• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz evin dekoruna karışıyor mu?

Benim eşim benden iyi becerir ben kendisine bırakırım bu işi o aslında kadın olacakmış ama erkek yaratılmış

ben evimi kendi zevkimize göre dekore etmeyi severim.. yani eşiminde dediği olur benimde... zevksiz de olsa o birşey istiyorsa ben hayır demem, o da bana hayır demez...

salonda kitaplık neden olmasın arkadaşım...adam salonun ortasına yatak kondurmamışki... kitaplık kondurmuş...benim bir arkadaşımın evindede öyle... onun salonu ve oturma odası aynı...salonunda kitaplık var... hiçbir tane süs eşyası yok...öyle biblolar vazolar kondurmamış kadın...bana çok anormal gelmedi ...

eşiniz madalyalarını, askerlik hatırasını vs salonda insanlara gösterip gurur duymak istemiş olamazmı?

ev ortak alanımız... eşler olarak birbirimize saygı gösterip zevklerimiz ne kadar zıt olsada ortak nokta bulunamıyorsa karışmamalıyız...

benim mutfak perdelerimi hangi kadın görse kriz gerçirir mesela... normal tül perde değil, ahşap jaluzi... koyu renk birde... haftada bir toz alıyorum... 3 tane 2 metrelik ... kat kat... elimde bez .. bir perde 1 saatte bitiyor düşünün... ama eşim bayılıyor o perdeye... ben de birşey demiyorum...

benim eşim salonda yemek masası sevmediği halde ben yeni evimize taşınınca annemle gidip yemek masası yaptırdım.. salona bir güzel kondurdum... eşimde buna birşey demedi mesela... sen istediysen tamam hayatım demişti...

çözüm olarak, eşinizin kitaplığına bir köşe yapın... madalyaları, bayrağı, bakır tası vs oraya koyun... burası senin köşen... doldur doldurabilidğin kadar deyin

onun zevkinede yer açın... kırmadan ama tatlılıkla...

Eşinizin kitapları ve madalyalarını salona koymak istemesi çok normal;

bence sizin alıp yer değiştirmeniz biraz anormal olmuş gibi...

demekki eşiniz için değerli madalyaları ve onları insanların görebileceği bir yere koymak istemesi çok normal;

bence canım;

eşine saygı göster...

yer değiştirmekle onu rencide ediyor olabilirsin...

ben olsam değiştirmem asla yerini...:20:

manevi değeri olan şeylere saygı gösteririm..

Öyle ev dizaynına,temizliğe,yemeye içmeye karışan adamı sevmem.

Allah'tan eşimin bu tarz huyları yok...Ben sorarsam fikrini söyler,bazende sen daha iyi bilirsin bu işleri der.

Eşini bırak istediğini yapsın,sen kaldırınca tekrardan aynı yere koyduğuna göre benim dediğim olacak modunda.

Bir süre evde neyi nereye yerleştirirse karışma,belki zamanla sıkılır.

daha başka şeylerde vardı türk bayraklı asker tabağı vardı onu komidinin önüne koymuş onu kaldırdım tekrar koydu en son yatak odama kaldırdım hemen yatak başımdaki komidine diyorum bak seni başımda taşıyorum :) birkaç şeyi kaldırdım o kurtlarıda şükür ama gel gelelim yukardaki resimde ki solonuma kitaplık ne gezer birde türk bayrakları madalyalar falan tam bir rezalet misafir rgelince kaldırıyorum ama kaşla göz arasında eşim tekrar yerine koyuyor çok denedim hepsini çoocuk odasına taşımayı ama olmadı:(

tebessümle okudum ama buraya gelince sizi çok yadırgadım nolursa olsun bi Türk bayrağı Türk vatandaşını bukadar rahatsız etmemesi lazım belki bu anlamda yazmadınız doğru cümleler kurarsanız insanların tepkisini almamış olursunuz

Son düzenleme:
Hakkaten çok zor canım işin...
Hadi karışması neyse de bi de mecbura bırakıyor istediklerini yerleştirme konusunda
Sende siyasi malzemeleri salonunun ortasında görmek zorunda değilsin
Kolay gelsin canım

tebessümle okudum ama buraya gelince sizi çok yadırgadım nolursa olsun bi türk bayrağı türk vatandaşını bukadar rahatsız etmemesi lazım belki bu anlamda yazmadınız doğru cümleler kurarsanız insanların tepkisini almamış olursunuz

canım konumu ilk yazarken zaten yazmıştım bende türk bayrağını seviyorum ve saygım var ama yeri uygun değildiye sanırım okumadın sende okuamdan ön yargılı davranma konuyuda başka yerlere çekmeyelim lütfen......

hakkaten çok zor canım işin...
Hadi karışması neyse de bi de mecbura bırakıyor istediklerini yerleştirme konusunda
sende siyasi malzemeleri salonunun ortasında görmek zorunda değilsin
kolay gelsin canım

sağol canım baya bir mücaedele vericem gibi gözüküyor..

Hatta bir komik birşey daha söyleyim ben düğün müziğimi seçmeye çalışırkan eşim ne desin aaa aşkım ben düşündüm mehter maaşıyla çıkıcaz :53::53::53:

canım konumu ilk yazarken zaten yazmıştım bende türk bayrağını seviyorum ve saygım var ama yeri uygun değildiye sanırım okumadın sende okuamdan ön yargılı davranma konuyuda başka yerlere çekmeyelim lütfen......

yo okudum okuduğumu da gayet iyi anlayan biriyim öngargıylıda davranmadım oyüzden zaten yazmak istemediğiniz o değilse doğru cümleler kurun demiştim beni rahatsız eden Türk bayrağıyla rezalet kelimelerini aynı cümlede kullanmanız

Son düzenleme:
yo okudum okuduğumu da gayet iyi anlayan biriyim öngargıylıda davranmadım oyüzden zaten yazmak istemediğiniz o değilse doğru cümleler kurun demiştim beni rahatsız eden türk bayrağıyla rezalet kelimelerini aynı cümlede kullanmanız

analdım canım anladım tamam uyardığın içinde teşekkürler fark etmemişim sen diyince nerde yazdığım diye baktım teşekkürler

ben gittim behlülün odasındaki eyfel kulesini istedim yatak odası için, o gitmiş 4 tane istanbul resmi almış gelmiş. eve her gelen gülüyodu, resim sergisi gibi olmuş eviniz diye.... neyseki boya badana yaptırdık kaldırdık, verdiğimiz para çöpte tabi. 200 tl bizim için az para değil...

Back
X