Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim evde her işime yardım eder..aklınıza gelebilecek her işe bitek yemek yapmayı beceremez ama toz alma ,süpürge çamaşır bulaşık her işimi yapar bazen ben çocukla çok yorulduğumdan sen dinlen ben hallederrim der hemen toparlar çok şükür

eşim yardım eder hatta bazen bana bile yaptırtmaz kendısı yapar herseyı sağolsun canım kocam.
banzende uuzluk yapar ''klasık erkek moduna dönüyorum son bişey yaptırtacaksan bekliyorum'' der. :)))

canım kocacım her türlü konuda yardımcı olur.yemek bile yapar..ama bende onun bu yönünü kötüye kullanmam kıyamam ihtiyacım olduğunda yapmasına izin veririm

Hakkını yemeyim ya eder benim şeker kocacım :))
Başlarda etmek istemedi ama ortayı bulduk.
Hemde her işi yapar sağolsun.
Yalnız tek bir şartı var :)
Milletin yanında yapmazmış, onların yanında yaptığını söylemezmiş
Söylememeliymişim
Söylersem yapmazmış :))
Canım kocacım sen yeterki iste :)))
aa kızlar benim kocam bana yardım falan etmez
ne o öyle erkek iş mi yapar mış canım :))))

Evet, gercekten cok yardimcidir bana. Ascilardan daha güzel yemek yapar birtanem.
O benim herseyimdir ya, Allah kocamdan razi olsun ve hep böyle olalim insallah, saglikli, mutlu ve huzurlu.

benim kocişte evdeki her işi yapar..
evi o süpürür ben silerim..ben yemek yaparım o sofrayı toplar..ben bulaşık makinasına dizerim o boşaltır..kızımın altını alır..yemeğini yedirir..uyutur..vs.vs....:asigim:

Derin temizlik yapacağım zaman kanepeleri,ağır mobilyaları ve beyaz eşyaları kenara çeker. Ben de siler süpürür ve temizliğe devam ederim.ışlerim çok yoğunsa,hastaysam, acil bi misafir gelcekse elinden geleni yapmaya çalışır.
Yani darda kaldığım zaman çok yardım ediyor eşim :)))

Genelde yardım eder...
Eğer çok yorgun değilse...
Eğer yorgunsa suyunu bile kendi almaz ev işini bırak :)

benim aşkımda yapar sağolsun
bazen o süpürür ben silerim, bazen ben süpürürüm o siler koltukları
halıları yıkar perdeleri takar, bulaşık makinasını o boşaltır
masayı toplamama yardımcı olur çocuk bakar
ee daha ne yapsın....

benim eşimde herşeyime yardımcı olur biryere giderken bile oğlumuzu o hazırlar ben süslenirim evi süpürür wc banyo yıkar bulaşık yıkar yemek yapar ama ben çokfazla yaptırmıyorum yazık benşimdi evdeyim çalışmıyorum oyorgun geliyor elimden geldiğince kendim yapıyorum ama yetiştiremeyince sağolsun hemen eşim devrede.zemuszemus

hiç bir işe karışmaz..
belki hasta olursam skışırsam belki..

en fazla köpekleri gezdirir. normal de gece gündüz ben gezdirirm. bazen bu konuda yardım eder. başka da yok birşey...

ben yemeği hazırlarken sofrayı o kurar.arada birde şarzlı el süpürgesiyle evi süpürür.o kadarrr

hee pardon bazen de işten geldiğimde bir bakarım işten erken çıkmış eve gelip biftek,patates filan kızartmış,yada menemen yapmış..elinden gelen yemekler bunlar.

Back
X