Esiniz En İyi arkadasinizla Gorusmenizi İstemesse Ne yaparsiniz ?

sebep ne olabilir ki bunu demesi için?
hoş gerçi her ne sebeple olursa olsun bana böyle bir emir verse adamın alnını karışlarım, o da ayrı mevzu :KK51:
Düşünsene sana diyormuş never la gorusmeyeceksin.:oha:

Sebep ne konu sahibi? Bir neden yokken durduk yere onunla gorusmeyeceksin derse ben de aa tabi canım ne demek görüşmem demem kusura bakmasın.

bende aynı sorunu yaşıyorum 10 yıllık bir arkadaşım var eşimin doğu görevi zamanında iş arkadaşının hanımıydı biz o zamanlar ailecek görüşüyorduk çokta samimiydik gurbette birbirimize destek olduk beraber yedik içtik ama onlar sonradan boşandı ve boşanmada kabahatli olan arkadaşımdı çünkü kocası onun ağzının içine bakmasına rahmen o birtürlü memnun olmuyordu en sonunda iş boşanmaya vardı şimdi eşim eşiyle görüşüyor bende arkadaşımla ama eşim onunla görüşmemi hiç istemiyor bu konuda bana çok kızıyor yaramaz biri diyor. bense sırtımı dönmenin vefasızlık olacağını düşünüyorum kafam çok karışık yani :KK43:

Eşinin ağzının içine bakıyordur ama pasif biridir erkek olarak saygı duymuyordur. Ya da başka ciddi bir eksiği vardır kimse bilemez ki.. Kime neymiş anlamadım yahu. Ne uyuz insanlar var..

Ben biri ile arkadaşlığımı sürdürürken sadece arkadaşlık statüsünde değerlendiririm eşliğinden bana ne?

Hayatı yaşayış tarzı benimle , bizimle taban tabana zıt arkadaşlıklarım var , dost dediğim 30 yıllık insanlar var . Eşimden önce de var olan .

Sevdiğini sevmediğini söylemez bile . Ona ne ?

Ha şu da var , onlarda gördüğü kendine göre olumsuzlukların beni de olumsuz etkilemeyeceğini bilir. Tam aksine belki ben onun hatasını düzeltebilim hatta.

Çok ekstrem örnekler olmadığı sürece arkadaşlık ilişkilerine karışılmamalı .

Ben bir kez eşime karıştım bu konuda aptalca . Hala aklıma geldikçe pişmanlık duyduğum bir olaydır hayatımda.

Düşünsene sana diyormuş never la gorusmeyeceksin.:oha:

Sebep ne konu sahibi? Bir neden yokken durduk yere onunla gorusmeyeceksin derse ben de aa tabi canım ne demek görüşmem demem kusura bakmasın.

kocam köylü olacam ben, o görüşme derse "piki kıcıcımmm" diyip görüşmeyecem seninle :KK53::KK53:

20 yıllık arkadaşlığımı bitirmem için çok sağlam sebepler olması lazım. Eşinize gerekçesini sorun.

Eğer gerçekten sağlam gerekçesi varsa neden bunu sizin bilmediğinizi ama eşinizin bildiğini sorun.

Benim eşimin sürekli karısını aldatan bir arkadaşı var, ona bile demedin görüşme diye:skandal:

Hoşlanmaması geçerli bir sebep değil ki.
20 yıllık dostluktan bahsediyorsun.
Aile olmuşsunuz artık siz.

Eş olmak demek böyle bir şey olmamalı bence.
Senin paylaşımın, dostluğun sana
Onun ki ona.
Bir çırpıda silip atmak vefasızlıktan başka bir şey olamaz.
Kimse kimsenin ilişkilerine mümkünse
müdahale etmesin.
Resmen çoluk çocuk mevzuları.

Siz aynı şeyi deseniz, eşiniz sizin için en yakın 2 arkadaşından vazgeçecek mi?

20 yıl diyorsunuz, siz 20 yılda tanıyamadınız da eşiniz mi çözmüş arkadaşlarınızı? Hadi biri kötü de , 2 si birden mi zararlı insanlar?

Bazı insanlar diğer insanlarla sadece boş vakitlerini dolduruyor. Ama dost, arkadaş farklı bişey.

Benim öyle dostlarım var ki, hayatımın akışında bile çok önemli rolleri olmuştur. Gelip bir erkek, hangi sıfatla olursa olsun, kes onunla ilişkini derse, senden önce o vardı derim.

Esim evlenmeden once de arkadasligimizi biliyordu, evlendikten sonra bize ziyarete geldiler, o ziyarette bazi davranislari esimin hosuna gitmedi ve arkadasima ve esine isinamadigini soyledi, ve ondan sonra arkadasim her aradiginda soguklugu gittikce artti, onceleri kiskaniyorum diyodu sonralari artik iyice keskinlesti esimin arkadasina karsi tavri ve en sonunda gorusmememi istedigini soyledi. Es ile en yakin arasinda kalmak gercekten cok igrenc bir durumm :-((

Mantıklı bir neden sunması lazım. Üstü kapalı değil açık açık anlatmalı. Bana dese seni kullanıp arkandan dedikodunu yaptığına şahit oldum. Kendi pis işlere bulaştı seni de çekmeye çalışıyor. Benim yanımda hareketleri uygunsuz ve aşırı. Sana ve bana iftira attığını duydum. gibi rahatsız edici ve huzur bozucu nedenler belirtiyorsa görüşmem. Çünkü burada kadın tarafından okuyoruz. Eşimin arkadaşı beni rahatsız ediyor ya da karısını aldatıyor kötü işleri eşimin üstüne yıkmaya çalışıyor diye. Onlara da görüşmelerine izin vermemeye çalışın diyoruz. Bu konuda söyleyin size açık ve net bir şekilde anlatsın rahatsız olduğu durumu. Ona göre görüşmeme kararı alırım deyin.
20 yıllık arkadaşlık meselesine gelince tanışıklığınız atıyorum 5 yaşında başlıyorsa 20 yıl benim için pek anlam ifade etmiyor. Çünkü çocukluk ile yetişkinlik zamanları arasında fark çok oluyor. Fikirler kişilikler değişiyor bu sürede. O yüzden çocukluk arkadaşı ile anlaşamayan ya da onlardan zarar gören kişiler oluyor baya.

Sebebini sorardım. Duruma göre görüşür veya görüşmezdim.

Esim en iyi 2 arkadasimdan hoslanmadigini ve onlarla gorusmemi istemedigini soyledi. Ama o arkadaslarim benim yaklasik 20 yildir arkadasim ve dostum sayilirlar. Bu zamana kadar herhangi bir kotuluklerini gormedim ve gorustugumde iyi zaman gecirdigim dostlarim. Onun icin gercekten bu durum beni cok uzuyor fakat ailemin huzuru icin bise diyemiyorum. Siz ayni durumda olsaydiniz ne yapardiniz ?
aynı durumdayım. bn araya mesafe koydum o msj atmadan yazmıyorum. kızla ayrı şehrlerdeyz şmdi görüşelm diye konuşuyorz ama denk gelince bahane bulup gtmicem .. eşimle sorun olmasın die. çünkü bnmde eşimn görüşmesini istemedğm kişiler var eşim benm için görüşmüyor..
görüşmeyi kesme mesafe koy daha iyi

Koca bulunca herkesi silen bir tipseniz silin gitsin. Kocam benim sahibim degil ben böyle şeylere müsade etmem. Elle tutulur bir gerekcesi yoksa boyle bir sey isteyemez benden.

Esim en iyi 2 arkadasimdan hoslanmadigini ve onlarla gorusmemi istemedigini soyledi. Ama o arkadaslarim benim yaklasik 20 yildir arkadasim ve dostum sayilirlar. Bu zamana kadar herhangi bir kotuluklerini gormedim ve gorustugumde iyi zaman gecirdigim dostlarim. Onun icin gercekten bu durum beni cok uzuyor fakat ailemin huzuru icin bise diyemiyorum. Siz ayni durumda olsaydiniz ne yapardiniz ?
mantikli bi aciklama ve sebep beklerdm.cunki durduk yere boylr bisi istemez heralde

Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin diken diken oldugunu soyledi.
Eşin normal değil
Kime göre neye göre insanlar tavır belirleyecek.Kendisi görüşmek zorunda değil ama sana karışamaz

Back
X