- Konu Sahibi evarologlu
Benim eşimde karışır ama hep bir orta yolu buluruz.Seninki çok sorunlu canım.Allah sabır versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha başka şeylerde vardı türk bayraklı asker tabağı vardı onu komidinin önüne koymuş onu kaldırdım tekrar koydu en son yatak odama kaldırdım hemen yatak başımdaki komidine diyorum bak seni başımda taşıyorum :) birkaç şeyi kaldırdım o kurtlarıda şükür ama gel gelelim yukardaki resimde ki solonuma kitaplık ne gezer birde türk bayrakları madalyalar falan tam bir rezalet misafir rgelince kaldırıyorum ama kaşla göz arasında eşim tekrar yerine koyuyor çok denedim hepsini çoocuk odasına taşımayı ama olmadı![]()
tebessümle okudum ama buraya gelince sizi çok yadırgadım nolursa olsun bi türk bayrağı türk vatandaşını bukadar rahatsız etmemesi lazım belki bu anlamda yazmadınız doğru cümleler kurarsanız insanların tepkisini almamış olursunuz
hakkaten çok zor canım işin...
Hadi karışması neyse de bi de mecbura bırakıyor istediklerini yerleştirme konusunda
sende siyasi malzemeleri salonunun ortasında görmek zorunda değilsin
kolay gelsin canım
canım konumu ilk yazarken zaten yazmıştım bende türk bayrağını seviyorum ve saygım var ama yeri uygun değildiye sanırım okumadın sende okuamdan ön yargılı davranma konuyuda başka yerlere çekmeyelim lütfen......
yo okudum okuduğumu da gayet iyi anlayan biriyim öngargıylıda davranmadım oyüzden zaten yazmak istemediğiniz o değilse doğru cümleler kurun demiştim beni rahatsız eden türk bayrağıyla rezalet kelimelerini aynı cümlede kullanmanız