Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
EVET SORUM BU GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİRŞEY BENCE...:utangac:

eder ama ben darda kalmadıkca solemem genelde,kendı ıcınden geldikçe yapar.
mutfağı toplar,çamaşır asar,kahvaltı hazırlar vs.

eşim ev işine yardım etmez...
ama ev işi yapar...
ben ev işini kadının görevi olarak görmediğimden eşimin yaptıklarını da yardım olarak görmem...
evde beraber yaşıyoruz, benim kadar eve o da hakimdir, kimin eli değerse o yapar...misal çamaşırı bile beraber asar, beraber toplarız...
büyük ev işi zaten yapmam ben...

şöyle bir paylaşımda bulunur.
o dağıtır ben topların.
o kirletir ben yıkar ütülerim
böylece devam eder ........

eder canımın içi her hafta sonu hemde tek başıma temizlik yapmam hiç :delphin:
yemek masasını bile beraber kurup beraber kaldırız :asigim:
bide yemek yapmayı öğretsem tam süper olucak :delphin:

önceden c.tesi günleride tam gün çalışıyordum.o zaman pazar günleri beraber temizlik yapardık.
sonra c.tesileri yarım gün çalışmaya başlayınca ben kendim yapmaya başladım.ama büyük temizliklerde yardım eder kocacım.camları siler,halıları ve koltukları yıkar.e geriyede pek bişey kalmadı galiba.:))

eder etmelide hayat müşterek sonçta..
bazen benden daha özenli yaptığnı söyleyebilirim ewi süpürür toz dökmemem için ben uyarır bide rolleri değiştiririz arada yani-tatlicadiarzu-

bazen evet eder
ben bulaşık makinasını boşaltırken o kadar tabağı o sadece kaşıkları yerine koyar
eli çok yavaş ama olsun
yani bunu da bir iki yapar

büyük temizlik yapacaksam kahvaltı yapar kaçar
önceden yardım ederdi
şimdi bende istemiyorum
çok karışıyo beni boğuyo istemiyorum yani bende olmasını

ama yemek hazırlarken falan etse çok sevinirim

birde ütüsünü yapar

birde her sabah yatağımızı düzeltir

bu kadar işte

bn fazla iş beklemiyorum
hiç becerikli değil cünki
ağır iş yaptığımda yardım eder sağolsun arada süpürge acar birde her sabah yatağı toplar
gölge etmesin baska ihsan istemem :delphin:

Allaha şükür ne zaman yardım istersem fazlasıyla yardım eder:nazar:

benim kocamda biraz yardım eder
sofrayı hazırlamama kaldırmama
arada yemek hazırlamama yardım eder bunada şükür ama kaydirigubbakcemile3

Valla bazen salata yapar bende mutfağı dağıtıyor diye kızıyorum...........................

eşim yardım de eder,yemek de yapar,ev işi de yapar benim kociş süper,genelde beraber yaparız zaten.ama eşimin işi çok yorucu olduğundan ben de şuan çalışmadığımdan,ev de olduğumdan ben eşime pek iş yaptırmam.ama yemekleri çok güzel yapar.ev de olduğunda da herşeyi beraber yaparız

bende işten geldiğimde yemeği ocağa koymuş olur bazen yemeğimi yapmış olur yemek yapmasa bile mutfakla alakalı bi işin ucundan kesin tutar salatayı yapar mesela sofrayı kurarız beraber yemeği yeriz ama gerisine karışmaz karnı doyduktan sonra:)bu kadarınada şükür tabii

bugün temizlik yapıyoruz diyip girişiriz beraberce eve, her zaman yardım eder :)

Valla bazen salata yapar bende mutfağı dağıtıyor diye kızıyorum...........................

bız kadınların en buyuk hatası bu oluyor herlade..dağıtacak ve ardından nasılsa
onun toplamasını beğenmeyip ben toplayacağım ne gerek var bı ton zahmete deyıp ben yapıp bıtırıyorum işte cabucak.ama yanlış aslında bu
ben bana karışılmasını ıstemem bir iş yaarken basımda dır dır..cekemem:delphin:
bulaşık mak.boşaltısın,çamaşır assın,aldığı seyı aldığı yere koysun,
masayı toplamama yardım etsın,yeter..bunları da yapıyor zaten.
öyle evi süpürsün,toz alsın,yemek yapsın ıstemıyorum.bunların hepsını bılır yerı gelıncde yapar.
bırde cocuk oluca işler değişti aslında..
eğer o evdeykenbir şey yapacaksam cocukla ilgilen,onunla oyna,güzel vakit gecir diyorum ve ben girişiyorum işlere.
genellikle de su an çalışmadıım için hafta içi işlerimi cocuk uyurken hep yaparım,ona yapılacak bişi kalmass.Güzel bır hafta sonu da bıze kalır..:asigim:

beni eşimde yardımcı olur sağolsun bi de bazı konularda kaynanalık yapmasa o da galiba bekar hayatı yaşadığı için ama olsun iyiki varlar...

Back
X