Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

Aksine kadınların en çok ilgiye ihtiyaş duydukları zamandır hamilelik ve regl dönemleri. Çok hassas oluruz bu dönemlerde ki heleki hamilelik. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Eşimde de vardı bu sorun. Hamileyken reglken benden tiksindiğini söylemedi fakat ben çok bariz hissederdim bunu. Sonuç biten bir evlilik tabiki sebep sadece bu değil.... Ama nişanlınızın düşünceleri değişirse ok... Ya değişmezse... Sevgiler...
özel olmazsa peki eşinizin size karşı sevgisi varmıydı yani buna rağmenmi hissediyodunuz özel günlerinizin hoşuna gitmediğini???

bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur sedacım bak henüz nişanlısın şanslı sayılırsın evlenmeden yüzünü göstermiş gel vazgeç bu işten. nişanlın DEĞİŞMEZZZZZ bunu kabul etmen lazım tiksinmek çok ağır bişey sonra pişman olursun yapamazsın öyleki defalarca söylemiş kızgınlıkla kırgınlıkla yada cahillikten dememiş bide polis hertürlü şeyi bilir.şu zamanda cahillikmi kaldıyasakkelime

bir bunu duymamıştım bunu da duyunca tamam dedim..
ne tiksinmesi ayol..kim ki o,neden tiksiniyor..
bence arkadaşım siz şimdiden bu ilişkiyi gözden geçirin..:kızgın:
aldatıldığınızdaki açılımı görebiliyorum;
adetliydin hayatım..yada..
ama hamileydin sen ve ben sana böyle zamanlarda senden tiksindiğimi söylemiştim..benneyaptımki

bumudur evet evet budur..vereliniortak

budurr.....Şeniz

bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur sedacım bak henüz nişanlısın şanslı sayılırsın evlenmeden yüzünü göstermiş gel vazgeç bu işten. nişanlın DEĞİŞMEZZZZZ bunu kabul etmen lazım tiksinmek çok ağır bişey sonra pişman olursun yapamazsın öyleki defalarca söylemiş kızgınlıkla kırgınlıkla yada cahillikten dememiş bide polis hertürlü şeyi bilir.şu zamanda cahillikmi kaldıyasakkelime
ama ben onu çok seviyorum..benneyaptımki

ama ben onu çok seviyorum..benneyaptımki

sevgide bi yere kadar.artı bu adamın seni sevdiğinden şüpheliyim. hiçbirşey tek taraflı olmaz SAYGI SEVGİ GÜVEN SADAKAT FEDAKARLIK bunlar 2 taraflı olur sen bile bile evlenirsen mutsuz olursun. üstelik böyle tipler çok kolay aldatır söyleyim sanayasakkelime böyle tek taraflı bi ilişki yürümez üstelik evli değilsin kendini kurtarabilirsin ben seni düşündüğümden söylüyorum.ben senin yerinde olsam arkama bakmam çok sevsem bile.KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR:1closedeyes:

sevgide bi yere kadar.artı bu adamın seni sevdiğinden şüpheliyim. hiçbirşey tek taraflı olmaz SAYGI SEVGİ GÜVEN SADAKAT FEDAKARLIK bunlar 2 taraflı olur sen bile bile evlenirsen mutsuz olursun. üstelik böyle tipler çok kolay aldatır söyleyim sanayasakkelime böyle tek taraflı bi ilişki yürümez üstelik evli değilsin kendini kurtarabilirsin ben seni düşündüğümden söylüyorum.ben senin yerinde olsam arkama bakmam çok sevsem bile.KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR:1closedeyes:

amacın ne arkadasım.bu çifti ayırmakmı.kızcagız buraya olumlu bişeyler duymak için acmıs bu topiği.ne diye böyle olumsuzluklar sokuyorsun aklına.tamam bu senin düşüncen olabilir bişey diyemem ama karsıdakinin psikolojisinide düşün.arkadasın morali bozuk zaten sende gitme üstüne.:enbuyukkk:

abbovvv kızı ayırcekler kaydirigubbakcemile3 bende evliyim ilk defa duyuyorum özel günlerden tiksineni ne bileyim insan kokar falan ogünde ama temiz tutmazssa tabi fakat hamilelik farklı bişey içinde bi mucize gerçekleşiyo yani bunu anlamadım uzaylımı ne kadınlarla bozmuş kafayı heral onu kim doğurmuş leylekler mi getirmiş acep

Allah innnnnnnşşşşşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıyla kucağınıza bebişinizi verir:emir_bebek::ecrin_bebek:

amin inşallah canım bunun için bana çok dua et ben de sana nişanlınla çok mutlu olman için bol bol dua edeceğim sen hiç kafana takma bunu emin ol o olacak hep yanında sen regl de olsan hamile de olsan hatta ilerde çirkin olsan bin kilo bile olsan o hep seninle olacak ve senin her haline seni tanıdıkça hayran kalacak.... sen hiiiç taklılma böyle şeylere mutluluğun keyfini çıkarta.s.

:olmaz:sedacım bu konuyu en kısa zamanda kapattırmanı öneririm kimseye kulak asma canım yorumları okurken çok sinirlendim ne bu ya olabilir iğrenebilir siz kendinizden o zamanlarda çok mu hoşnut oluyorsunuz nerden biliyorsunuz belki iğrenç bişeye tanık oldu adamcağız o yüzden bu konuşmaları sevmiyo farkındaysanız senden öyle olursan iğrenirim demiyo adam konuşmaktan hoşlanmıyo bunlar bekar tüm erkeklerin takıntısı benim de abim vardı ve bekarken özel günlerimde ıyyy falan derdi bu çok normal seda sen hiç kimseye kulan asma erkekleri bu konuda eğiten karısıdır sen ona bunun iğrenç bişey olmadığını göstereceksin sen onun yanına özel gününde bile hep tertemiz ol mis gibi parfüm kok yeter ve kendini hiç korkutma olumsuz yorum yapan arkadaşlarımızdan da rica ediyorum lütfen ayrıl vazgeç gibi yorumlar yapmayalım seda arkadaşımız da üzülmesin kafası iyicene karışasın yavrum sen dediğim gibi beni dinle tamam mıa.s.

tiksinmeyi birak bir cok erkege hamile kadinin sexi geldigi bile soylenir :jeyyar:senin nisanli guzelden anlamiyor bence :umursamaz::jeyyar:

amin inşallah canım bunun için bana çok dua et ben de sana nişanlınla çok mutlu olman için bol bol dua edeceğim sen hiç kafana takma bunu emin ol o olacak hep yanında sen regl de olsan hamile de olsan hatta ilerde çirkin olsan bin kilo bile olsan o hep seninle olacak ve senin her haline seni tanıdıkça hayran kalacak.... sen hiiiç taklılma böyle şeylere mutluluğun keyfini çıkarta.s.
Elifcim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim inan sözlerin beni çok rahatlatıyo dilerim Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana anne olmayı nasip etsin,söz veriyorum senin için çok dua edecem bugün nişanlımla konuştum neden bu konulara iğrenç diyosun bu beni çok kırıyo ve tedirgin ediyo bu bizim için ilerde sorun olabilir dedim ya saçmalama ben senin ağzından çıkardığını yerim dedi:utangac:ama bu konuları konuşmak hoşuma gitmiyo sadece dedi(yani regl konusunu)peki hamilelik dedim saçmalama ya benim çocuğumu taşıyacaksın sendenmi iğrenecem dedi ne oldu şimdi anlamadımkafamçokkarıştıhangisine inanayım ben şimdi:uhm::uhm:

Son düzenleme:
söylediklerinizde çok haklı olabilirsiniz belki ama dediğiniz gibi o ilişkinin içinde sevgi yoksa ben nişanlıma beni çok sevdiği için aşık oldum yani o hala o benden daha çok seviyo galiba bazı şeylere karşı hassas ama yorumunuz ve düşünceniz için çok teşekkür ederim sevgiler.....

söylediklerinizde çok haklı olabilirsiniz belki ama dediğiniz gibi o ilişkinin içinde sevgi yoksa ben nişanlıma beni çok sevdiği için aşık oldum yani o hala o benden daha çok seviyo galiba bazı şeylere karşı hassas ama yorumunuz ve düşünceniz için çok teşekkür ederim sevgiler.....

canım ben seni düşündüğüm için söyledim neden seni ayırayımki bi arkadaş öyle söyledide ben seni tanımıyorum elime ne geçicekki:sm_confused: neden yapayım burda herkes istediği yorumu yapar ben ortam gerilmesin konu kilitlenmesin diye o arkadaşa bişey demedim mutlaka olumlu-olumsuz yorum olacak tabi üstelik böyle düşünen ben değilim zaten başka yorumada gerek yok o sondu.birazda insan gerçekleri görmesi lazım hayat tozpembe değil malesef böyle keşke öyle olsa buraya insanlara yardımcı olabilmek için üye oldum. yinede benim yorumlarımı dikkate aldığın için teşekkürler işallah yardımcı olmuşumdur işallah mutlu olursun:Saruboceq::Saruboceq: sevgilerŞeniz:1hug:a.s.

Elifcim güzel sözlerin çok teşekkür ederim inan sözlerin beni çok rahatlatıyo dilerim Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana anne olmayı nasip etsin,söz veriyorum senin için çok dua edecem bugün nişanlımla konuştum neden bu konulara iğrenç diyosun bu beni çok kırıyo ve tedirgin ediyo bu bizim için ilerde sorun olabilir dedim ya saçmalama ben senin ağzından çıkardığını yerim dedi:utangac:ama bu konuları konuşmak hoşuma gitmiyo sadece dedi(yani regl konusunu)peki hamilelik dedim saçmalama ya benim çocuğumu taşıyacaksın sendenmi iğrenecem dedi ne oldu şimdi anlamadımkafamçokkarıştıhangisine inanayım ben şimdi:uhm::uhm:

sekerim,sorunun bence hiç mesele yapılacak birsey değil.. arkadasın da sen de tecrubesızsınız anladıgım kadarıyla ,yaslarınızı bılmıyorum belkı de cok gencsınız..ve bu kötü bir sey değil. elele verır hayatı bırlıkte ögrenırsınz.. ona karsı sabır ve özenle yaklas..

periyot zamanı ınan ben de kendımden igrenırım ve daha temız olabılmek ıcın extra caba harcarım..her kadının yapması gerektıgı gibi.. emınımkı sen de böyle yapıyorsundur..

hamılelıge gelınce .. hamılelık dunyanın en güzel seyı kuskusuz ama vucudu deformasyona ugrattıgı da bır gercek.. ayrıca her hamılelıkte olmasa da bırcogunda cıltte asırı yaglanma,çillenme ve kilo artısının verdıgı durumlar estetik acıdan kaygı yaratabılr .. ama basımdan hamılelık gecmese de emınımkı ...o zaman gelınce bunlar göze gözükmeyecek..ona batan baskasının hamileliğidir.. kendi cocugunu tasıyan biricik karısı hamıleyken ona gene dünyalar guzelı gıbı gözukecektr..

kilo alma mevzuna gelınce .. cocugun zevkıdır zayıf sevıyordur.. saygı duymak lazım.sen de umarım bu konuda gerekli hassasiyetı gösterırsın kılona(Allah bir rahatsızlık vermesın kılo aldıracak-bu istisnai bir durumdur)

bence mesele yapılacak bir konu deıl.. yüregını ferah tut..

sekerim,sorunun bence hiç mesele yapılacak birsey değil.. arkadasın da sen de tecrubesızsınız anladıgım kadarıyla ,yaslarınızı bılmıyorum belkı de cok gencsınız..ve bu kötü bir sey değil. elele verır hayatı bırlıkte ögrenırsınz.. ona karsı sabır ve özenle yaklas..

periyot zamanı ınan ben de kendımden igrenırım ve daha temız olabılmek ıcın extra caba harcarım..her kadının yapması gerektıgı gibi.. emınımkı sen de böyle yapıyorsundur..

hamılelıge gelınce .. hamılelık dunyanın en güzel seyı kuskusuz ama vucudu deformasyona ugrattıgı da bır gercek.. ayrıca her hamılelıkte olmasa da bırcogunda cıltte asırı yaglanma,çillenme ve kilo artısının verdıgı durumlar estetik acıdan kaygı yaratabılr .. ama basımdan hamılelık gecmese de emınımkı ...o zaman gelınce bunlar göze gözükmeyecek..ona batan baskasının hamileliğidir.. kendi cocugunu tasıyan biricik karısı hamıleyken ona gene dünyalar guzelı gıbı gözukecektr..

kilo alma mevzuna gelınce .. cocugun zevkıdır zayıf sevıyordur.. saygı duymak lazım.sen de umarım bu konuda gerekli hassasiyetı gösterırsın kılona(Allah bir rahatsızlık vermesın kılo aldıracak-bu istisnai bir durumdur)

bence mesele yapılacak bir konu deıl.. yüregını ferah tut..
Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız öncelikle vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim belki bazı arkadaşlar kızacak olumlu yazınca iyi doğruyu söyleyince kötü diye ama öyle değil ben nişanlımı çokkkkkkkkk seviyorum ve yaklaşık 1 buçuk ay sonra Allah izin verirse düğünümüz olacak o yüzden yürüdüğüm yolda bu sözler gerçekten bana ışık tutuyo diğer yorum yapan arkadaşlarda haklı olabilir ama ben galiba iyi görmek istiyorum,olumlu yada olumsuz yorum yapan herkese tek tek çokkkk teşekkür ediyorum,sevgilerimle.....a.s.a.s.a.s.

canım ben seni düşündüğüm için söyledim neden seni ayırayımki bi arkadaş öyle söyledide ben seni tanımıyorum elime ne geçicekki:sm_confused: neden yapayım burda herkes istediği yorumu yapar ben ortam gerilmesin konu kilitlenmesin diye o arkadaşa bişey demedim mutlaka olumlu-olumsuz yorum olacak tabi üstelik böyle düşünen ben değilim zaten başka yorumada gerek yok o sondu.birazda insan gerçekleri görmesi lazım hayat tozpembe değil malesef böyle keşke öyle olsa buraya insanlara yardımcı olabilmek için üye oldum. yinede benim yorumlarımı dikkate aldığın için teşekkürler işallah yardımcı olmuşumdur işallah mutlu olursun:Saruboceq::Saruboceq: sevgilerŞeniz:1hug:a.s.
zaten yorumlarınızda kötü niyet var demedim elbette beni düşündüğünüz için bunları yazdığınızı biliyorum ama dediğim gibi sözlerin kilitlendiği bi yer varki ben şuanda oraya söz dinletemiyorum yani sizin gibi objektif bakamıyorum zaten bu konuyu açmamın sebebi bu bir sorunmudur ve çözülebilirmi diye sormuştum ben bugün nişanlıma bu konuyu açtım bugün sırf burdan aldığım şeyleri ona söylemek için özellikle bülent ersoy konusunukaydirigubbakcemile3ama çok farklı sözlerle karşılaşınca nişanlım tarafından bu seferde şaşkınlığa uğradım hatta acaba dedim bu forumumu okudu:1shok:yani biraz o sebeple birazda sağolsun bazı arkadaşların sözleriyle bu sorunu aşabileceğimizi düşünüyorum şu anda inşallah:Saruboceq:ama düşünceleriniz için tekrar teşekkürler,sevgiler....

bunun sebebini kilolu kadınlardan nefret ettiğini doğal olarak hamileliktede baya bi kilo alınacağını düşünerek ve bu dönemde ciltleri falan yağlı görünmesinden kaynaklandığını söylüyo ama bana olan sevgisine çok inanıyorum hatta benden bile çok seviyo ama bu konulara yaklaşımı benim çok sinirimi bozuyuo bi kaç rakadaşımla konuştum onlar değişir diyo o yüzden bide sizlere danışmak istedim her msjınız tek tek okuyorum iyiki varsınıza.s.a.s.

aaaa bu kelımeyede ben kızarım..kilolu kadınlar nısanlına ne yapmısta nefret edıyormus..cok kızıyorum boyle on yargılara..ya kelımeye bak allahım yarabbım neyse ben konusmayayım.pek hayırlı olmayacak benım için..

özel olmazsa peki eşinizin size karşı sevgisi varmıydı yani buna rağmenmi hissediyodunuz özel günlerinizin hoşuna gitmediğini???

Evet canım seviyordu ama pek gösteren bir tip değildi sevgisini ilgisini. Severek evlenmiştik. Bende seviyordum yani ama körü körüneymiş... Benim eski eşim cidden farklı biriydi. Senin nişanlın şuan için öyle düşünüyor olabilir. ıleride eminim böyle bir olay yaşandığında yani hamilelik felan eminim tiksinmez yavrusunu taşıyacaksın çünki. Ruhen sağlıklı bir erkek hamileyken yada reglken eşinden tiksinmez. ıstisnalar olabiliyor işte bendeki gibi :))) Umarım çok mutlu olursun canım...

Son düzenleme:
nasıl bi kelim o tiksinmek...
seni hamiel brıkatığında tiksinecek öylemi..o zaman kendi premlerimden de tiksinsin çünkü bebek ondan oluyo cnm..
böyle saçam şeyde duymadım hiç tamam belki cinsel anlamda yakın olamayabilir..seinin bi anne adayı olduğunu düşünerekten ama tiksinmekde ne demek oluyo???

bilmediği için saçmalamış sanırım
evlenirken insan evleneceği insanın
gerçekten iğrenç durumlarıyla karşılaşabileceğini bilerek evlenmeli
başımıza ne geleceği belli mi?

Back
X