- Konu Sahibi mavisinesi
-
işte kısaca olayın özeti budur!
klavyene sağlık hacı :)
nişanlım aşırı titiz çok düzenli sürekli temizlik yapayım hamarat olayım istiyor
çok can yakıcı konuşyor. ev işi öğren yemek yapmasını öğren diye kaç kez söyledi bende yapmaya çalışıyorum gömleklerini ütülüyorum beğenmiyor çift çizgi olmuş demeyle başlıyor ağzını kapamıyor. geçmişte bendn önce başkasıyla evlenecekmiş kız buna hiç bişi yapamayan becereksiz kızla evlenirsin inşallah değerimi anlarsın demiş bedduası tutmuş on ikiden tuttmuş öyle söyledi BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA açıklasın biri sevdiğim adamdan bunu duymaktan kötü iğrenç çirkn birşeymi var! o kız ev kızıymış ben okurken çalışıyordum vaktim yoktu bunuda benim bahanem olarak görüyor tanıştığımzdan beri bişiler yapmaya çalışıyorum ellimi taşın altına koydm hemde bana aynen buna benzer çok çirkn şeyler söylüyor canımı alsa daha iyi o derece kötü kırıcı konuşuyor karşı tarafın kalbi kırılırmı diye korkusu yok kalbimi defalarca kırdı taş kesildi.. tartışmamız bitince bu söylediklerini aklıma getirmeden devam etmem gerek yoksa yine kavga eder. o gülüyorsa gülümseyeceksn herlafı yutacaksın konuyu daha açmayacaksn birde böyle yanımız var. .. hep aynı konudan muzdaripiz.
ev işi yapmam etmem demiyorum kenara çekilmiyorum. ellimden geldiğince yapıyorum bile bile neden kötü yapayım akıl var mantık var
şuan nişanlıyız bir tatil günm var sabah erkenden kalkıp ona gidiyorum ütüleri sağı solu temizliyorm öyle çıkıyoruz. (AMA BEGENMİYOR) bıktımmmmmm artık bana senden kadın olmaz sen şöylesin böylesin kendime olan güvenimi bittirdi!!!!!!!!!!! ev işinden insan bu kadar olay çıkarır durur mu kendi evim olunca mecbur yapıcam şuan yapıyorm beğenmiyorsun begenmesende ben yapıyorummm ÖGRENMEYE ÇABAM VAR.
evlilik arifesindeyiz günümüz belirlenecek kısmetse, yok erteleticem ailemle knşucagm diyor beni evlilik meraklısı görmeye başladı evliliği hak ediyormusunda evlenicem seninle çocuk cezalandırıyormuş gibi konuşuyor genelde bunu çok kavgada söylyor yüzüklerimizi süs olsun diyemi taktık bilmiyorum. ayrılın diye akıl vermeyin ayrılık olamaz. yardım edin aramız çok soğudu çok üzülüyorum hergün daha kötüye gidiyoruz.
aşkı doya doya yaşadığımız günleri hatırlıyorum çok mutlu gerçekçi içten yürekten severek yaşadık biz birbrmiz için var olmuşuz çok zıt karakterleriz ama içtenliğmz kalbimizn temizliği hep bir duygularımız her zaman samimi, eminim beni çok seviyor bende onu hemde çok seviyorum artık üzülmekten sinirden ara ara burnum kanıyor, ellerim titriyo kendimi çok yalnız hissediyorum NEFES ALAMIYORUM BOĞULUYORUM
eşimde çok titizdir aşırı derecede takıntılıdır mesela evde tv ünitesi ile koltuk arasında belirli bi cm vardır ben anlamam ama bir santim kaysa hemen kalkar düzeltir tüm eşyalar ve örtüler de aynı şekilde,
bende ilk evlendiğimde yumurta bile kıramazdım internetten tariflere baka baka yapmadığım yemek kalmadı eve yemeğe davet etmediğim misafir kalmadı , iş başa düşünce herşey oluyor yani korkma,
esas korkman gereken nişanlının konuşma ttarzı önce şunu idrak etmesi gerekiyor hizmetçimi arıyor yoksa sevdiği insanlar hayatını birleştirmek mi istiyor , şimdiden gidip temizliğğini ütüsünü yapıyormuşsun buna mecburiyetin yok biliyorsun demi,
çoğumuzun yaptığı gibi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun ve çoğu erkeğin yaptığı gibi yaranamıyorsun , sen ne kadar fazlasını istersen de yaparsanda yaranamıycaksın ,
evliliğimin ilk 2-3 ayı çok girdik birbirimize ben olabildiğince iyi yapmaya çalışırken ufacık bi nokta kadar eğiklik görsün tüm evi pislik götürüyor derdi yahu 5 dk önce sildim süpürdüm ,ki çalışıyorum da en sonunda dedim elimden gelen budur canın isterse çok rahatsız oluyorsan alırsın eline süpürgeni ki öyle de oldu artık beraber yapıyoruz valla benden güzel yapıyor
hatta bi gün dediki ne biçim kadınsın senin yapman gereken işleri ben yapıyorum hiçbişi demedim, ay başında borçlar ödenicek maaşımı aldım eline verirken dedim ki ne biçim adamsın senin yapman gerekeni ben yapıyorum ve hiç ses etmedi mesaj alındı bir daha da birşey demedi, sende biraz resti çekk kendi kıymetini sen bilmezsen on lar hiç bilmiyorlar
işte kadın dediğin böyle olur, tebrik ediyorum ve çok mutlu olun inşallah.
konu sahibi size gelince böyle çaresizmişsiniz gibi konuşmayın lütfen. adamın eline bütün ipleri verirseniz tabi ki her şeyinizi eleştirir, beğenmezlik yapar. birazcık tavrınızı koyun. hepimiz çok seviyoruz sevgilimizi, nişanlımızı, eşimizi vs. ama böyle aşağılanmaya tahammülümüz olmamalı. ya bi kere gerçekten seven adam nasıl yapar bunu anlamıyorum. sevdiği kadını incittiğini bile bile nasıl yapar. bence biraz sesinizi çıkarın, yazık hiç kimse böyle bi tavrı hak etmez.
nişanlım aşırı titiz çok düzenli sürekli temizlik yapayım hamarat olayım istiyor
çok can yakıcı konuşyor. ev işi öğren yemek yapmasını öğren diye kaç kez söyledi bende yapmaya çalışıyorum gömleklerini ütülüyorum beğenmiyor çift çizgi olmuş demeyle başlıyor ağzını kapamıyor. geçmişte bendn önce başkasıyla evlenecekmiş kız buna hiç bişi yapamayan becereksiz kızla evlenirsin inşallah değerimi anlarsın demiş bedduası tutmuş on ikiden tuttmuş öyle söyledi BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA açıklasın biri sevdiğim adamdan bunu duymaktan kötü iğrenç çirkn birşeymi var! o kız ev kızıymış ben okurken çalışıyordum vaktim yoktu bunuda benim bahanem olarak görüyor tanıştığımzdan beri bişiler yapmaya çalışıyorum ellimi taşın altına koydm hemde bana aynen buna benzer çok çirkn şeyler söylüyor canımı alsa daha iyi o derece kötü kırıcı konuşuyor karşı tarafın kalbi kırılırmı diye korkusu yok kalbimi defalarca kırdı taş kesildi.. tartışmamız bitince bu söylediklerini aklıma getirmeden devam etmem gerek yoksa yine kavga eder. o gülüyorsa gülümseyeceksn herlafı yutacaksın konuyu daha açmayacaksn birde böyle yanımız var. .. hep aynı konudan muzdaripiz.
ev işi yapmam etmem demiyorum kenara çekilmiyorum. ellimden geldiğince yapıyorum bile bile neden kötü yapayım akıl var mantık var
şuan nişanlıyız bir tatil günm var sabah erkenden kalkıp ona gidiyorum ütüleri sağı solu temizliyorm öyle çıkıyoruz. (AMA BEGENMİYOR) bıktımmmmmm artık bana senden kadın olmaz sen şöylesin böylesin kendime olan güvenimi bittirdi!!!!!!!!!!! ev işinden insan bu kadar olay çıkarır durur mu kendi evim olunca mecbur yapıcam şuan yapıyorm beğenmiyorsun begenmesende ben yapıyorummm ÖGRENMEYE ÇABAM VAR.
evlilik arifesindeyiz günümüz belirlenecek kısmetse, yok erteleticem ailemle knşucagm diyor beni evlilik meraklısı görmeye başladı evliliği hak ediyormusunda evlenicem seninle çocuk cezalandırıyormuş gibi konuşuyor genelde bunu çok kavgada söylyor yüzüklerimizi süs olsun diyemi taktık bilmiyorum. ayrılın diye akıl vermeyin ayrılık olamaz. yardım edin aramız çok soğudu çok üzülüyorum hergün daha kötüye gidiyoruz.
aşkı doya doya yaşadığımız günleri hatırlıyorum çok mutlu gerçekçi içten yürekten severek yaşadık biz birbrmiz için var olmuşuz çok zıt karakterleriz ama içtenliğmz kalbimizn temizliği hep bir duygularımız her zaman samimi, eminim beni çok seviyor bende onu hemde çok seviyorum artık üzülmekten sinirden ara ara burnum kanıyor, ellerim titriyo kendimi çok yalnız hissediyorum NEFES ALAMIYORUM BOĞULUYORUM
böyle bir adamla hayat geçmez.Anlayışsız ve kaba.Her konuda seni zorlayacaktır,üzecektir eminim.Bile bile niye devam ediyorsunuz? Tamam ,kabul ediyorum ,ayrılık zor ama evli değilsiniz henüz.İnsan azcık kibar olur,tatlı dille işini görür. Her şey zamanla olur,kimse annesinin karnından dört dörtlük ev hanımı olarak çıkmıyor.Eşim ilk evlendiğimizde yaptığım yemeklerin,hatta çayın bile ne kadar kötü olduğunu söyler bazen.Ama o zamanlar hiç dile getirmemişti,yemişti.Yıllar sonra gülerek söyler bunları.Siz de eminim öğreneceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?