Yok inanki.Ama asgari ucretli sigortali duzenli bir isimin olmasini isterdim.Bunuda gectim esim izin vermiyoAklinizda bir iş varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok inanki.Ama asgari ucretli sigortali duzenli bir isimin olmasini isterdim.Bunuda gectim esim izin vermiyoAklinizda bir iş varmi
Canim ben disarda mutlulugu niye ariyim cok sukur esimle mutluyum.ana is konusunda izin vermiyor nasil ikna edebilirim diye fikir almak istedimKesinlikle katılıyorum size
o zaman biraz talepkar olun eşinizden yetmediği noktada da ben çalışayım madem kendi yükümü alırım senin üstünden diyin.Yok inanki.Ama asgari ucretli sigortali duzenli bir isimin olmasini isterdim.Bunuda gectim esim izin vermiyo
Ablam izin vermiyorsa ınstagramdan sayfa aç . Kek börek sarma dolma pasta falan satışı yap.kenara 3 5 bisey atmış olursun .Nikâh şekeri vs falan da olabilir.Yok inanki.Ama asgari ucretli sigortali duzenli bir isimin olmasini isterdim.Bunuda gectim esim izin vermiyo
Ablam 3 çocuk var 2 si ufak yani evden çalışman daha doğru eşin problemli istemiyor çalışmanı başka elinden ne gelir.Canim ben disarda mutlulugu niye ariyim cok sukur esimle mutluyum.ana is konusunda izin vermiyor nasil ikna edebilirim diye fikir almak istedim
Evden calisma gibi dusuncem yok.Bekarken sekreterlik zuccaciye ve telefon satisi yaptim yani tezgahtarlik.yine bu sekilde olabilir.elimden saydiginiz butun isler gelir ama ben evden is istemiyorumTamaam olan olmuş. Haklı suçlu neyse ne. Siz bir adım atmak istiyorsunuz ve buraya yazmışsınız.
Eleştirmeden soruyorum 3 çocuğunuz var yaşları kaç bilemeyiz. Bir mesleğiniz yok. Lise mezunusunuz. Diyelim ki eşinizi ikna ettiniz hazırda bir iş var mı, nerde çalışcaksınız. Nasıl iş arayıp bulcaksınız.
Bunları düşündünüz mü.
Bir planınız var mı.
Ya da şöyle düşünelim, bir el beceriniz var mi misal örgü, dantel, bahçe bitki, yemek hamur işleri vs. Vs.
Bu foruma girebildiğinize göre evde yapabilceklerinizi de değerlendirebilirsiniz. Başlarda çok olmasa bile 3 5 birşeyler kazanabilirseniz o da belki farkına varır.
Kuzum iyi de çocuklar küçük bir mağazaya dükkana ofise girsen tam zamanlı 10-12 saat çalışacaksın. Nasıl olcak çocukları kim okula götürüp getircek. Kreş durumları zaten mağlum tabi yine de sen bilirsin. Belki akla yatan bir iş çıkar karşına.Evden calisma gibi dusuncem yok.Bekarken sekreterlik zuccaciye ve telefon satisi yaptim yani tezgahtarlik.yine bu sekilde olabilir.elimden saydiginiz butun isler gelir ama ben evden is istemiyorum
Yillardir sorun yaptimAkıl verilecek bir durum yok. Bi insan ya sizin gibi yıllarını verir 3 çocuk yapar yani durumu kabullenir ya da kabul etmez kendi ayakları üzerinde durur çalışma diyen erkekle sevgili bile olmaz. Burada suç sizin. Her şeyi baştan kabul etmiş üstüne 3 çocuk yapmışsınız 14. yılda mı dank etti gezmiyor oluşunuz, geçim sıkıntınız yapmayın Allah aşkına ya.
Yillardir sorun yaptim ama bir cocuk hemen buyumuyorAkıl verilecek bir durum yok. Bi insan ya sizin gibi yıllarını verir 3 çocuk yapar yani durumu kabullenir ya da kabul etmez kendi ayakları üzerinde durur çalışma diyen erkekle sevgili bile olmaz. Burada suç sizin. Her şeyi baştan kabul etmiş üstüne 3 çocuk yapmışsınız 14. yılda mı dank etti gezmiyor oluşunuz, geçim sıkıntınız yapmayın Allah aşkına ya.
Buyuk oglum 12 yasinda kendisini idare edebilir.ortanca 1.sinifa baslayacak okul cok uzak oldugu icin servislegidecek.kucugumde 3 yasinda hadi krese versem tam gun elimde ne kalacak
14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Ben yaparim ama disariya helede eve temizlik isinide birakmaz.Çalışabilmen için eşinin desteği şart çünkü 3 çocuk var. Bizim bir komşu temizliğe başladı 2 kişi gidiyorlar yarım günde bitirip tam gün parası alıp çıkıyorlar. Paylaşıyolar valla çok iyi kazanıyor. Hiç boş günü yok.Ama senin eşin kabul etmez sanırım.
Disardaki ortama guvenmiyormus.Hani memur maaşi ortada, belki de yeri geliyor evin zaruri ihtiyaçları bile öteleniyordur,
Evlendiginizden bugüne calissaniz mis gibi sigortaniz da isleyecekti.
Peki çalışmamanizi istemedeki bahanesi ne?
Cok soyledim bekarken sigortam vardi devam edersem ilerde bende emekli olurum dedim ama hic sozumun bir anlami olmadi.Hani memur maaşi ortada, belki de yeri geliyor evin zaruri ihtiyaçları bile öteleniyordur,
Evlendiginizden bugüne calissaniz mis gibi sigortaniz da isleyecekti.
Peki çalışmamanizi istemedeki bahanesi ne?
Adam 12 senedir fikrini degistirmemiș,Cok soyledim bekarken sigortam vardi devam edersem ilerde bende emekli olurum dedim ama hic sozumun bir anlami olmadi.
Bosansam 3 cocukla ne yapacam.tamda baba sevgisine ilgisine ihtiyaclari varken.yani yorumlara baktigimda disarda calisamazssin cocuklar kucuk evden yaparsan biseyler olur baskada otur oturdugun yerde diyorsunuz .Benimde zaten bu zamana kadar yaptigim buydu.Eşin dışarıya bırakmıyor sen içeriyi istemiyorsun. Kim ne dese olmuyor.
Ee boşan o zaman bari.