Bizimki de biraz pimpirik.
Özel hastanede isteyince girmesi serbest mi ki? Bilgim yok
bnde normal doğumda yanmda olsun isterm ama o,sen acı çekerken ben kafayı yerim olmaz dedi
Ben ikna ettim galiba :) Zor oldu ama tamam dedi,ya da şimdilik beni oyalıyo
ben dün eşime dedim sende girsene doğuma elimden tutarsın dedim deli misin sen ben doğuma falan giremem sen orda acı çekip çığlık atarken ben düşer kalpten giderim kocasız kalırsın dedi
benim eşim evlenmeden önce bende girerim diyodu . ama şimdi hiç zannetmiyorum gireceğini umudum yok. bi tarafım girmesini istiyo diğer tarafım istemiyo sinirli ben acı çektikçe doktorlara sarar ben eşimi çok iyi tanıyorum öyle olursa çok sitres yaparım ve doğurarmam ben
Hadi ya yapar mı öyle, o zaman girmesin canım,stres yaparsın Allah korusun
erkekler böyle işte sinirlenince saracak birisi arıyolar :)
Arkadaşlar doğumumuza yaklaşık 4 ay kadar kaldı.
Eşinizin doğuma girip girmemesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Bugün internette bu konuda birkaç yazı okudum. Tümü de eşin doğuma girmesi konusunda teşvik edici nitelikteydi. Anne adayı için ciddi bir moral kaynağı oluşturuyormuş. Sanılanın aksine baba, tiksinileceğinin düşünüldüğü pozisyonlara şahitlik etmiyormuş. Yani örneğin normal doğumsa eğer bebeğin çıkışını görmüyor, annenin başucunda duruyor. Aynı şekilde sezeryansa, karnın kesilişini görmüyor yine annenin başucunda oluyor.
Sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda?
benim eşim evlenmeden önce bende girerim diyodu . ama şimdi hiç zannetmiyorum gireceğini umudum yok. bi tarafım girmesini istiyo diğer tarafım istemiyo sinirli ben acı çektikçe doktorlara sarar ben eşimi çok iyi tanıyorum öyle olursa çok sitres yaparım ve doğurarmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?