• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz gececi çalışırken evde yanliz kalmaya nasil alıştınız?

ben çok sık kalmak zorundayım. mecbur alıştım. evim pek güvenilir değil maalesef ondan dolayı korkum oluyor. oturma odamın ışığını ve perdesini açık bırakıyorum. zaten 3 yaşındaki oğlumda benim yanımda oluyor sizin ki gibi. yatakodamın kapısını da kilitliyorum. birkaç kere ses duyup aşırı korkmuşluğum var ama. hatta birinde eşimi işten çağırdım.

Hayirli Geceler,

Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..
Konuyu takipteyim canım bnmde 2 yasında oğlum var hala alışamadm okadar korkuyorum ki gece yalnız kalmaktan uyumuyorm sabaha kadar yatıp beklıyorm öyle bi türlü aşamıyorm bu korkumu ya: (

Son düzenleme:
5 yıldır alışamadım napıyım korkuyorum hala, saçma sapan düşünceler vesveseler, duamı ediyorum koridor ışığını açık bırakıyorum kapımı kitliyorum. ama huzursuz olduğum için yalnız kaldığım zamanlarda uyanıyorum gecenin bir yarısı, he bir de korkudan ve huzursuzluktan uyuyamıyorum. eşim evdeyken akşam 10da uykusu gelen ben yalnızken 1de 2de anca uyuyabiliyorum.
hele dün şu saçma sapan gereksiz konu evime biri mi giriyor -huzur isimli arkadaşın açtığı konudan sonra dün gecem rezaletti, çok etkilenmişim evdeki en ufak hareketten evde biri olduğuna şüphelendim yani ne diyim daha çok sinir oldum

Benim eşimde haftanın 3-4 günü gece çalışıyor. Ne yalan söyleyim sessizliği seviyorum. Hafta sonuna birikmesin diye çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum evi süpürüyorum banyo yapıp ardından fön çekiyorum saçlarıma sonraaa bir güzel kadınlar kulübünü açıp vakit geçiriyorum. Yatakta çapraz yatmakta harika bir duygu :KK48: Arada ben de korksam da dua okuyorumm . Ama kendimle baş başa kalmayı seviyorum. Bu durumu fırsata çevirin bence :kahve:

biri gelse hırsız gibi eşinin de bir faydası olmaz zaten. öyle düşün. insanın yapısı biraz da annem 65 yaş civarında hala korkar tek kalmaya, sabaha kadar uyuyamaz , sabah hava aydınlanır öyle yatar. bense kapıyı bile kilitlemem. 1 aydır tekim evde. 2 ayım daha var eşimin gelmesine. öğrencilikte de korkmazdım tek kalmaya. gece değil de akşamları can sıkıntısı oluyor ben de ondan muzdaribim

6 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra gece tek kalmaya başladım.Hiç korkmadım,yani arada vesvese tabi gelir ama onun içinde camlara ve balkon kapıdına içerden kilit taktık.Uyurken takıyorum kilitleri.Allaha şükür şu vakite kadar bir sıkıntı yaşamadım,inşl.bundan sonrada yaşamayız hiçbirimiz..

Ha benim bide kedim var o da bana yoldaş tabi ama ben genel olarak pek bişeyden korkan bir insan değilim biraz karakterede bağlı bu durum.
Tv açık olsun kk da takıl uykun gelince de hop yat bitti gitti zamanla alışırsin ;)

Ha benim bide kedim var o da bana yoldaş tabi ama ben genel olarak pek bişeyden korkan bir insan değilim biraz karakterede bağlı bu durum.
Tv açık olsun kk da takıl uykun gelince de hop yat bitti gitti zamanla alışırsin :KK66:

Aynen bende korkmam,hele gece oturayım takılayım hiç umurumda bile olmaz..
Sevyorum gece yalnız olmayı sessiz sessiz oturmayı.

Hayirli Geceler,

Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..
Valla 6 ay oldu evleneli kardeşim kalıyor eşim yokken yoksa mümkün değil kalamam tek

Hayirli Geceler,

Hiç sorun olmuyor esimi ozlemem haricinde. Öyle korku falan gibi bir durum da yasamiyorum. Ama bu evlenmeden önce de böyleydi. Yalniz kaldigimda herhangi bir sorun hissetmezdim. Müzik falan dinleyin. Kafanizi rahatlatmaya calisin. Ayrıca siz annesinin. Bunun size ekstra güç ve cesaret vermesi gerekiyor.

benim eşim de vardiyalı çalışıyor
2. kızım doğduğunda yeni başlamıştı bu işe kızımın gaz v.s. sıkıntıları büyük kızımın ilgi istemesi
yemek yetiştirememe gibi şeylerden adam akşam işe giderken içime bildiğiniz öküz otururdu
korkmak bazen olan bişeydi dua okuyordum onda da
eşim aynı işe devam ediyor çocuklar az daha büyüdü biraz daha keyifli oldu şimdi
güzelce dualarımı okuyorum ohh mis

:KK70: :KK70: ah bu kv ler nelere kadir hoş bu kocalarda hiç annene bırakayım demez sanki kendi anaları doğurmuş :)
Aynen bişey olunca direk anacuğu geliyo aklına :)
Yok kız aslında hiç korkmam..yeni evliyiz ya naz niyaz yapayım azcık dedim...baktım anam diyo hemen U dönüşü :D
Yalnız başıma karanlıkta korku filmi izlemeye bayılırım :dondurma:

18 yaşımdan beri kalırım gece evde yalnız

Hiç aklıma kötü bir şey gelmedi

Ben anlayamam da bu duyguyu insanın en güvenli yeri evidir

Hırsız girerse eşin varken de girer o ne yapacak sanki

Deprem olursa eşin varken de olur

Evde otelde annemin evinde her yerde kalabilirim gece yalnız kapar ışığı uyurum

Yani hırsızlık vakası çok olan bir yerde yasamiyorsaniz biraz abartmiyor musunuz?

Kapınızı kırıp girecek hali yok herhalde kimsenin. Dış kapıyı kilitleyin yatın işte.

her şeyi abartıp mızmızlanan kadın tipi olmayin nolur.

Zavallı, korunmaya muhtaç, prenses kadın modundan çıkın. Oyle yapinca daha kiymetli olmayacaksiniz. Kendi evinde yalnizken de mutlu olan neşeli kadın moduna geçin.

Aynen bişey olunca direk anacuğu geliyo aklına :)
Yok kız aslında hiç korkmam..yeni evliyiz ya naz niyaz yapayım azcık dedim...baktım anam diyo hemen U dönüşü :KK70:
Yalnız başıma karanlıkta korku filmi izlemeye bayılırım :dondurma:
Korku filmi bende çok severim ama eskisi gibi izlemiyorum eşimde tırsıyor bende birlikte izlemek istiyorum bu yüzden genelde bilimkurgu izleriz o türede bayılıyorum :dondurma:

Back
X