eşiniz çok titiz düzenli ve siz hamarat değilseniz.....!!!!!!yardımmmmmmm

bu arada burnum kanıyo bazen boğuluyorum falan demişsin ben sana söyleyeyim ayrılmazsan sen çok yaşamazsın bu arada benmkinin arabasına binerken ayakkabılarımı çıkarıyorum ben pek kıymetli arabası haspamın.

benim eşim de temizliğine yemeğine düşkündür

ben mesela pilav yapmayı eşimden öğrendim

şuan ondan çok daha lezzetli ve tane tane yaparım

çok biliyosan öğret bana diyeceksin...

...size 'mutluluklar'

seni simdiden böyle ezmesine izin verirsen evlenince cok cekersin
simdiden agirligini yok ayriliriz ozaman de, o korkutacagina sen korkut onu
hizmetci aliyor sanki

En azından emeklisini bekleseydi çene yapmak için :)
Seninle evin işi, gömlek, pantolon ütüsü için mi evleniyor Allah aşkına?
Az yesinde kendine bir uşak tutsun.
Ayrılık yok demişsin, o zaman mecbuuuurrr çekecen arkadaşım..

Son düzenleme:
siz onunla evlenmeden nişanlıyken neden evinin işini yapıyorsunuz... üstelik beğenmiyor.

beğenmiyorsa kadın tutacak yaptıracak...

adama çok taviz vermeyin....

Elimden bu kadar geliyor, beğenmiyosan hizmetçi tut dersin olur biter. Niye kendini sıkıyosun bu kadar
Sen şimdiden her dediğine tamam deyip, alıştırırsan hep daha fazlasını isteyecek, insanoğlu böyledir Elinden gelenle, onun isteklerini birbirine karıştırma. Her zaman kendini düşün

erkeklerin kimisi evliliği rahat etmek için istiyor sanıyorum işte böyle...
evleneyim herşeyini bana sorsun istediğimi yapsın kadınlığını da yapsın hizmetçi de olsun aşçı da
çıkarken benden izin alsın
yooookkk yaaaaaaaaaaaaaaaaa demek gerek, uşak mı alıyorsun yoksa kendine eş mi?
duygusal olarak sana bir şey hissettiğine emin misin canım ya?

arkana bakmadan kaç hemen git şükür namazı kıl telli babayı ziyaret et ! mutsuzluk gelecek diye Allah işaret veriyor.. seni sevdiğini sanmıyorum!

siz de yapmayın işlerini,evlenmezse evlenmesin deli mi ne..

Mesela benim reflüm var o yüzden çok baharat kullanamıyorum , sevgilim de pek sever acıyı falan..Geçen de ben yemeğimi kendim yaparım ,sen tatsız tutsuz yaparsın şimdi dedi,iyi yap bende sarma dolma yaparım ,herkes kendi yaptığını yer dedim..
o da onlar yemek sayılmaz ,onları ortak yiyebilirz dedi

Ayrılık olmaz kısmını bir daha düşünün bence..Yani gerçekten nişanlınız tuhaf biraz..iki gün sonra annesine şikayet eder , bide kaynana çenesi çekersiniz..

Ayrıca önemli olan çaba göstermeniz zaten ,herkes hamarat olmak zorunda değil ki canım..

Canım çok çok yakınımda ayı durumda olan çift var yaklaşık 20 yıllık evliler çocukları var.
Adam anlayışsızın teki karısı kanserle savaştı o kadar acı çekti o halde 2 çocuk büyüttü neymiş temizlik yapmıyormuş, bu bardak neden burdaymış, yastık neden düzgün değilmiş diye sürekli kavga çıkartıyordu. Kadına demediği laf yok.. Sürekli başkalarını örnek gösteriyor senden kadın olmaz çocuklarından sana çekmiş pis diyor. Resmen hastalık bunlarınkisi. Kafayı yemişler.
Kesinlikle hemen ayrıl ! Böyle adamla yürümez.
Evli değilsin çocuğun yok mecburiyetın yok ona.
Senin kadınlığına laf ediyor en başta. Evlenseniz neler yapar. İleride bu anlattığım kadın gibi olmak istemiyorsan şimdi ayrılırsın. Adam resmen hakaret ediyor sana ya.
Çok sinir oldum....

Eee bu kadar titiz ve dort dortluk bir insansa kendi yapsin. Sende okumus birisin calisir eve bakarsin..
Seviyo demisin ya bence seven insan kusurlari gormez. Daha evlenmeden bu kadar ileri konusamaz.

Canım sen de diyemedin mi :

Benim eski erkek arkadaşım da beddua etmişti.
İnşallah psikopatın birine düşersin demişti.
Haklısın EXlerin ahı tutuyor gerçekten.

Son düzenleme:
Cabani takdir ediyorum, ogrenmeye de heveslisin ne guzel. Ama nisanlini tatmin etmiyor demek ki.. Hem meslek sahibi olup , hem ev temizligi hemde anne olamayi dort dortluk kimse beceremez. Kendisi ne yapacak acaba? Sadece ise gidip gelecek hersey ustune yikilacak ne yazik...

Ayrilik olmaz ayril demeyin demissiniz fakat... sen ayrilmasanda bu adam senden ayriliyor farkinda degilsin. Dugun tarihini ertelemeler, ailemle konusacagim evlenmeyi hakediyormusun diyerek seni asagilamasi senden koptugunun gostergesi. Bana kalirsa bu adam senle evlenmez. Zaten ayrilmaya baslamis bile.

şimdi ayrılmayı düşünmüyosun hizmetçi olmaya gönüllüsün belli, evlendikten sonra daha kolay sanıyosunuz ayrılmayı galiba neyse sana yardım edilcek bir durum yok hakaretlere varan tavırları sineye çektiğine göre

Bende basak burcuyum yukselenim boga... temizlik deyince icim karariyor. hic sevmem ...

bu arada başak burcu mu ?

ay bunun başak olmakla alakası yok öküzlükle alakası var kimse kusura bakmasın benim sevdiceğimde başak oda çok titiz ama buzamana kadar bu nasıl temizlik dememiştir hafta sonları evimizde oluyoruz temizlik yapıyorum bende artık yeter yoruldun der hep insan sevdiğine kıyamaz nekadar titiz olsada zaten konu sahibinin nişanlısı gibi laflar duysam 1dk durmam bide annesinin evi nasıl çokmu titiz bakın normal ise öle aşırı titiz değilse sen annenin evine bak deyin bence sesi kesilir

Açıkcası bir birey olarak düşünmek gerekirse birey dedim çünkü cinseyet belirtmek istemedim erkekte olsun kadında , nişanlısı eşi bu kadar alttan alırsa onun tepesine çıkar bu böyle yanii.afedersiniz ama yüzünüze tükürse yarabbi şükür diyeceksiniz! ama ayrılık olmaz :44:

Ayrılıktan başka önerebileceğim düşünceler var ama uygulayabilir misiniz ? sanmıyorum.Ben olsaydım 1. seçenek olarak ayrılırdım , 2. seçenek ise artık onun için çabalamaktan vazgeçerdim emeğimi görmediği için madem beğenmiyorsun daha iyisini yapıyorsun buyur derdim.Evlilik olayınıda uzatıyorsa ailemle konuşucam diyorsa , tabii ki senin kararın evlilik bir kişinin verebileceği yada istemesiyle olabilecek birşey değil karşılıklı ortak kararlar gerektiryor şuan benimle böyle bir birliktelik düşünmüyorsan hür iradene bırakıyorum iyi düşün ve kararını verdiğinde benle iletişime geç çünkü benimde düşünmem gerekli senin için emek veriyorum mutlu etmeye çalışıyorum fakat karşılığında emeğimi görmek isteyen birini göremiyorum.Kusura bakma beni psikolojik olarak yıpratıyorsun sağlığımdan olmak istemem açıkçası derdim fakat bunun da sizin uygulayamayağınız bir seçenek olduğunu düşünüyorum. 3. seçenek ise kendime saygım yoksa varsın elalem ezsin beni bana müstehak derim evlenince de bin katına dayanırım napçan mecburrr kadeer

Son düzenleme:

Nasıl bir altın kalp bu anlamadım doğrusu.
Eline geçen her fırsatta sizin kalbinizi kırıp,rencide edecek sözleri ne güzel de seçip buluyor bu altın kalpli melek arkadaş.
Üstelik sizi eski çıktığı kızın lafıyla bile vuracak kadar vicdansız bir altın kalp.
Valla kusura bakmayın da zor elde ettiniz diye kaybetmek istemiyorsunuz belli ama,
bu emeğiniz sonucu yine hüsran olacak ve emeğinize karşılık psikolojik baskı görüyorsunuz.
üstüne bir de eğilip bükülüyorsunuz.
Mesele sadece sizin ev işi bilip bilmemeniz ya da hamaratlığınız olsa
evlenince öğrenirsiniz diyicem ama
mesele sizin ev hanımlığınız değil,kusura bakmayın ama nişanlınızın kaba ve düşüncesiz olması malesef.
İleri gittiysem kusura bakmayın ama nişanlınız çok patavatsız
ve siz neden buna bu kadar müsamaha gösteriyorsunuz anlayamadım doğrusu.
Madem o kadar kendine güvenli o zaman bir zahmet evlenmek için sizden maddi destek bekleyeceğine
o da evlenmeyi hakedecek kadar erkek olsun da işin maddi kısmını size muhtaç olmadan halletsin.
Evlenince de düzelmez boşuna umutlanmayın.
Çok sinirlendim ya,valla bu konuları okumaktan erken erken doğuracam yav:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…