Esiniz dedikodunuzu yapsa...

Özelini bir başkasına anlatan adam şerefsizdir. İlla cinsellik olması gerekmez. Çocuktur, erkek olamamıştır. Benim gözümden takla atarak düşer. İlişki son çırpınışlarıni yaşar.

Eşlerin birbirlerini anlatmasına deli oluyorum. Kadına da yakıştırmıyorum ama erkeğe 2 kere yakıştırmıyorum..
Ayarımı kaçırırdım damarına basardım.. Belki çok adice ama, Özür dileyerek arkadaslar, aaa şu arkadaşını çağıralım ya hep seni dinlemesin adamcağız seninde çok iyi olmadığın konuları ben anlatayım bir iki akıl versin senden daha iyidir o sende dertlerini onla paylaştığına göre derdim..

Benim eşim de sağolsun anasi ve kardesleriyle dedikodumu yapar,he bana gore dedikodu demek illa bir laf söylemek değildir.susup dedikodun yapildigi yerde bulunuyorsa oda dedikodudur.bide en gicik tarafida konusulanlari gelip anlatmasi.ne mi yaptim bida hakkimda konusur yada konusulanin yaninda durursan hakkimi helal etmem defol gir bu evden bacilarin sana kendi istedikleri gibi birini bulsun dedim.terbiyesizlikten baska bise degil bence aslinda konusmasindan cok gelip soylemesi sacma

Sende onun kirli çamaşırlarını dök ortaya bak bakalım bi daha ağzını açabiliyor mu

Back
X