- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
evet benimkide denizde bikini giyimeme bişey demez tatil beldesinde şort askılı rahatım. ama o kadar rahatlığım tatil beldesinden döndümmü etek boyu dizin çok üstüne çıkmayacak, tayt şort giyilmeyecek.. giyersem keser heralde kıyafetlerimi....
Şimdi bazıları nerde ne giyeceğimi bildiğim için karışmaz, gerekte kalmaz diyecektir.. ben hemen cevap vereyim ben de nerde ne giyeceğimi bilirim ama etek diz üstü azcık çıksa dön bakayım otur bakayım kalk bakayım, popoyu ört belli olmasın şöyle böyle. karışır yani... karışmasa bile abartıda giymiyorum zaten..
Bazı evli kadınlara bakıyorum baya kısa etek ve arkada nerdeyse poposuna kadar yırtmaç giymiş. yada göğüs dekoltesi veriyo eğitince falan yada normal oturuken.. eşleri hiç karışmıyor heralde diyorum.. neden onların eşi karışmıyorda benimki karışıyor diyorum. hoş ben karışmasada giymem o kadar. ha giyene de beğeniyle bakarım, karşı deilim.. neden kimi eş hiç karışmaz kimi eş karışır bu neyle ilgili acaba...
Lütfen bazıları hemen herkese saldıracak yer arıyor, konuyu evirip çevirip konu sahibini suçlu çıkaran oluyor... şimdi "eşin asla karışmasına izin vermem bu ne saygısızlık" diyende olacaktır. o sizin karı koca aile yapınızdır benim ki öyle deil. ona şimdiden cevabı vereyim.. benimde memnun olmadığım bir durum bana kızmayın boşuna.. ben izin verdiğim için böyle olmadı.. bana atarlanmayın merak ettim sordum,
çok çok teşekkür ederim kıymet verip uzunca yazmışsınız Allahım mutluluğunuzu iki cihanda daim eylesin inşallah
Çok şükür şimdilik hiç karışmıyor :)Dekolte de giyerim,eğilince görünür de seslenmez :)Eteklerime makyajıma filan hiç karışmaz :)Süslü karım der hatta :)amaaaa daha taze evliyiz,her an değişebilir :)Bu erkeklerin sağı solu belli olmaz :)
Çok şükür şimdilik hiç karışmıyor :)Dekolte de giyerim,eğilince görünür de seslenmez :)Eteklerime makyajıma filan hiç karışmaz :)Süslü karım der hatta :)amaaaa daha taze evliyiz,her an değişebilir :)Bu erkeklerin sağı solu belli olmaz :)
Şekerim kimsenin sana atarlanacağı yok canım seninde aklına takılmış sormuşsun iyi de etmişsin hayatım.Ben giyimime kuşamıma çok özen gösteririm dekolte falan giymeyi de severim açıkcası eşimle flört dönemimizden beri de hep giyinirdim şimdi 3,5 yıl oldu evleneli hala da karışamaz bir şey diyemez kısıtlanmayı pek sevmediğim için.Bazen der canım çok açık değil mi elbisenin,bluzunun önü falan ama ben aldırmam şık ve iddialı olmayı severim çünkü bir ortama girdiğimizde.Tabi yerine göre giyinmekte gerekli.O da hassas bir konu.Aile büyüklerimizin yanına giderken çok açık ve mini etek giymemeye özen gösteriririm kendi ailem rahattır o konuda bir sıkıntı olmaz da eşimin ailesinin yanındayken bir şey demeseler bile ben kendim rahatsız olduğum için çok nadir giyiyorum.Şimdi bazıları nerde ne giyeceğimi bildiğim için karışmaz, gerekte kalmaz diyecektir.. ben hemen cevap vereyim ben de nerde ne giyeceğimi bilirim ama etek diz üstü azcık çıksa dön bakayım otur bakayım kalk bakayım, popoyu ört belli olmasın şöyle böyle. karışır yani... karışmasa bile abartıda giymiyorum zaten..
Bazı evli kadınlara bakıyorum baya kısa etek ve arkada nerdeyse poposuna kadar yırtmaç giymiş. yada göğüs dekoltesi veriyo eğitince falan yada normal oturuken.. eşleri hiç karışmıyor heralde diyorum.. neden onların eşi karışmıyorda benimki karışıyor diyorum. hoş ben karışmasada giymem o kadar. ha giyene de beğeniyle bakarım, karşı deilim.. neden kimi eş hiç karışmaz kimi eş karışır bu neyle ilgili acaba...
Lütfen bazıları hemen herkese saldıracak yer arıyor, konuyu evirip çevirip konu sahibini suçlu çıkaran oluyor... şimdi "eşin asla karışmasına izin vermem bu ne saygısızlık" diyende olacaktır. o sizin karı koca aile yapınızdır benim ki öyle deil. ona şimdiden cevabı vereyim.. benimde memnun olmadığım bir durum bana kızmayın boşuna.. ben izin verdiğim için böyle olmadı.. bana atarlanmayın merak ettim sordum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?