- 6 Ağustos 2014
- 816
- 2.788
- 313
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa amaa.. Bunu biz demiyoruz senin o hödük yobaz kocan diyor. Biz de o yüzden aklımıza gelen çareleri yazıyoruz. Dışardaki karşılaiacağın durumlardan bahsediyorz. Yapmasaydın kardeş madem bu zamana kadar biz mi tuttuk seni hayret bişeysiniz ya. Kreş paralarından haberin var mı senin.Bosansam 3 cocukla ne yapacam.tamda baba sevgisine ilgisine ihtiyaclari varken.yani yorumlara baktigimda disarda calisamazssin cocuklar kucuk evden yaparsan biseyler olur baskada otur oturdugun yerde diyorsunuz .Benimde zaten bu zamana kadar yaptigim buydu.
İstanbuldaysaniz ibb kreşleri var, gunduz bakimevi diye de geçiyor çalışan anneler için. Diğer kreşlere nazaran daha uygun fiyatlariBosansam 3 cocukla ne yapacam.tamda baba sevgisine ilgisine ihtiyaclari varken.yani yorumlara baktigimda disarda calisamazssin cocuklar kucuk evden yaparsan biseyler olur baskada otur oturdugun yerde diyorsunuz .Benimde zaten bu zamana kadar yaptigim buydu.
Kucugun kres parasini verebilirim ilk okula baslayacak cocugum icin babasi servise verecek.nuyuk oglilum orta okula gidiyor evimize cok yakin kendisi gidebiliyor.Bana ibret oldu şuan.
Allah yardimciniz olsun ama küçüğü krese verseniz digerlerini servise size ne kalacak? Bende de 2 küçük çocuk var bende mecbur takıldım kaldim şuan.
Seneye dgs ye girmem için ibret oldu bana
Ben evlenip çocuk yapılmasından bahsetmiyorum en başından evlilik öncesinden bahsediyorum. Hoş çocuk olasıya kadar bile çok net görmüşsünüzdür. Bahaneler üretiyorsunuz bence çocuğun büyümesiyle alakası yok bunun.Yillardir sorun yaptim
Yillardir sorun yaptim ama bir cocuk hemen buyumuyor
14 yıl vakit geçmiş artık çok geç işveren hep tecrübe ister ,gençlik ister 3 çocuk pişmanlıktır ve genelde fakirliktir o 3 çocuğun çamaşırları yıkamak dahi kabus ve o bitmeyen dertler çocuklarla ilgili14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Peki başka ne diyebiliriz?Bosansam 3 cocukla ne yapacam.tamda baba sevgisine ilgisine ihtiyaclari varken.yani yorumlara baktigimda disarda calisamazssin cocuklar kucuk evden yaparsan biseyler olur baskada otur oturdugun yerde diyorsunuz .Benimde zaten bu zamana kadar yaptigim buydu.
HarikaBak ne geldi aklıma bir tanıdığımız abla var iki cocugunu büyüttü okuttu ben artık çalışcam dedi. Halk kursuna gitti aşçılık sertifikası aldı. Şimdi bir firmada aşçılık yapıyor sigortalı hem de. Sana da fikir olsun. Hem kurslar ücretsizdi.
Kiz zaten 14 yil once evlenmisYani o zaman pek bisey yapamazsiniz senelerdir calismiosunuz zaten bi deneyim de kazanmamissiniz. Sizinki ise gidebilcek kadar kazanmak olur ancak. Zararli bile cikabilirsiniz. Yol parasiydi kiyafetiydi derken. 14 yil önce bosanmaliydiniz.