eşiniz çok titiz düzenli ve siz hamarat değilseniz.....!!!!!!yardımmmmmmm

Canım üzgünüm ama hayal gücün çok gelişmiş. Evlenince nasıl mutlu olabileceğini düşünüyorsun anlayamadım.

Adam seni çocuk yerine koymuş. Üstelik seninle evlenmek bile istemiyor. Ev işleri öğrenirsen, sarma sararsan felan BELKİ aşçı-hizmetçi olarak tutabilir seni. Seven insan evlenmek için can atar, seninki ŞART koyuyor.

Ayrılın demeyin demişsin ama AYRILIN. Hatta ayrılmayın direk def edin hakaret felan edin. Sen kendini ne zannediyorsun be terbiyesiz herif git kendine hizmetçi bul o zaman şapşal bitti seninle uğraşamam deyin Çok sinirlendim valla

Nişanlınız eş degil hizmetçi arıyor ezdirme kendini bu kadar,ayrıca nişanlının ütüsünü,işini yapmak senin görevin degil daha şimdiden başlamıssın yapmaya eger çok yapılacak ütüsü varsa ve tek çizgi istiyorsa kendisine paralı yardımcı tutsun senin gibi iyi niyetli bir kız bulmuş kullanıyor resmen.

laflari o kadar agirki hangi curetle ve cesaretle soyleyebiliyor bunlari
senin ondan ayrilmayacagini adi gibi biliyor bu yuzdenmi boyle oldu acaba?
kendini geri ceksen
saygi gostermesini saglasan
ya saygi gosterirsin ya bu is biter demek cokmu zor?

evlenince cok mutlu olacagiz biliyorum diyorsun
siz nisanliyken ve ayaklari uzerine duran bireyken mutlu olamiyorsunuz
evlenince sihirli bir degnek dokunmayacak herhalde

evlenmek icin birbirinizi cok sevmeniz gerek ama evliligi yuruten sevgiden once saygi geliyor
saygi olmazsa ne kadar severse sevsin o kalp kirilir o kadar uzulur

seni kaybetmekten korkmamasindan korkuyorsun sanirimki agirligin koymuyorsun
diyeck baska bir sey bulamyorum

öncelikle rahat ol.erkekler ne temizlikte ne titizlikten anlarlar.etraf düzenli olunca her yer temiz sanırlar.sen de onun öyle olmadıgını göster.al eline domestos banyodan wc den başla.sürekli onu eleştir.ellerini yıkadın mı, burnunda elinin ne işi var, başkasının kaçığı bıçağı bardağı. giyimi kuşamı ne varsa eleştir.her gün çamaşrı değiştirsin, bunlar üzerine konuş.kokusu zevki ne varsa eleştir.yoksa başka anlamaz salak.ama çaktırmadan sabırla yap bunları madem ayrılamayacaksınız.

iş dediğin ne ki yapamazsan tutarsın birini yapar.asla kendini ezdirme

kendi özel isleri icin hizmetci tutsun
bu durum sizin psk. bozar evlenince
benimde esim cok titizdir ben elimden geleni yaparim ama tabiki onun istedigi gibi degil
temizlik icin yasamiyorum
evime kadinda aliyorum ve esim kendiside girisiyor
ve hep bir yer görüp söyler yok tozlanmis yok kirli vs
iki ben yapsam ücünüsüne sen yapar misin derim benim isim var

Sana çoook ağır hakaretler etmiş farkında mısın? Sen şimdiden taviz veriyorsan ki zaten ipin ucunu çoktan vermişsin Allah yardımcın olsun....

Haa bide unutmadan '' ayrılın demeyin ayrılık olamaz'' demişsin ya belli ki nişanlında bunu biliyor ayrılamayacağını bildiği için seni eziyor ve ezmeye de son sürat devam edecek..........

Son düzenleme:

işte kadın dediğin böyle olur, tebrik ediyorum ve çok mutlu olun inşallah.

konu sahibi size gelince böyle çaresizmişsiniz gibi konuşmayın lütfen. adamın eline bütün ipleri verirseniz tabi ki her şeyinizi eleştirir, beğenmezlik yapar. birazcık tavrınızı koyun. hepimiz çok seviyoruz sevgilimizi, nişanlımızı, eşimizi vs. ama böyle aşağılanmaya tahammülümüz olmamalı. ya bi kere gerçekten seven adam nasıl yapar bunu anlamıyorum. sevdiği kadını incittiğini bile bile nasıl yapar. bence biraz sesinizi çıkarın, yazık hiç kimse böyle bi tavrı hak etmez.

çok taviz wermişsiniz nişanlınıza
ne bu hakaretler böyle çook ayıp etmiş
tamam aşıksınız ayrılamam diyorsunuz ama sessiz kalmanıza etken değil bu durum
ozaman sizde ona eleştirilerde bulunun bu ewin pisliği ne böle fln ne pasaklısın vb.
her zaman üste çıkın dğoru bildiğinizi yaparak. bazı erkekler ezmek ister sessiz kaldın mı yandın işte böle tepene çıkar
yaptırma cnm kesinlikle kendini ezdirme sana bahane buluyarsa sende ona bul hemde daha fazlasını

Teşekkürederim , İnşallahh herkes yuvasında mutlu huzurlu olurr

canim benim esimde asiri titiz ve tertipli ama nisanliyken hatta annem dedi bak oglum bu benim nazli kizim daha okulu bitmeden nisanlandiniz bu ne yemek yapar ne ev isleri cunku hic yapmadi esim olsun sen kizini verdin ya o yeter anne dedi disari cikdik yavrum sen hic bir sey bilmiyormusun dedi bende evet dedim bos ver kizzz yemisim ev islerini sen yanimda olda bana yeter dedi hakikaten evlendik bayagi bir sabir gosterdi eeee yillar gecdikce benim isime karisir oldu bende birgun anaaaaaammmmmmmmm her yerim agriyor sen sil supur her yeri dedim buda ise giristi bana yaptiklarinin aynisini ona yaptim nannnn hicde yaranimiyoruz sana dedi eeee hocam sensin dedim ayyy inanmiyorum ben boylemiyim dedi yes deyince simdi azicik karisismaya kalksa lafi yapistiriyorum bayagi bir pusturdum ama senin nisanlin bir tuhaf o nedemek oyle tatlim hic kimseye ezdirme kendini birkere geliyoruz su fani dunyaya ona kim veriyor bu hakkida seni assagiliyor begenmiyorsa kendi yapsin hem nisanliyken sen niye yapiyon onun islerini canim ya daha simdiden ben elimi bile surmedim ustelik evlerinede gidince pasa gibi oturdum bir kosede ana ogul onume ne getireceklerini sasiriyorlardi

böyle bir adamla hayat geçmez.Anlayışsız ve kaba.Her konuda seni zorlayacaktır,üzecektir eminim.Bile bile niye devam ediyorsunuz? Tamam ,kabul ediyorum ,ayrılık zor ama evli değilsiniz henüz.İnsan azcık kibar olur,tatlı dille işini görür. Her şey zamanla olur,kimse annesinin karnından dört dörtlük ev hanımı olarak çıkmıyor.Eşim ilk evlendiğimizde yaptığım yemeklerin,hatta çayın bile ne kadar kötü olduğunu söyler bazen.Ama o zamanlar hiç dile getirmemişti,yemişti.Yıllar sonra gülerek söyler bunları.Siz de eminim öğreneceksiniz.

canim ayni dert bndede var. bazen sinirimden oturup aglamak istiyorum. bende hem univ okudum hem calistim. pek ev isi yemek ilgilenemedim. normalde ben de temi ve titizim ama annem kiyipta bir is yaptirmadi. simdi annemle yemek yapiyoruz herseyi ogrenmeye calisiyorum. ama bir anda hamur kesip manti yapamam. bazen bnde aci sozler duyuyorum ama sabrediyorum.
seninki daha acimasizmis. allah yardimcin olsun

canım benım benzer seylerı bende yasıyorum bız nısanlıyız 2 ay sonra ewlenıcez ama aılesı uzak oldugu ıcın yıllardır bekar yasıyor ewımız her sey hazır sımdıden haftasonları erkenden gıdıp kahvaltı hazırlıyorum temızlık yapıyorum camasır yıkıyorum ama o benı ısteksız goruyor bu konuda bızımde tartısmalarımız oldu bana dıyor kı sende heves gorsem zaten otur cok yoruldun dıye ben derım dıyor acaba senın nısanlında sende heves ıstek mı goremıyor, ama geçmiş kız arkadasından ornek vermesı cok kotu gercekten bazı seylerı soylerken söyleme tarzı cok onemlı kırıcı konusarak senın hevesını de kırıyor, ayrılıkta dusunmuyorsun madem oturup sakınce konusun sen bıraz daha heveslı ısteklı gorun bılemıyorum umarım duzelır canım..

Arkadasim senin nisanlin bastan saygisini yitirmis zaten ustelik evli degil nisanlisiniz daha simdiden beni bitirdi diyosunuz bunun evliligi var kolay kolay donemiyceniz bi yol var onunuzde bir omur sizce bole gecermi bi dusunun derim evlilik kolay bisey degil ustelik hicbisey begenmesigini soluyosun bide eski kiz arkadasi beddua etmiste tutmusmus bu laf sence normalmi ayrilin demeyin demissiniz ama ilerde emin olun keske ayrilin deselerside bende dinleseysim diyceksiniz umarim mutlu olursunuz hayirli gunler.

selam tatlım
mesajını okurken acaba bunu ben mi yazmışımm da unuttumm diye bi an sorguladım biliyor musun? nişanlıyken hatta sözlüyken farkettim ben de benim "erkek kaynanamın" titizliğini. evi süpürürdüm arkamdan kontrol eder iyi olmuş mu diye, ütümü beğenmez yemeğimi beğenmez giyimimi kuşamımı hiçbir şeyimi beğenmez bi de çok afedersin karı gibi tavsiye verir şunu şöyle yapardım ben bunu böyle yapardım diye, tam kaynana ya! kaynanamla yaşamak daha kolay ben sana o kadar diyeyim! bir diğer benzerliğimiz de şu bir şekilde öncekinin muhabbetini yapmış sana, o da bana kendinden önceki ayrıl barış nişanlısını anlatırdı onun yüzünden saplantılı oldum ve anksiyete hapları yutuyorum 3 tane aynı anda, aa ama yutamıyorum pardon o yuttuğuım haplara da karışıyor bizim fahri ordinaryus doktor! kuzum, aşıkken bana dense diyenden nefret ederdim ama hiçbişey senden değerli değil, ayrılmak için geç değilse ayrıl derim, çünkü değişmiyorlar! eniştem de bu yapıda (başak burcu eniştem , eşim de boğa, yükseleni başak) teyzemi kalp hastası yaptılar, görümcemin eşi de aynı , görümcemi de şeker hastası ettiler, ben de dediğim gibi kafadan sıyırdım artık! ayrıl demek kola kolaysa sen ayrıl diyeceksin,haklısın. ama şunu söyleyeyim ne kadar katlanırım artık napalım desek de öyle olmuyor çoookk çoğu zaman! evleneceksen de tavsiyem şu," heee evet bence de aynen öyle " demeyi öğrenmen iyi olur , tabi içinden :)) zmanla dışından da söylersin, annemler öyle diyorlar.. aynı evin içinde kendi iç dünyanı oluşturabilmen harika olur, onun karışamayacağı şeylerin de olduğunu hatırlat kendine
ve bi de ne yap biliyo musun, mesela araba kullanyorsa ona parketmeyi öğretmeye kalk, ben geçen gün yaptım işime yaradı D aslında en iyisi ayrılmak çünkü bir kere evlenmek ister herkes, inan daha iyileri var her tarafta.. Allah yardımcın olsun güzelim, yalnızcdeğilsin, böyle kaynana kılıklı kocalar her yerde!

gerçekten zaman geçmiyor böylesiyle! aahh ahh keşke başta evlenmeseymişim bununla, az mı koşturdum öncekileri arkamdann :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…