- 22 Temmuz 2024
- 348
- 893
- 23
- 29
- Konu Sahibi pinkyunicorn
-
Cok tesekkur ederim inşallahBunun icin neden hastaneyi degistirdiginizi merak ettim yaninizda girmesini cok isteme nedeniz ozel degilse ne acaba?
Ben esimi dogumda yanimda istemedim.. bazi erkeklerin orda olmak istedigini bazilarinin olmak istemedigini formda okudum ikiside fart etmez herkesin kendi fikri...ama doguma girip o goruntuden cok etkilenenlerde oluyormus onuda okumustum..ben tercih etmezdim etmedimde insallah sizin gonlunuze gore olur saglicakla kucaginiza alirsiniz
Esim cok soguk kanlidir benim gibi degil ama o benim panik bi insan oldugumu biliyo. O asiri takik basindan beri kendini hazirliyo doguma arkadasimin esine izin vermemisler dedim o da hastane bakiyo dört dönuyo evde yarin belli olacak artikHahaha kocama da bi doktor lazım olur bide sedyekurban kesilirken mide bulantısından adam kendını yerlere atıyor Benı kestiklerini görse napar acaba
Hayırlısı olsun sizin içinEsim cok soguk kanlidir benim gibi degil ama o benim panik bi insan oldugumu biliyo. O asiri takik basindan beri kendini hazirliyo doguma arkadasimin esine izin vermemisler dedim o da hastane bakiyo dört dönuyo evde yarin belli olacak artik
Tabi kişiye gore degisiyo anneme gore eslerin ne isi var ama benim icinde kocam icinde gundem bu suanBenim ki de baygınlık gecirecek olanlardan, ciddi anlamda sıkıntı çıkarır, başıma daha çok dert açılır, dursun durduğu yerde
Teşekkür ederimm inşallahHayırlısı olsun sizin için
Aynen oyle keske bastan bilseydim3 doğumuma da girdi, kurban olduğum kocam hep öptü sevdi hiç bırakmadı güç verdi doğumda. Giremez deselerdi ben de hastane doktor değiştirirdim. Bu sizin en doğal hakkınız.
Eşim girdi en fazla beş on dakika durabildi tansiyonu düştü yere yıgıldı hemen odadan çıkarttılardoktorumda şok olmuştu kontrole falan gittiğimizde doktor sürekli uğraşıp dururdu offf beee seneler sonra aklıma geldi iyi mi
Sanirim bundan dolayi bu hastanede yasaklamislar arkadasim1 sene oldu dogum yapali duzelmistir umarim bakalim Medicana atasehire gidiyorum ben yarin netlestiricem artikBenimki geçirdiğim bir ameliyat sonrası oluşan minik bir komplikasyonda bana müdahale ederlerken bayılmıştı sonrası malum, beni bırakıp onu ayıltmaya çalışmışlardıayıldığında donuk gözlerle ona baktığımı görünce şaşkın ördek yavrusuna dönmüştü, şöyle bir doğum falan düşününce gülme krizi yüklendi
ben Kendim bile doğumda nerdeyse bayılacaktım değil ki başkasının doğumuna gireyimEşim girdi en fazla beş on dakika durabildi tansiyonu düştü yere yıgıldı hemen odadan çıkarttılardoktorumda şok olmuştu kontrole falan gittiğimizde doktor sürekli uğraşıp dururdu offf beee seneler sonra aklıma geldi iyi mi
İşte aradığım yorum hahahahhs +1ben Kendim bile doğumda nerdeyse bayılacaktım değil ki başkasının doğumuna gireyimsussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?