benim ilkinde dr. la konuşmuştuk girecekti ama erken doğum oldu aceleye geldi giremedi birde dr. um bebek zaten çok küçük enfeksiyon riski çok yüksek demişti
ama bunda giricem kabul etmezse dr. değiştiririm diyor :))
Allahtan dr. um kabul ediyor çok azimli bizimki
benim ilkinde dr. la konuşmuştuk girecekti ama erken doğum oldu aceleye geldi giremedi birde dr. um bebek zaten çok küçük enfeksiyon riski çok yüksek demişti
ama bunda giricem kabul etmezse dr. değiştiririm diyor :))
Allahtan dr. um kabul ediyor çok azimli bizimki
Ben ağustos annesiyim, eşim doğumda yanımdaydı, hatta benim bulunduğum hastanede sancı odada çekildiği için yakınımda vardı.
Ama eşim fenalaştı :)
Yanımdaki yatağada bir süre onu yatırdılar, eşinizi doğuma sokarken iyi düşünün :)
Ben ağustos annesiyim, eşim doğumda yanımdaydı, hatta benim bulunduğum hastanede sancı odada çekildiği için yakınımda vardı.
Yanımdaki yatağada bir süre onu yatırdılar, eşinizi doğuma sokarken iyi düşünün :)
yani az çok insan eşini tanır eğer çok hassas veya dayanamayacak gibiyse destek olacağına köstek olmasın girmesin zaten de
illa gir demenin bir anlamı yok hayırlıı bakalım
Kızlar bende eşimle konuştum bu konuyu.. tamam dedi hatta videoya çekicem dedi.. inş. hayırlısıyla normal doğum olur.. eşim destek olur bnde istiyorum olmasını..
Ne gzl bnde normal olursa inşallah mutlaka yanımda olsun elimi tutsun istiyorum. Diğer eşinin fenalşmasına gelince :) Yani gerçkten hernekdar erkekler daha güçlü diye bilinsede artk görüyoruz ki gerçkten biz kadınlar çoğu konuda onlardan daha güçlüyüz . Sadece bilek güreşinde üstün olurlar bence :) Diğer konularda biz hem kırılgan hemde yer i geldiğinde soğukkanlı ve güçlüyüz !..