- 7 Ekim 2011
- 38
- 1
- 286
- Konu Sahibi mavisinesi
-
nişanlım aşırı titiz çok düzenli sürekli temizlik yapayım hamarat olayım istiyor
çok can yakıcı konuşyor. ev işi öğren yemek yapmasını öğren diye kaç kez söyledi bende yapmaya çalışıyorum gömleklerini ütülüyorum beğenmiyor çift çizgi olmuş demeyle başlıyor ağzını kapamıyor. geçmişte bendn önce başkasıyla evlenecekmiş kız buna hiç bişi yapamayan becereksiz kızla evlenirsin inşallah değerimi anlarsın demiş bedduası tutmuş on ikiden tuttmuş öyle söyledi BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA açıklasın biri sevdiğim adamdan bunu duymaktan kötü iğrenç çirkn birşeymi var! o kız ev kızıymış ben okurken çalışıyordum vaktim yoktu bunuda benim bahanem olarak görüyor tanıştığımzdan beri bişiler yapmaya çalışıyorum ellimi taşın altına koydm hemde bana aynen buna benzer çok çirkn şeyler söylüyor canımı alsa daha iyi o derece kötü kırıcı konuşuyor karşı tarafın kalbi kırılırmı diye korkusu yok kalbimi defalarca kırdı taş kesildi.. tartışmamız bitince bu söylediklerini aklıma getirmeden devam etmem gerek yoksa yine kavga eder. o gülüyorsa gülümseyeceksn herlafı yutacaksın konuyu daha açmayacaksn birde böyle yanımız var. .. hep aynı konudan muzdaripiz.
ev işi yapmam etmem demiyorum kenara çekilmiyorum. ellimden geldiğince yapıyorum bile bile neden kötü yapayım akıl var mantık var
şuan nişanlıyız bir tatil günm var sabah erkenden kalkıp ona gidiyorum ütüleri sağı solu temizliyorm öyle çıkıyoruz. (AMA BEGENMİYOR) bıktımmmmmm artık bana senden kadın olmaz sen şöylesin böylesin kendime olan güvenimi bittirdi!!!!!!!!!!! ev işinden insan bu kadar olay çıkarır durur mu kendi evim olunca mecbur yapıcam şuan yapıyorm beğenmiyorsun begenmesende ben yapıyorummm ÖGRENMEYE ÇABAM VAR.
evlilik arifesindeyiz günümüz belirlenecek kısmetse, yok erteleticem ailemle knşucagm diyor beni evlilik meraklısı görmeye başladı evliliği hak ediyormusunda evlenicem seninle çocuk cezalandırıyormuş gibi konuşuyor genelde bunu çok kavgada söylyor yüzüklerimizi süs olsun diyemi taktık bilmiyorum. ayrılın diye akıl vermeyin ayrılık olamaz. yardım edin aramız çok soğudu çok üzülüyorum hergün daha kötüye gidiyoruz.
aşkı doya doya yaşadığımız günleri hatırlıyorum çok mutlu gerçekçi içten yürekten severek yaşadık biz birbrmiz için var olmuşuz çok zıt karakterleriz ama içtenliğmz kalbimizn temizliği hep bir duygularımız her zaman samimi, eminim beni çok seviyor bende onu hemde çok seviyorum artık üzülmekten sinirden ara ara burnum kanıyor, ellerim titriyo kendimi çok yalnız hissediyorum NEFES ALAMIYORUM BOĞULUYORUM
geçmişte bendn önce başkasıyla evlenecekmiş kız buna hiç bişi yapamayan becereksiz kızla evlenirsin inşallah değerimi anlarsın demiş bedduası tutmuş on ikiden tuttmuş öyle söyledi BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA açıklasın biri sevdiğim adamdan bunu duymaktan kötü iğrenç çirkn birşeymi var!
selam tatlım
mesajını okurken acaba bunu ben mi yazmışımm da unuttumm diye bi an sorguladım biliyor musun? nişanlıyken hatta sözlüyken farkettim ben de benim "erkek kaynanamın" titizliğini. evi süpürürdüm arkamdan kontrol eder iyi olmuş mu diye, ütümü beğenmez yemeğimi beğenmez giyimimi kuşamımı hiçbir şeyimi beğenmez bi de çok afedersin karı gibi tavsiye verir şunu şöyle yapardım ben bunu böyle yapardım diye, tam kaynana ya! kaynanamla yaşamak daha kolay ben sana o kadar diyeyim! bir diğer benzerliğimiz de şu bir şekilde öncekinin muhabbetini yapmış sana, o da bana kendinden önceki ayrıl barış nişanlısını anlatırdı onun yüzünden saplantılı oldum ve anksiyete hapları yutuyorum 3 tane aynı anda, aa ama yutamıyorum pardon o yuttuğuım haplara da karışıyor bizim fahri ordinaryus doktor! kuzum, aşıkken bana dense diyenden nefret ederdim ama hiçbişey senden değerli değil, ayrılmak için geç değilse ayrıl derim, çünkü değişmiyorlar! eniştem de bu yapıda (başak burcu eniştem , eşim de boğa, yükseleni başak) teyzemi kalp hastası yaptılar, görümcemin eşi de aynı , görümcemi de şeker hastası ettiler, ben de dediğim gibi kafadan sıyırdım artık! ayrıl demek kola kolaysa sen ayrıl diyeceksin,haklısın. ama şunu söyleyeyim ne kadar katlanırım artık napalım desek de öyle olmuyor çoookk çoğu zaman! evleneceksen de tavsiyem şu," heee evet bence de aynen öyle " demeyi öğrenmen iyi olur , tabi içinden :)) zmanla dışından da söylersin, annemler öyle diyorlar.. aynı evin içinde kendi iç dünyanı oluşturabilmen harika olur, onun karışamayacağı şeylerin de olduğunu hatırlat kendine
ve bi de ne yap biliyo musun, mesela araba kullanyorsa ona parketmeyi öğretmeye kalk, ben geçen gün yaptım işime yaradıD aslında en iyisi ayrılmak çünkü bir kere evlenmek ister herkes, inan daha iyileri var her tarafta.. Allah yardımcın olsun güzelim, yalnızcdeğilsin, böyle kaynana kılıklı kocalar her yerde!
bu arada başak burcu mu ?
ahh ahh bende bunlarrın farkındayım aama geri dönüşü çok zor yoldayım kalbim zaten mantığıma hükmetti manyakça davranış demeyelim sinirlenince öyle bende sinirle içimi döktüm buraya, sinirlenmedğinde aramız çok iyi çok ilgili sıcak birisidir gerçekten altın kalbi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?