• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz gün içinde sizi arıyor mu

Valla sizin kendinize bir uğraş bulmanız lazım, hep evde bir şey yapmadan insan boğulur tabi ya da İş falan bakın yeniden.
Evde bir şey yapmıyorum demedim ki ama yap yap hep aynı şeyler. Kendime ait hobilerim var evde boş durmayı sevmiyorum ama bir takım zor günler yaşadım belki de onların etkisiyle bu bunalışim

ikimizde çalışıyoruz günde 3 kez konuşuruz.sohbet değil tabi 1-2 dk lık işler yoğun mu,nasılsın vs..
akşam da gayet güzel sohbet ediyoruz.
bence siz evde uğraş bulun kendinize,ben de ilk zamanlar evdeyken çok sıkılır ve dünyayı dar ederdim eşime.
sonra işe girdim daha rahat oldum ben de:)

Bir kere arıyormus ya zaten.
Çok istiyorsanız ikinciye de siz ararsınız.
İkiden fazlası da gereksiz gerçekten.

Bunalmaniz eşinizin gün içinde ne yapıyorsun demesiyle geçmeyecektir ayrıca.
Evet eşimin demesiyle geçmeyecek ama sanki eşim beni düşünmüyor gibi geliyor evet belki sacma bir düşünce :) işyeri eşimin ailesinin evine yakın eşim her gün oraya gidiyor ,geçenler de bize yakın bir yere geldi birkaç kez ama eve uğramadı mesela.

Evet eşimin demesiyle geçmeyecek ama sanki eşim beni düşünmüyor gibi geliyor evet belki sacma bir düşünce :) işyeri eşimin ailesinin evine yakın eşim her gün oraya gidiyor ,geçenler de bize yakın bir yere geldi birkaç kez ama eve uğramadı mesela.
Akşam eve gelip sizi göreceği için olabilir mi :)

Farkli şeyler varsa bilemem tabi ama bunlardan beni düşünmüyor gibi şeyler çıkarmayın kendinize derim.

Herkese merhaba 1,5 senelik evliyim.

Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.

Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.

Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .

Merak ediyorum eşi böyle olan var mı?
İkimizde çalışıyoruz 1 kez ya o arar ben ararım onun dışında aramamda aramazda birde işten çıkınca birşey lazımmı diye arar, adam çalışıyor sürekli darlamaya gerek yok akşam birlikteyiz zaten.

Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.

Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.

Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .

Benim eşim 15 dakika mesafede çalışıyor günde 3 4 kes eve gelmesine rağmen gün içinde görüntülü arıyor bide bazen boğucu oluyor tabi :eek: birde arayıp aşkım nerdesin diyor lütfen bana nerdesin deme artık diyorum :KK35:

Beni eğlesin istemiyorum aşk meşk peşine de düşmüyorum. Bir takım sıkıntılarım oldu ve pandemi süreci de tuz biber oldu,tabi ki uğraşlarım var kendi kendime ama insan yine de konuşmak istiyor yani ben.. belki de yaşadığım sıkıntılardan. Çok daraldım çünkü.
Anlıyorum da akşam konuşun bu sıkıntıları. İş yerinde konuşulmaz zırt pırt haklı olarak. Bi kere arıyormuş zaten.

Ediyoruz, bilmem ben çok sıkıldım herhalde ,annem babam bazen arkadaşlarımla konuşuyorum. Evde de tek olunca insan 2 çift laf etmek istiyor.

Siz can sıkıntısından adama sarıyorsunuz muhtemelen de bazı günler o kadar yoğun olurdum ki ben özellikle eğitim verdiğim günlerde konuşmaktan yorulduğum için kimsenin telefonunu açmaz eşime de lütfen cevap verirdim. Bu çok arama mevzusu sevgi/ilgi ölçütü değil bana göre

3 yillik evliyim.ilk zamanlarda 2 kez konuşurduk. Görüntülü falan. Aksamda gelirken ihtiyac var mi vs diye arardi. Ilk gun nasilsak hala öyle, hatta su ara daha cok arıyor. Çünkü evde minik baba asigi kiz var 😂

Hiç aramaz ben de aramam. Zaten ikimiz de yoğun çalışıyoruz sadece önemli ya da acil bişi olunca birbirimizi ararız. Açıkcası şimdi düşündüm bunun eksikliğini de hissetmiyormuşum 🤔. Hem arayınca ne konuşacağız ki akşam zaten günümüzü anlatıyoruz birbirimize.

benim nişanlım çok yoğun çalışıyor. sabahları günaydın mesajı atar sonra akşam işten çıktıktan sonra arar konuşuruz

öğle tatilinde 2-3 dk konuşuruz 5 gibi de tipik akşam ne yeriz diye konuşuruz. Ben iş yerinde uzun süreler telefonla konuşmayı çok doğru bulmuyorum şahsen

7 yıllık evliyiz, ikimiz de çalışıyoruz. Gün içinde, "akşama ne yiyelim, gelirken şunu al, falan şeyi yapalım mı?" Gibi çok temel şeyleri whatsapp üstünden yazışıyoruz.. acil birşey olmadıkça aramayız birbirimizi..

Öğle arası konuşmamız gereken acil bsy olur öyle arar onun dışında aramaz ben de aramam. Is yerine çalışmaya gidiyoruz tlfonla konuşmaya değil.. Ben mesela öğle araları yemek ye lavaboya git bi 10 dk kafanı dinlendir şeklinde hemen bitiyor. Belki eşinizin de öyledir.
Evde kendinize bir uğraş bulun böylelikle eşinizin aramasını beklemezsiniz.
Ben bu aralar evdeyken kışlık bsyler yapıyorum uğraştırıcı ama evde yapmak hoşuma gidiyor.

Valla bacım tek derdin bu olsun. Bende 2 sene olacak başından beri aramiyor beni işteyken hal hatır sormak için ama bu beni düşünmüyor anlamına gelmiyor sonuçta evimizi geçindirmek mutluluğumuz için çalışıyo yoğun çalıştığınıda biliyorum 12de mola alıyor aramiyor aramadı diye niye kızayım ki ona evde olduğumu biliyor bişey olursa ara biyere gidersen haber et der. İşten çıkınca bişey lazımmı diye arıyor aslında eşinin gözünde değerini hissedersen böyle şeylere takılmazsın bence boşver

Back
X