre boxer tipi bol iç çamaşır giyenlerin oğlu, slip tipi dar iç çamaşır giyenlerin kızı olur. Sizin eşiniz bu teoriyi kanıtlıyor mu, kanıtlamıyor mu?

Sıcak ortamda çalışanların kızı olduğu doğru mesala fırıncının

onlar iç çamaşır giymiyormuş canım. Nasıl, merakınız dindi mi?
hah bilemediniz şekerim benim ikizlerim kocişim ikisinden e giyer..fekaaat ikizlerimiz erkek ve yine hamileyim o da erkek neden hepsi erkek bilemiyorum siz ona göre karar verin artık

Benim eşim boxer giyor. Geçen sene kızımız olmuştu düşük yaptım. Şimdi tekrar hamileyim oğluşumuz olacak. Ama bebek sahibi olmak isteyen çiftlerde erkeklerin rahat giymesi gerektiğini biliyorum.

Sıcak ortamda çalışanların kızı olduğu doğru mesala fırıncının

evet bu doğru...bide bilgisayarla çok uğraşanlarında daha çok oğulları olurmuş.- ,+ iyonlardan dolayı.

Benim eşim boxer giyor. Geçen sene kızımız olmuştu düşük yaptım. Şimdi tekrar hamileyim oğluşumuz olacak. Ama bebek sahibi olmak isteyen çiftlerde erkeklerin rahat giymesi gerektiğini biliyorum.
kızımda babası karışık giyerdi ama şimdilerde hep boxer.bakalım kesinleşirse cinsiyeti bi,zde tutuyo gibi..

Iyyy slip ne yaa nefret ederim zaten eşim de hayatta giyinmez boxer cıyız biz :))

bakalım çocuğumuz olursa cinsiyeti ne olacak acaba

enteresan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…