Esiniz dedikodunuzu yapsa...

Aile ici durumlarinizin aranizda kalmasini aileniz haricinde kimsenin bilmememsi gerektigini soylerdim.
Ancak konustugu konular dertlesnek modunda ise kendimi sorgulardim bir de acaba bende yapiyor muyum. Arkadaslarima anlariyor muyum bazen diye..

eski is yerimde vardi öyle pislikler 15 adamin icinde tek bayandim bana anlatmasalar da bagirarak konuşuyorlardi kuyum sektörü ah...
adam resmen karisiyla kac haftada bir beraber olduğunu söyledi digerlerinden biri de
karin seni kandiriyordur lan salca sürup hastayim diyor dedi ve o 15 ayi bastilar kahkahayi o isi bıraktım
ama o piskolojiden hala çıkamadım

İğrenç pislikler.:sinirli::skandal:

Siz kırılmışsınız sadece ben olsam buzzz gibi soğurdum.
Ayrıca kırıldıysam da kırardım yani.
Öküze bak ya!

Kıyameti koparırdım. Geçen eşim bir arkadaşına Şakayla benim imtihanım eşim sanıyordum meğer senmişsin demiş. Bide gelmiş bana anlatıyor. O kadar sinirlendim etmediğim laf kalmadı. Bir de üstüne küstüm. Kaç kere Özür diledi öyle barıştım.

Kemalim yapmaz :27:
Şaka bi yana hiç sevmez yapanlarada tepki gösterir dedikodu yapmayın diye o yüzden bilemiyorum ama çok ilginçmiş kendi karısını orda burda çekiştirmek :KK12:

Arkadasiyla dertlesmis olabilir yani ne bileyim bizlerde cok yakin arkadaslarimizla dertlesiyoruz bazen. Dedikodu arkadan konusma laf tasima falandir boyle bisey mi yapmis.

Merhaba
Evet esiniz sizin hakkinizda arkadasina dedikodunuzu yapsa ne dusunursunuz. Ailenizle ilgili olabilir veyahut maddi sorunlarlada ilgili olabilir.esinize karsi tepkiniz nasil olur?

agzinin payini veririm bir guzelde firca ceker gayet seviyeli laflarla ne kadar sevuyesiz ve karaktersiz rezil biri oldugunu anlatir kendini berbat hissetmesini saglarim.
Ha basta tabi bu derece karaktersiz bir adamla evlenmezdim o ayri...

Alırdım çerezimi karşısına oturur ,anlat, derdim,çok heyecanlı.
Dingil herif.Utanmıyor da.
aşağılamanın dibini yapardım ben,iyi bilirim o işi.
Yatak sırlarınızı da anlatıyor mu acaba,bi sorsana tam kudursun,utanmaz.

Back
X