- Emoji Skoru
- 636
- Puanlar
- 688
Eşim tembel. Desem işte yoruluyorumdur cevabı. Gelir oturur pc nin başına ve oyun oynar. Ben sanki eğleniyorum
Ben de sevmiyorum ev işi yapmayı. Çözümü eve düzenli yardımcı almakta buldum. Her şeye yetişmeye çalıştıkça yıprandığımı fark ettim. Kahvaltı yapar benden sonra ( geç çıkıyor benden) tüm tabaklar tezgahın üstünde masanın altı ekmek kırıntıları dolu. Öyle alıştırmışlar değiştiremedim,kızsam olmadı,sevsem olmadı,gaz versem olmadı. Artık ben de üzmüyorum canımı. Yemek yoksa makarna var,dondurulmuş pizza var,ev kirliyse yardımcım var. Çamaşırlar toplanacaksa yarın toplarım modundayım hep. Her işi anında yapmak zorunda hissetmiyorum kendimi artık. Bitmiyor çünkü işler.
Bu evde beraber yaşadığımızı ve dolayısıyla evde yapılacak her şeyin benim görevim olmadığı kafasına dank ederse bir şeylere daha da çok vakit bulabilen eşinin ailesine daha çok ilgili olduğunu görecek.

Ben de sevmiyorum ev işi yapmayı. Çözümü eve düzenli yardımcı almakta buldum. Her şeye yetişmeye çalıştıkça yıprandığımı fark ettim. Kahvaltı yapar benden sonra ( geç çıkıyor benden) tüm tabaklar tezgahın üstünde masanın altı ekmek kırıntıları dolu. Öyle alıştırmışlar değiştiremedim,kızsam olmadı,sevsem olmadı,gaz versem olmadı. Artık ben de üzmüyorum canımı. Yemek yoksa makarna var,dondurulmuş pizza var,ev kirliyse yardımcım var. Çamaşırlar toplanacaksa yarın toplarım modundayım hep. Her işi anında yapmak zorunda hissetmiyorum kendimi artık. Bitmiyor çünkü işler. Bu evde beraber yaşadığımızı ve dolayısıyla evde yapılacak her şeyin benim görevim olmadığı kafasına dank ederse bir şeylere daha da çok vakit bulabilen eşinin ailesine daha çok ilgili olduğunu görecek.