• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz calismaniza izin vermezse ne yaparsiniz..

sevgi44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
35
1
86
38
14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.

14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
14 sene bu adama katlanip 3 de cocuk yapmissiniz. Cok buyuk cesaret ve enteresan bi teslimiyet 🙄

Akıl verilecek bir durum yok. Bi insan ya sizin gibi yıllarını verir 3 çocuk yapar yani durumu kabullenir ya da kabul etmez kendi ayakları üzerinde durur çalışma diyen erkekle sevgili bile olmaz. Burada suç sizin. Her şeyi baştan kabul etmiş üstüne 3 çocuk yapmışsınız 14. yılda mı dank etti gezmiyor oluşunuz, geçim sıkıntınız yapmayın Allah aşkına ya.

Mesleğiniz var mı şimdi 3 çocukla ne iş yapabilirsiniz. Aklınızda bi şey var mı?
Buyuk oglum 12 yasinda kendisini idare edebilir.ortanca 1.sinifa baslayacak okul cok uzak oldugu icin servislegidecek.kucugumde 3 yasinda hadi krese versem tam gun elimde ne kalacak

Isteklerimi karsilamama konusunda anlatsam roman olur.Bir de yapim geregi esimden harclik iteyen biri degilim. İsterimki kendisi dusunsun versin onda para dogru duzgun kalmayinca hic lafini bile etmez.
Allah yardımcın olsun maddi manevi.keske 3 çocuk yapmasaydın ablam. Eve iş al komşular alıyor soruştur.en azından evde biseler yaparsın. Yada nikah şekeri al yap sat

Meslegim yok.lise mezunuyum
Yani o zaman pek bisey yapamazsiniz senelerdir calismiosunuz zaten bi deneyim de kazanmamissiniz. Sizinki ise gidebilcek kadar kazanmak olur ancak. Zararli bile cikabilirsiniz. Yol parasiydi kiyafetiydi derken. 14 yil önce bosanmaliydiniz.

Sizi üzmek istemem ama bu zamanda 14 yaşındaki çocuklarıma 100-200 lira yetmiyor,bir dondurma,kahve parası.Eşinizin durumu iyi olur,elinizde kartınız,paranoz bol olur, hadi derin bunca yıl katlanmışsınız,ama memur maaşından ne olacak? Ben de memurum,eşim özel sektör,ayın sonunu ancak getiryoruz.Hesabımız ortak ama kartım elimde,ayda bir kuaför bile öyle büyük ihtitaç ki? Hastalık var,aciliyet var,bu devirde 100 lira 10 lira değerinde.

Allah yardımcın olsun maddi manevi.keske 3 çocuk yapmasaydın ablam. Eve iş al komşular alıyor soruştur.en azından evde biseler yaparsın. Yada nikah şekeri al yap sat
Aynen ya da mantı dolma falan. Pasta da yapabilirsin butik pastacilik revacta. Disarda arama mutlulugu bu saatten sonra agzinin tadını kaçırmaya iyice eşinle arayı açmaya hiç gerek yok.

Çalışabilmen için eşinin desteği şart çünkü 3 çocuk var. Bizim bir komşu temizliğe başladı 2 kişi gidiyorlar yarım günde bitirip tam gün parası alıp çıkıyorlar. Paylaşıyolar valla çok iyi kazanıyor. Hiç boş günü yok.Ama senin eşin kabul etmez sanırım.

Tamaam olan olmuş. Haklı suçlu neyse ne. Siz bir adım atmak istiyorsunuz ve buraya yazmışsınız.
Eleştirmeden soruyorum 3 çocuğunuz var yaşları kaç bilemeyiz. Bir mesleğiniz yok. Lise mezunusunuz. Diyelim ki eşinizi ikna ettiniz hazırda bir iş var mı, nerde çalışcaksınız. Nasıl iş arayıp bulcaksınız.
Bunları düşündünüz mü.
Bir planınız var mı.
Ya da şöyle düşünelim, bir el beceriniz var mi misal örgü, dantel, bahçe bitki, yemek hamur işleri vs. Vs.
Bu foruma girebildiğinize göre evde yapabilceklerinizi de değerlendirebilirsiniz. Başlarda çok olmasa bile 3 5 birşeyler kazanabilirseniz o da belki farkına varır.

Back
X