- 17 Haziran 2024
- 2.149
- 14.800
- 123
- Konu Sahibi pinkyunicorn
-
Ben epidural doğum yaptım mesela yukardaki aynaya falan göz atıyordum yansıma oluyordu görüyordum herşeyi yaniben Kendim bile doğumda nerdeyse bayılacaktım değil ki başkasının doğumuna gireyimsussss
Sizin doktorunuz neden almadi sebebi neydi yani ozel degilse ? Yarin doktor olumsuz bi sey derse bi cok hastanede aliniyo vs diyip bi denicem olmazsa bye byeBen çok isterdim ama doktorum almadı normal dogumdu gerci sabaha karşı doğurdum giderken o acıyla aklıma gelmedi ama kapıda benim sesimi hep duymuş bagirmalarimi gelseydi bayilirdi heralde
Düşününce bile içim tuhaf oluyor karnım uyuşsa da çekiştirmeleri ittirmeleri baskıları hissediyordumİşte aradığım yorum hahahahhs +1
Ben bakmadım yanlışlıkla görürsem bayılırım diye. Anestezi uzmanına da bana bi haller oluyor bayılacağım dedim durdum ha bire coşkuyu verdi durdu. Kafamı ona doğru çevirdim bekledim bitsin diye. Ağlamayı duydum başını çevir bak burda dediler hahshsjsk karnım 7 kat kesikken bayılmak istemedim. Diğer en manyak korkum ise yeterince uyuşmadan işleme başlarlarsa korkusuyduBen epidural doğum yaptım mesela yukardaki aynaya falan göz atıyordum yansıma oluyordu görüyordum herşeyi yani
Ama tabi önceden di bu denli soğuk kanlı oluşum annemden sonra bende artık yelkenler fora dayanamıyorum yalan yok
Açıkçası benim doktorumun kendi uyuzlugundandi o.Hic uyusamadik onunla zaten ama mecbur kaldım diyebilirim ona ama İstanbul'da diildi başka bir ilde doğum yaptım özel hastaneydi bu arada.Benden önce eşimin kuzeni ona sezeryan oldu onun eşini de almadı ben vajinal doğum yaptım son ana kadarda belli diildi doğum şekli ama yine de almadı son anda da ısrar etmek hiç aklıma gelmedi maalesefSizin doktorunuz neden almadi sebebi neydi yani ozel degilse ? Yarin doktor olumsuz bi sey derse bi cok hastanede aliniyo vs diyip bi denicem olmazsa bye bye
İşte şuan bu korkuların hepsi dört sene içinde aşırı aşırı yüklendi bana ama önceden kolum kesilse yani bişey yok diyenlerdendimDüşününce bile içim tuhaf oluyor karnım uyuşsa da çekiştirmeleri ittirmeleri baskıları hissediyordum
Ben bakmadım yanlışlıkla görürsem bayılırım diye. Anestezi uzmanına da bana bi haller oluyor bayılacağım dedim durdum ha bire coşkuyu verdi durdu. Kafamı ona doğru çevirdim bekledim bitsin diye. Ağlamayı duydum başını çevir bak burda dediler hahshsjsk karnım 7 kat kesikken bayılmak istemedim. Diğer en manyak korkum ise yeterince uyuşmadan işleme başlarlarsa korkusuydu
Ameliyathane önlükleri kırmızıyı saklasın diye yeşiiiiil yeşil yeşiiil yeşil ve buz gibi bir alan. ona rağmen o kan kokusu, o renk renk olan her yer içimi titretir
Aslinda buna gelene kadar oyle konular varki haklisiniz dogumla ilgili bu tuzu biberi , normal dogum Diyorum ama basarabilir miyim cok karmasik duygular cidden kolay bi sey degil kesinlikleDüşününce bile içim tuhaf oluyor karnım uyuşsa da çekiştirmeleri ittirmeleri baskıları hissediyordum
Ben bakmadım yanlışlıkla görürsem bayılırım diye. Anestezi uzmanına da bana bi haller oluyor bayılacağım dedim durdum ha bire coşkuyu verdi durdu. Kafamı ona doğru çevirdim bekledim bitsin diye. Ağlamayı duydum başını çevir bak burda dediler hahshsjsk karnım 7 kat kesikken bayılmak istemedim. Diğer en manyak korkum ise yeterince uyuşmadan işleme başlarlarsa korkusuydu
Ameliyathane önlükleri kırmızıyı saklasın diye yeşiiiiil yeşil yeşiiil yeşil ve buz gibi bir alan. ona rağmen o kan kokusu, o renk renk olan her yer içimi titretir
Benim hic aklimda yoktu yani olmamasi gibi bi durum arkadasima tesaduf sordum o da biri bayilmis vs dedi. Doktorumla aram iyi ama detayli ultrasonu istedigi doktorda yaptirmadim diye bana gicik davrandi en son gittigimde yarin bakalim tamam mi devam mi diye teşekkürler cevabiniz icinAçıkçası benim doktorumun kendi uyuzlugundandi o.Hic uyusamadik onunla zaten ama mecbur kaldım diyebilirim ona ama İstanbul'da diildi başka bir ilde doğum yaptım özel hastaneydi bu arada.Benden önce eşimin kuzeni ona sezeryan oldu onun eşini de almadı ben vajinal doğum yaptım son ana kadarda belli diildi doğum şekli ama yine de almadı son anda da ısrar etmek hiç aklıma gelmedi maalesef
Hiç romantize edemiyorum bu doğuma girme olayını. İsteyene saygım sonsuz ama çok şükür ne eşim istedi, ne ben isterim. Normal doğumda çok yüz göz olmuş hissederim bir kere. Sezaryende kan sıçramaları, fışkırma sesi, yanık kokusu falan, niye maruz kalsın bunlara? Neyse daha fazla konuşmayayım üyecağızın doğumuna az kalmış.Düşününce bile içim tuhaf oluyor karnım uyuşsa da çekiştirmeleri ittirmeleri baskıları hissediyordum
Eğer eşinizi istiyorsanız doğumda kesinlikle şimdiden konuşup anlaşın son anda kabul etmezse o anda iyice o stresle fln sinir olursunuz en özel anınız o sinirle geçmesin.Elbet kabul eden düzgün bir doktor bulunur ama inşallah gerek kalmaz kendi doktorunuz kabul eder.Saglikla bebisinizi kucaginiza alırsınız inşallahAslinda buna gelene kadar oyle konular varki haklisiniz dogumla ilgili bu tuzu biberi , normal dogum Diyorum ama basarabilir miyim cok karmasik duygular cidden kolay bi sey degil kesinlikle
Benim hic aklimda yoktu yani olmamasi gibi bi durum arkadasima tesaduf sordum o da biri bayilmis vs dedi. Doktorumla aram iyi ama detayli ultrasonu istedigi doktorda yaptirmadim diye bana gicik davrandi en son gittigimde yarin bakalim tamam mi devam mi diye teşekkürler cevabiniz icin
Ay özür dilerim ya siz bana bakmayın, beneğin ağlama sesini duyunca ben de ağladım o an mesela büyük duyguyu bu.Aslinda buna gelene kadar oyle konular varki haklisiniz dogumla ilgili bu tuzu biberi , normal dogum Diyorum ama basarabilir miyim cok karmasik duygular cidden kolay bi sey degil kesinlikle
Benim hic aklimda yoktu yani olmamasi gibi bi durum arkadasima tesaduf sordum o da biri bayilmis vs dedi. Doktorumla aram iyi ama detayli ultrasonu istedigi doktorda yaptirmadim diye bana gicik davrandi en son gittigimde yarin bakalim tamam mi devam mi diye teşekkürler cevabiniz icin
Haklisiniz yarin kesinlestiricem doktorla bakalim olmadi farkli yere bakariz ayni hizada cok hastane var. Onemli olan tabi saglikla sihhatle kucagimiza almak amin cok tesekkur ederimEğer eşinizi istiyorsanız doğumda kesinlikle şimdiden konuşup anlaşın son anda kabul etmezse o anda iyice o stresle fln sinir olursunuz en özel anınız o sinirle geçmesin.Elbet kabul eden düzgün bir doktor bulunur ama inşallah gerek kalmaz kendi doktorunuz kabul eder.Saglikla bebisinizi kucaginiza alırsınız inşallah
İki sezeryan bir normal doğumum var. Sezeryanda bunların olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Hiçbir şekilde böyle şeyler olmadı. Doğum yapacak kadınları korkutup tiksindirmekten başka bir şey değil bu söylediğiniz. Bir kere karın kısmını siz de eşiniz de görmüyor. Ne ses var ne bi şey. Doktorla muhabbet ederek geçirdik. Baya abartmışsınızzSezaryende kan sıçramaları, fışkırma sesi, yanık kokusu falan, niye maruz kalsın bunlara?
Ben 39+4’e kadar vajinal doğum bekledim eğer yapabilseydim girecekti ama doktor sezaryen önerdi. Sezaryende de girdi. O gelene kadar çok korkmuştum ama onu görünce her şey geçti. Yine o güne dönsem yine onu yanımda isterim sanırım. Bu arada ben etkilenirim, yok senden soğurum falan deseydi sanırım ben doğumdan önce ondan soğurdumValla tum planimizi buna gore yaptik eşim surekli ne yapalim ne edelim diye video izliyo .
Ben izlemiyorum spor yapiyorum spontane hayatimi yasamisimdir hep plan program hic tutmadi ben de. Esim kararli girecek o doguma sadece son haftalarda öğrenmemiz hic iyi olmadi simdi yarin doktor evet almıyoruz derse ugras durtercih meselesi tabi ama ben de yanımda olmasini istiyorum bana güç olur onun sakinligi
İki sezaryen doğumum var. Aynı hastanede, aynı doktorda oldum. Ülke genelinde bilinen bir hastane hatta. İkisinde de gördüm ama belki de ben dikkat ettiğim için fark etmişimdir bunları. Ne abartma var ne yalan. Tüm ameliyat böyle geçmedi ama bunlar da oldu. Doktorum da çok iyiydi. Benim memleketimde yazlığı var, oralardan bahsettik hep. Zaten son cümlemde bunu istemediğimi belirttim. Tiksindirmek gibi bir amacım yoktu ama sonuçta bu da bir ameliyat. Hepimiz süreci bilerek giriyoruz. İnşallah da istediği gibi vajinal doğumunu gerçekleştirir, buna gerek kalmaz.İki sezeryan bir normal doğumum var. Sezeryanda bunların olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Hiçbir şekilde böyle şeyler olmadı. Doğum yapacak kadınları korkutup tiksindirmekten başka bir şey değil bu söylediğiniz. Bir kere karın kısmını siz de eşiniz de görmüyor. Ne ses var ne bi şey. Doktorla muhabbet ederek geçirdik. Baya abartmışsınızz
Siz her şeye şahit olup, üstüne üstelik o kadar acı çekerken eşinizin bunlara maruz kalması mı sizi rahatsız ediyorHiç romantize edemiyorum bu doğuma girme olayını. İsteyene saygım sonsuz ama çok şükür ne eşim istedi, ne ben isterim. Normal doğumda çok yüz göz olmuş hissederim bir kere. Sezaryende kan sıçramaları, fışkırma sesi, yanık kokusu falan, niye maruz kalsın bunlara? Neyse daha fazla konuşmayayım üyecağızın doğumuna az kalmış.
Ne gerek var diyorum, üzülür korkar bayılır demiyorum. Prenseslikten değil yani, ben rahatsız olurum direkt. Kişisel tercihim bu yönde. Neyse ki ikimizin de böyle bir hevesi yok.Siz her şeye şahit olup, üstüne üstelik o kadar acı çekerken eşinizin bunlara maruz kalması mı sizi rahatsız ediyorbu kadar prenses davranmayın kocalarınıza ya. Ayrıca romantize edilecek bir şey yok zaten ama ben eşimle aynı anda görmek isterim bebeğimi.
Ahahahahah ben bebeği gördükten sonra bayılmışımDüşününce bile içim tuhaf oluyor karnım uyuşsa da çekiştirmeleri ittirmeleri baskıları hissediyordum
küçük bi ilçede küçük bi hastanede pandemi şartlarında vajinal doğum yaptım, eşim de tüm süreçte yanımdaydı.Kizlar selam
33 haftama girmek uzereyim. Dogum yapan arkadaslar esiniz dogum yaparken yaniniza girdi mi acaba ? Ben normal dogum dusunuyorum medicana da dusunuyorum ama arkadasim söyledi daha once bi kac kisi bayildigi icin artik esleri almiyolarmis . Ben bunu istemiyorum ve ilk kez duydum bunu. Bu nedenle hastane bile degistirebilirim. Öneriniz var midir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?