Eşiniz evli bir kızı ararsa,eşiyle birlikte dava açsa eşinize ne yapardınız?

Benim de içime sinmeyen bir şeyler var bu işte. İyice bir araştırıp, boşanma kararını tekrar gözden geçir derim ben

Siz eşinize kızarken diğer kadını da suçlamaya çalışıyorsunuz. Ama ben diğer kadının suçlu olduğuna inanmıyorum.
Eğer eşiniz ankesörlü telefondan arıyorsa siz dökümanda görmeyin diye değildir.
Bir kaç kez iş arkadaşıyla görüşme yapsa siz bunu farketmezsiniz bile. Dediği gibi etkinlik için aradıysa hele bir de.
Eşine yakalanması çok komik.
Eğer düşündüğünüz gibi aralarında birşey olsaydı, eşiniz telefon ettiğinde kocası açtıysa yanlış numara der kapatırdı. Kadın açsaydı yanında eşi varsa aynısını o da diyebilirdi. Ankesörlü telefondan arandığına göre ispat edilecek hiçbirşey yok.
Bu nedenlerle kadın ve adamın suçu yok gibi geldi. Üzgünüm ama sanırım eşiniz taciz etmek istedi ve kadın da buna izin vermedi.
Kadını da kutluyorum eğer böyleyse olay..
Böyle bir dava açabildiği için.

Eşimi suçluyorum kadınıda-umarım hayat onu benzer bir durumla sınar.ama ben eşimden sorumluyum cepten aramaması tamamen dök.da görmeyim diye ve Eczaneme en uzak yerden ve.Kadının bu ilgi hoşuna gitti fakat eşi farkettiği için takkkk ortada bıraktı ve bak bende rahatsızm bu durumdan diye kocasına karşı güven tazeledi. Beni diğer kadın bir yere kadar ilgilendirir ne ayşe biter ne fatma....... Beni eşimden sorumluyum.

Allah yar ve yardimcin olsun canim...En dogrusunu yapmissin..Bu erkekler varya rabbim tirnaklarini yer tutturmasin...

valla ne diyim sizi tebrik ediyorum. en doğru olanı yapmışsınız. burda bazı arkadaşlar yazıyor eşimin msg larını yakaladım, telefon dökümlerini buldum, face şifresini çözdüm filan acaba sizce aldatıyormudur diye yazanlara örnek olsun bu asil davranışısınız. ben de olsam aynını yapardım. sinek pisliği mide bulandırır

Teşekkürler dream5, cagladan,Mihriban ve cisu ....Allah sizlere yaşatmasın.Rabbim sizleri, hepimizi korusun.

Son düzenleme:
ARKADAŞIM DURUMUNA ÜZÜLDÜM VE ÇOK CESARETLİSİN BEN İSE BİR HİÇİM BENİM KONUMU OKU LUTFEN ...bana yardım edermısın davayı nasıl açtın para falan gerektımı birde cep telefonu msjlarının içeriği öğreniliyomu bir bilgin varmı benımkıde yalanlıyo ben işin aslını bilmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim............

Sen kestirip atamıyosun hala söylediği yalanlara inanmak istiyosun, çok olay yaşanmış ,Sen bu konularda eşinle muhatap ol başkaları değil çünki seni ilgilendiren o kısım öncelikle,olayı basitleştirme .Önce kararını ver şüphe ile yaşanırmı ben bu adamla devam etmelimiyim? Sağlıgını düşün,çocuklarını düşün kendine saygını,onurunu,gururunu,aileni,Herkesin huyu karakteri farklı tabiki ? bunun cevabını bul sonra olumsuzsa kararın, İyi bir avukat araştırması yap Avukatlar herşeyi sizin adınıza yapıyor.bilgilendiriyor.Tlf ilgili dökümler avukat savcılık kararı ile incelenmesi isteniyor mahkemede karar çıkıyor ve herşey ortaya çıkıyor.çok şükür mesleğim var çok iyi bir ailem var bana sahip çıkan eger ekonomik bir sıkıntın varsa git muhtarlıktan belge al çalışmadıgına dair ve barodan faydalan.YALANCI bir insanla ömür geçmez canım.Hastalıklar rahatsızlıklar baş gösterir allah korusun güvenin olmadığı yerde..... En önemli şey insanın sağlıgı ve bol bol dua et allaha sığın.

Back
X