• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz gececi çalışırken evde yanliz kalmaya nasil alıştınız?

Benide Boyle miymiy yalniz kalmayi korkuyorum diyen kadinlar sinirlendiriyor:KK14:.. Erkeksiz kendisini zavalli hisseden piremses tarzindaki kadinlar ezik geliyor.
Hadi ses duyarsin garip seyler olur anlarim...AMA durduk yere Boyle davrananlari hic anlamam sevmemde.
Azcik kendinize guveniniz olsun kendi gucunuzu kesfedin BI zahmet.
Haklisiniz..

Düşünmemek lazım pek fazla birşey. TV izleyin, kitap okuyun, biraz meşgul olun yorun kendinizi yatmaya yakınken. Komik birşeyler izleyebilirsiniz mesela. İnsan kendini izleyince ya da dinleyince daha doğrusu, zor oluyor.

Ben iki yılık evliyim ve benim eşim de gece çalışıyor. İlk 8 ay, kocam gece çalışırken ben ailemin evinde uyudum. Sonra yavaş yavaş. Günler geçtikçe insan alışıyor. Dualar, namazlar kılarak. Allaha yönelerek kendimi daha güvende hissediyordum.
Şimdi de yalnız evde kalıyorum .

koca koca kadınların gece yalnız kalmaktan korkmaları saçma geliyor bana psikolojik bir durum söz konusu değilse

19 yaşımda başladım yalnız yaşamaya. Oturduğum ev iki katlı bir binanın zemin katıydı. Cama tekme atsan açılıyordu. Ben mi çok cesurum diğer hatunlar mı çok nazlı bilmiyorum.

Şimdi de birinci katta oturuyorum. Eşim seyahate gidince de mışıl mışıl uyuyorum.
Bence cesaret değil de ne bileyim, akıllıca birşey aslında. Giriş katı, zemin katı gibi yerlerde oturmak. Ben yalnız kaldığımda dış etkenlerden değil de yangın, deprem vs gibi şeylerden korkarım korkarsam. E bunlar evde yalnız olsam da yaşanabilir kalabalık olsak da. Hırsızdan değil ama depremden ya da yangından biraz korkarım. Kendini dışarı atmanın kolay olduğu katlarda oturmak bu açıdan güzel. Bir afet durumunda tekme atarak camdan kaçmak şimdiki gibi 4. katta oturmaktan daha sağlıklı :) Aslında bunları düşünmek lazım. Hırsızı salla gitsin de Allah korusun bir yangında/depremde 4. kattan nasıl çıkacağım bilmiyorum. Ailemle yaşıyorum bu arada. :) O yüzden ben buradaki kadınların hırsızlardan korkmasını pek anlamıyorum.

Ben eşim varken de korkuyorum. Evden de kaynaklanıyor olabilir.

Hayirli Geceler,

Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..
Can'ım Allah bagışlasın senin oğlun var bide ben 3 yıldır yalnız kalıyorum eşim asker 6 ay yok yılda.Ailem uzakta düşün artık.Sabah uyuyorum 5 de

Bes yildir ara ara vardiyali sistemden dolayi gece yanliz kaliyorum.balkona acilan odalarin kapilarini kilitliyorum oturma odasinda yatiyorum.sokagin isigi kabak gibi odayi aydinlatmasina ragmen koridir isigi yine acik ve tv de acik uyuyorum.birinci kattayim korunakli demirli heryer ama iste eve hirsiz girerse diye dusundugumden..bosuna elektirik parasi iste israf.

Hayirli Geceler,

Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..

Eşim polis hep yanlızım. Yapcak bişey yok. Önceden İstanbuldaydım şimdi başka şehir. Dua ediyorum. Ayetel kürsü yü oku evinin etrafına çember yap üfle üç kez.. İşte o zaman Allahn izniyle bişey olmaz. Birde evladınız varmış ne güzel ben hep yanlızdm.. Şimdi doğurmk üzereyim korkarım sancım gelince de yanlız olcam :)

Benimde eşim 2 haftada bir vardiya ya geceye gidiyo bebeğim olmadan önce korkardım kaynanamla altılı üstlü oturuyorum onu çağırıyordum ama bebeğim oldu sanki içime bi güven geldi şimdi oğlumla uyuyorum koruyucu duaları oku kapılarını kilitle Allah'a sığın vesveseler içn yatağa girince salavat çek zaten şeytan bunu görünce daha fazla sevap islemeyesin diye oyalamiyo uyuyosun:) Allah oğluşunla Sana hayırlı uykular versin.

6 aylık evliyken eşim 3 gece başka şehire gitti, evimde tek kaldım. ve ben bu şehirde yalnızım ailem istanbul'da. hiç te aklıma getirmedim öyle şeyler. kapılarımı kilitledim duamı okudum, oturma odasında bile yatmadım yatak odasına sere serpe yattım. getirmeyin aklınıza hem yavrunuzda varmış

Back
X