• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz gün içinde sizi arıyor mu

Sohbet etmek için aramayız bazen arar noldu derim hatta ben de pek aramam sadece ihtiyaç durumlarında arıyoruz şu lazım eve geçiyorum neredesin gibi bana çok gereksiz geliyor gün içinde zaten öğle arası birileriyle yemek yiyoruz filan insanların yanında uzun konuşmalar da güzel gelmiyor ayıp karşı tarafa

Yaw adam bir kere arıyormuş zaten, ikinciye arayınca bişey istiyor musun diyormuş.

Daha ne olsun ki? Beni günde 2 kere ne yapıyorsan diye arasa, manyak mıdır, nedir, kontrol ediyor galiba derim. :KK70:

Sürekli evde olan çocuksuz bir insanın ne yaptığı az çok belli değil mi?

Herkese merhaba 1,5 senelik evliyim.

Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.

Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.

Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .

Merak ediyorum eşi böyle olan var mı?
Siz evde sürekli oturuyorsunuz o ise dışarda iş güç filan derken bi sürü uğraşın arasinda sizi aryorsa yeterli bence aradki fark sizin evde olmaniz onun ise disarda ugrasinin olmasi anladınız mi😅

Çalışmıyor olsanız bile gününüzü değerli kılacak bir şeyler yapın. “Akşama kadar evdeyim canım sıkılıyor, o halde eşim beni sık sık arayarak can sıkıntımı gidersin” modu hiç hiç sağlıklı değil.

Boş vakti olursa arar. Ben aramam meşgul olur, müşterisi olur işinin arasında acil bişey yoksa rahatsız etmem. Bi dönem çalıştım o dönem daha sık arardı dışarıda olduğum için sanırım. 🙂 Bişey söyleyeceksek WhatsApptan yazışırız. Akşam konuşuyoruz zaten iş saati gerek yok.

Evet eşimin demesiyle geçmeyecek ama sanki eşim beni düşünmüyor gibi geliyor evet belki sacma bir düşünce :) işyeri eşimin ailesinin evine yakın eşim her gün oraya gidiyor ,geçenler de bize yakın bir yere geldi birkaç kez ama eve uğramadı mesela.

sıkıntıdan düşünceleriniz şaşmış sizin..

En az 1 kere arıyor bazen 2 dakika bazen 10 dakika yoğunluk yoksa 5 6 kez de aradığı oluyor. Bende evdeyim şimdilik bende sıkıldığımda arıyorum

hic arasmiyoruz biz,
cok cok nadir,
ben bazen sosyal medyada takilirken onun ilgilenecegi bir sey gorursem iletirim falan, o sekilde gun icinde bazen mesajlasiriz,
bir aksam eve gelirken su lazim bu lazim olayina gireriz o kadar.

Gunun haberlerini sofrada veya uzun olanlari aksam cocuklari yatirdiktan sonra paylasiriz.

Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.

Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.

Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .

Hayır aramıyor aramaması da işime geliyor açıkçası akşamları zaten sürekli birlikteyiz bari çalışırken adam rahat olsun diye düşünüyorum ben sorun da etmiyorum bu arada 1,5 aylık evliyim

Benimki benimkii :KK70: Normalde çok düşüncelidir falan ama böyle bir huyu yok aramaz hiç ben ararım genellikle. Yoğun ama yoğun olmadığında da aramaz bende beklerim yani.

Hiç mi yemeğe çıkmıyor bu erkekler. Herkesin elinde akıllı telefonu var. İnsan bir iki kelime güzel bir şey yazar hiç olmazsa. Kadınların beklentisi o. Ama siz beklentiye girdiğiniz için kendinizi kötü hissediyorsunuz. Demek ki ince düşünmek lazım, kafaları sabit çalıştığı için zor. Bazı erkekler öyle diye hepsi öyle olacak diye bir şey yok tabi ki.

Bir kaç sene önce memur sevgilim vardı gün içinde defalrca arardı hatta öyle çok arardı ki ben sıkılırdım artık hadi kapat işin yok mu az çalış derdim 😀Çok takmayın sizde evde geçirdiğiniz bu süreyi kişisel gelişiminize ayırın hem zaman geçer hem de kendinizi geliştirmiş olursunuz ilerde çocuk olunca kendinize ayıracak vaktiniz olmaz..

Arada mesajlasıyoruz o kadar ciktigini vs haber veriyor birde. Önemli birşey olursa öyle arıyoruz birbirimizi.Gün icinde özlemek güzel hem aksam gelince daha cok birbirinize anlatacaklariniz olur takilmayin bence

Back
X