• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz giydiklerinize karışır mı?

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Şimdi bazıları nerde ne giyeceğimi bildiğim için karışmaz, gerekte kalmaz diyecektir.. ben hemen cevap vereyim ben de nerde ne giyeceğimi bilirim ama etek diz üstü azcık çıksa dön bakayım otur bakayım kalk bakayım, popoyu ört belli olmasın şöyle böyle. karışır yani... karışmasa bile abartıda giymiyorum zaten..
Bazı evli kadınlara bakıyorum baya kısa etek ve arkada nerdeyse poposuna kadar yırtmaç giymiş. yada göğüs dekoltesi veriyo eğitince falan yada normal oturuken.. eşleri hiç karışmıyor heralde diyorum.. neden onların eşi karışmıyorda benimki karışıyor diyorum. hoş ben karışmasada giymem o kadar. ha giyene de beğeniyle bakarım, karşı deilim.. neden kimi eş hiç karışmaz kimi eş karışır bu neyle ilgili acaba...
Lütfen bazıları hemen herkese saldıracak yer arıyor, konuyu evirip çevirip konu sahibini suçlu çıkaran oluyor... şimdi "eşin asla karışmasına izin vermem bu ne saygısızlık" diyende olacaktır. o sizin karı koca aile yapınızdır benim ki öyle deil. ona şimdiden cevabı vereyim.. benimde memnun olmadığım bir durum bana kızmayın boşuna.. ben izin verdiğim için böyle olmadı.. bana atarlanmayın merak ettim sordum,

valla canım ben de nerde ne giyeceğimi bu yaşıma geldim hep bildim ama benim de eşim karışıyor mesela ben tayt giyemem, dar şeyler giyemem, göğüs dekolteme dikkat etmeliyim, bacaklarım çok ortada olmamalı,....vs vs vs...çünkü bizim yaşadığımız yer bu tarz şeyleri kaldırabilecek bi yer değil..fakat yazın memleketime gittiğimde rahattım..hiç karışmadı..elbise de giydim askılı da giydim,bikini de giydim..sanırım o biraz da ortamın nasıl olduğuyla ilgili..

evet benimkide denizde bikini giyimeme bişey demez tatil beldesinde şort askılı rahatım. ama o kadar rahatlığım tatil beldesinden döndümmü etek boyu dizin çok üstüne çıkmayacak, tayt şort giyilmeyecek.. giyersem keser heralde kıyafetlerimi....

oda bişeymi
benimki hergiydiğime karışır
dar olmayacak yakamdan eğilince göğüslerim görünmeyecek
pantolon altına tulum giyilcek
şort tayt elbise ki bunları gectim asla
kot giyiniiyorum ona bile diyo dar diye
sıktıkca sıkıyo nefret ediyorum daralıyorum evlenmedne önce rahattım valla :(((

bir arkadaşım çocuğuyla ilgilenirken eğildiğinde iç çamaşırı görünürdü. eşi de yanımızda olurdu hiiiç bişey demezdi. belki de farketmiyordu bile, gözünün önünde eğilse farketmiyordu sanırım yada kimse etkilenmez diyemi düşünüyordu acaba, ki erkeklerinde olduğu bir ortamdan bahsediyorum... ben olsam öyle eğilsem arkadan iç çamaşırım gözükecek kadar firikik versem eşim o günü bana zehir ederdi eminim.

evet benimkide denizde bikini giyimeme bişey demez tatil beldesinde şort askılı rahatım. ama o kadar rahatlığım tatil beldesinden döndümmü etek boyu dizin çok üstüne çıkmayacak, tayt şort giyilmeyecek.. giyersem keser heralde kıyafetlerimi....

benim eşim de öyledir..ben de çok rahatım memleketimde fakat yaşadığımız yere geldiğimizde tamamen değişiyor ama tay halen yasak o takıntısını atamadık:1::1: ama çok yol katettim o kesin ilk başlarda makyajıma kadar karışırdı ben de sen beni böyle tanıdın senin için yeterince fedakarlık yaptım ama makyajıma karışamazsın dedim konu kapandı canım:)

eşim zaten tanıştıgımız zaman başladı istemedigi şeyleri saymaya
asla beyaz giyemezsin iç çamaşırların belli olmayacak
dar kesinlikle
dar paça kot asla (zaten hiç alıpta giymedim hiç rahat gözükmediler bana:27:)
mini askılı asla onlarıda zaten giymezdim
yakam açılmayacak:27:çocukla biraz zor oldu başlarda ama alıştık ister istemez çocuk çekiştirdikçe açılıyor:ssz:
hatta benimki topuklu ayakkabıyıda sevmez nedeni merak edip sordum cevap sevmiyorum oldu hamilelik arkasından dogum en son nezaman giydigimi bile hatırlamıyorum:1:
makyaj onuda ben yapmam yapsam ne derdi sanırım fazla abartıya kaçmadan yap derdi:27:
uf ne dertliymişim be herşey yasakmışta haberim yokmuş:27:ama şikayetçi degilim tabiki
çogunu ben zaten kendi rızamla yapmıyordum:21:

Şimdi bazıları nerde ne giyeceğimi bildiğim için karışmaz, gerekte kalmaz diyecektir.. ben hemen cevap vereyim ben de nerde ne giyeceğimi bilirim ama etek diz üstü azcık çıksa dön bakayım otur bakayım kalk bakayım, popoyu ört belli olmasın şöyle böyle. karışır yani... karışmasa bile abartıda giymiyorum zaten..
Bazı evli kadınlara bakıyorum baya kısa etek ve arkada nerdeyse poposuna kadar yırtmaç giymiş. yada göğüs dekoltesi veriyo eğitince falan yada normal oturuken.. eşleri hiç karışmıyor heralde diyorum.. neden onların eşi karışmıyorda benimki karışıyor diyorum. hoş ben karışmasada giymem o kadar. ha giyene de beğeniyle bakarım, karşı deilim.. neden kimi eş hiç karışmaz kimi eş karışır bu neyle ilgili acaba...
Lütfen bazıları hemen herkese saldıracak yer arıyor, konuyu evirip çevirip konu sahibini suçlu çıkaran oluyor... şimdi "eşin asla karışmasına izin vermem bu ne saygısızlık" diyende olacaktır. o sizin karı koca aile yapınızdır benim ki öyle deil. ona şimdiden cevabı vereyim.. benimde memnun olmadığım bir durum bana kızmayın boşuna.. ben izin verdiğim için böyle olmadı.. bana atarlanmayın merak ettim sordum,

valla benim esim hic karismiyor. yazdiklarinizi okuyunca problem bizde mi diye dusundum? karismamasinin birkac sebebi var. ben yurtdisinda yasiyorum. burada kimse birbirinin kicina basina bakmiyor, laf atip taciz etmiyor. aaa bu kadin mini giyinmis araniyor demiyor. ikincisi ben zaten bacaklarimi begenmedigim icin mini etek giymiyorum. gogus dekoltesi burasi icin pek normal ama ben sevmiyorum. tayt, dar kot vs de dedigim gibi buranin normal kiyafeti.

karisma olayinin sakat yonu su: izin verdikce her seye karismak isteyebilirler. aman dikkat. bahaneleri de millet ne der oluyor? arkadasimin kocasi oyle bir tip. istanbuldalar, buna ragmen her seye karisiyor. nerdeyse kadinlarin muhabbetine bile girecek? o derece kiskanc ve merakli.

Ben henüz evlenmedim,nişanlıyım daha ama şimdiye kadar hiç karışmadı. Aslında kıskanır, göğüs dekolteme karışmıştı bir kere. Zaten bir daha giymedim. Ama minilerime bir şey demez, gerçi ben de süper mini giymem,biraz diz üstü. Kayınbiraderimin düğününde uzun bir elbise giyecektim, kendisi bana mini,sırtı açık elbisemi giymemi söyledi.

Biraz yerine göre giyinmemi istiyor ama zannımca. Biz çok ayrı şehirlerde yaşadık,hala yaşıyoruz. Sadece onun yanındayken elbise giymemi istiyor anladığım kadarıyla.

Benim eşimde benim kıyafetime karışır hatta belim mi açıldı o akşam demediğini bırakmaz tayt giyemem yazın o yokken yanımda kısa elbise giyemem askılı giyemem diz boyunun bi karış yukarısı etek giyemem ama çok yakışıyor bana da :40:
topukluyu istemesede giyiyorum seviyorum ama sunu fark ettim ayakkabılarım gitgide yere yakın olmaya başlamış:=)

Çok şükür şimdilik hiç karışmıyor :)Dekolte de giyerim,eğilince görünür de seslenmez :)Eteklerime makyajıma filan hiç karışmaz :)Süslü karım der hatta :)amaaaa daha taze evliyiz,her an değişebilir :)Bu erkeklerin sağı solu belli olmaz :)

valla benim de karışır klasik işte tayt, dekolte, giydiğim şeyin çok dar olması vücut hatlarımın belli olması nişanlımı rahatsız eder o da bunu söyler onun dışında ''elalem ne der?'' muhabbeti de var yaşadığım çevrede o yüzden karışır yani ben de rahatça her istediğimi giydiğimi söyleyemem ama evlendikten sonra değişir mi değişirse ne yönde değişir bilemem tabi :1:

Tercihlerimiz ve tarzlarımız aynı olduğu için karışmaz, gerek kalmaz.
Açıkçası bende bazı eşleri çok rahat buluyorum.
Ben erkek olsam ve karımın göğüsleri ortada olsa çok aşırı rahatsızlık duyarım.
Böyle bir kaç tanıdığımız var, misafirliğe gidiyoruz bayan ikramda bulunurken eşim kafasını öne eğiyor
merak ediyorum acaba eşimin bu hareketini gören koca hiç mi bundan huzursuz olmuyor?
Haşa kimsenin kılık kıyafetine karışmak haddim değil ama insan düşünmeden de edemiyor.

Çok şükür şimdilik hiç karışmıyor :)Dekolte de giyerim,eğilince görünür de seslenmez :)Eteklerime makyajıma filan hiç karışmaz :)Süslü karım der hatta :)amaaaa daha taze evliyiz,her an değişebilir :)Bu erkeklerin sağı solu belli olmaz :)

Çok özür dileyerek sormak istiyorum, lütfen yanlış anlamayın eleştiri değil sadece merak.
Eğildiğimde görünür ve eşim ses çıkarmaz demişsiniz, peki ya siz bundan rahatsız olmuyor musunuz?
Yani misal evinize misafir geldi siz ikramda bulunuyorken dekoltenizden göğsünüz göründü,
karşınızda ki adam size baktı yada utanarak başını çevirdi, bu sizi rahatsız etmiyor mu?
Kendinizi kötü hissetmiyor musunuz?
Tekrar özür diliyorum inanın sorma sebebim asla kötü niyetle değil sadece merak, asla cevap verme zorunluluğunuz yok.

Kıskanılmak hoşuna gitmiyor heralde saygı duyuyorum herkesin zihniyeti farklı ama ben olsam eşimin bu davranışlarından rahatsız olurdum

Şekerim kimsenin sana atarlanacağı yok canım seninde aklına takılmış sormuşsun iyi de etmişsin hayatım.Ben giyimime kuşamıma çok özen gösteririm dekolte falan giymeyi de severim açıkcası eşimle flört dönemimizden beri de hep giyinirdim şimdi 3,5 yıl oldu evleneli hala da karışamaz bir şey diyemez kısıtlanmayı pek sevmediğim için.Bazen der canım çok açık değil mi elbisenin,bluzunun önü falan ama ben aldırmam şık ve iddialı olmayı severim çünkü bir ortama girdiğimizde.Tabi yerine göre giyinmekte gerekli.O da hassas bir konu.Aile büyüklerimizin yanına giderken çok açık ve mini etek giymemeye özen gösteriririm kendi ailem rahattır o konuda bir sıkıntı olmaz da eşimin ailesinin yanındayken bir şey demeseler bile ben kendim rahatsız olduğum için çok nadir giyiyorum.

Ben ne giyip giymeyeceğime karar verebilirim,tutup eşimin ailesinin yanında mini etek giymezdim.
Allah'a şükür şu zamana kadar bir erkeği giyimime karıştırmadım.
Benim babamla abim bana karışmıyor kocam kim oluyor?
Biraz sert oldu ama ben kocamın hayat arkadaşı olurum,kölesi değil.Kısıtlanmayı sevmediğim için zaten onu giyemezsin bunu giyemezsin diyen biriyle evlenmek istemezdim...
(Eski sözlüm 'sen yetişkin bir kadınsın kendi başına ben sana nasıl karışabilirim ki asla kısıtlamam istediğini giy' derdi.)

Back
X