Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim eşimde yardım eder buzdolbını yerleştirir evi toplamam yardım eder misafir gelecekse yemeğe destek yapar ben hayatım şu işe yardım edermisin dediğimde eder ama durduk yere yapmaz
evli değilim ama sevgilim biraz becerikli konuştuğumuzda da ederim diyor caymazsa tabi ama elinden geliyo evde duyuyorum şunu yaptım bunu yaptım diye ütüsünü kendi yapar çamaşır makinasına çamaşır atıp yıkatır bulaşık yıkar bildiği birkaç yemek yapar ev falan elinde geldiğince toplar annesindende duydum birazınıda gözlerimle gördüm :roflol: değişmez umarım.
bende bu konuda çok şanslıyım benim eşimde ben hastayken her işi yapar çokta güzel yemek yapar
elim alçıdayken yemeklerimizi hep eşim yaptı çok üzülüyordum yorgun argın gelip yemek yapıyor diye ama hayat müşterek bizde bu senin işin bu benim işim yoktur bende ona çok yardım ederim
iyi eğitmek demeyelikm kızlar hoş bir tabir değil...
eşim allah razı olsun yardım eder, ama zorda kalmadıkça ona yıkmam hiç...
bulaşık yıkatıp ev süpürtmem zaten şükür sağlığım yerinde oldukça kendim yaparım ama, mesela eşyalarını toparlamasını, arkasını dağınık bırakmamasını falan söylerim...temzilediğim yeri batırmamasını vs....
bir erkek için fazlasını istemem zaten...ben otururken evi temizletecek değilim....hoş da değil zaten....
ama mesela ben sofra hazırlarken bazen salata falan yapar, veya acil bi misafir geleceğinde ben mutfakta uğraşırken odayı toparlar bu gibi şeyler...eşimden allah bin kere razı olsun...rabbim geçimimiz bozmasın inşallah...
Kesinlikle yardım ediyor
özellikle pazar günleri ev işlerini beraber yaparız,hatta bazen ben uyurum eşim ev işini yapar,kahvaltıyı hazırlar kızımla beraber
sonrada beni uyandırırlar,pazar günü yemek bana ait değil eşim yapar
Gerçekten çok şanslısınız benim eşim hayatımdaki en büyük hayal kırıklığıdır. Hiçbir şeye elini sürmez dağıtır düşman gibidir. En ufak birşey rica etsem bir sürü küfür işitirim. Çalışan bir insan olmama rağmen ev işleri, yemek, alışveriş, çocuğun bakımı herşey benim üstümde. Bazen nefes alamıyorum. Hamileyken dahi hiçbir şeyde yanımda olmadı eşim. Doğru insanla evlenmek çok önemli. Ne yazık ki ben başaramadım. Artık beklentim de kalmadı. Kendi kendime yuvarlaniyorum. Bana hakaret etmesin yeter.
a.s.a.s.arkadaşlar eşlerinizi ev işlerine yardım edecek kadar iyi eğittiniz mi?:))eşiniz hangi yemeği daha iyi yapar?hangi işinize yardım eder?hadi bakalım yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.teşekkürler.a.s.a.s.
Evet bu önemli bi sorun benim için de,eşlerinize nasıl ev işi yaptırabiliyorsunuz,yapmasına yapıyorlar bazen ama yine de yükün büyük kısmı bizim üstümüzde kalıyor,evişi olayını bizim kadar sahiplenip doğru düzgün yapmıyorlar,üstelik bir de arkalarından toplamak gerekiyor yemek yaparken batırdıkları yerleri.
Bizim eve temizlikci geliyo ama yine de haftada bir temizlikci de olsa her gun ufak bi temizlik lazim. Evet esim ortaklasa yapalim suralari sen temizle bunlari ben yapayim diye gorevlendirince yapiyo
Simdiki nisanlim 2,5 ay sonraki esimin elinden her is geliyor masallah. Ama ben ciddi hasta olmadigim surece is, yemek yaptirmayi dusunmuyorum. Zaten tum gun calisiyor yorgun argin eve gelecek. Evet ev hanimligi gercekten zor bir meslek biz bayanlar icin ama yine de erkek isine gitsin, kadin evini temizlesin yemegini yapsin kafasindayim. Fakat ciddi hasta olursam o zaman elbet yardim beklerim