Eşiniz hangi durumlarda kıskanır?

Bu arada son kıskanclık sebebimizide acıklıyorum.Kız kardesim( 8 yasında annem calışmak zorunda olduğu için bende kalıyor) okul gezisi ile ataturk orman parkına pikniğe gidicek.Normal olarak yanlız göndermeyip bende ona refakat etmek istedimAma eşimin cevabı ne oldu biliyormusunuz?Oraya erkek ögretmenler babalar filan da gelir ne işin var sen gitme.Haydi buyurun burdan yakın kötükedihüso

Bu arada son kıskanclık sebebimizide acıklıyorum.Kız kardesim( 8 yasında annem calışmak zorunda olduğu için bende kalıyor) okul gezisi ile ataturk orman parkına pikniğe gidicek.Normal olarak yanlız göndermeyip bende ona refakat etmek istedimAma eşimin cevabı ne oldu biliyormusunuz?Oraya erkek ögretmenler babalar filan da gelir ne işin var sen gitme.Haydi buyurun burdan yakın kötükedihüso

Darılma ama.. Kendisi o gözle mi bakıyor sağa sola diye düşünürdüm ben, bu denli şiddetli ve anlamsız bir ksıkançlıkta..kafamçokkarıştı

Kıskandırmaya çalışmıyorum ama kendisi havadan nem kapıyo zaten :hulya:

Mesela En Sonki Kıskançlık Sebebi.. Erkek jinekolog sempatiksalakcinni

Gidemezsin Diye Tutturdu Ultrasonla Bakacak Desemde Olmaz Dokundurtmam Biyere Diye Bastı Yaygarayı :1ninca:

Darılma ama.. Kendisi o gözle mi bakıyor sağa sola diye düşünürdüm ben, bu denli şiddetli ve anlamsız bir ksıkançlıkta..kafamçokkarıştı

Aynı şeyi düşündüm vallahi.Yüzünede söyledim.Tepkisi cok sertti.Gidemessin die bagırdı.27 yasındayım ve ben süs köpeği değilim Birisi tasmamı tutmadan kendi kararımlada heryere gidebilirim dedim.Pek tınlamadı ama neyse:1:

Kıskanmaz pek, ben ondan birazcık daha fazla kıskanırım ama ben de ortalamaya bakınca kıskanmayanlar kategorisinde sayılırım. Arada takıldığımız olur biribirimize ama sadece geyik ve espiri düzeyinde kalır. Dört yıldır hiçbir çekişmemiz olmadı bu yüzden.

Kıskanmaz pek, ben ondan birazcık daha fazla kıskanırım ama ben de ortalamaya bakınca kıskanmayanlar kategorisinde sayılırım. Arada takıldığımız olur biribirimize ama sadece geyik ve espiri düzeyinde kalır. Dört yıldır hiçbir çekişmemiz olmadı bu yüzden.

Aynı durumdayız.bizde de pek kıskançlık yoktur,esprisine takılırız..ikimizde aynı düzeydeyiz çünkü...

konu actım ama kapandı....
benımkı de erkek kuaförden kıskanıyor kzlar ya sızın nasıl??hamıleyken erkekdi doktorum ona bısey dememıstı hiç.. sımdı bısı oldu adama..baska ellerın benım saclarıma dokunmasını ıstemyormus eyvahedigeldismile

ksıkançlık dozunda güzeldir bencee tatlı bişeydir asla kıskandırmaya çalışmayız birbirimizi ama tatlı kıskançlıklarımız var bizimdee

kıyafet konusunda pek bunaltmaz beni..birlikteyken oturup konuştuğumuz kişilerdende kıskanmaz... ben mesafemi bildiğim için rahat beyefendi...

ama eski okul arkadaşlarım filan..kendi şehrimdeki arkadaşlarınla yani tanımadığı kişilerle msn de muhabbet ettiğimi görürse anında tavan yapar kıskançlık kat sayıları..

o kadar şanslısın ki sana imreniyorumm :delphin:

off =( her konuda her kişiden her zaman kıskanır...
hemde saplantılı bi şekilde :( bu zamana kadarda kıskandırmak için hiç bişi yapmadım öle bişi gerek duymadım cünkü dedigim gibi o zaten ucan kustan kıskanıyo beni =(

off =( her konuda her kişiden her zaman kıskanır...
hemde saplantılı bi şekilde :( bu zamana kadarda kıskandırmak için hiç bişi yapmadım öle bişi gerek duymadım cünkü dedigim gibi o zaten ucan kustan kıskanıyo beni =(

Bende bişi anlatayımda için rahatlasın edoshs
Oğlumun kep törenindeyiz.Anaokulu gösterisi bitti.Oğlum kıyafet okula ait olduğu halde cıkarmak istemedi.Bende ögretmenden binbir zahmetle izin kopartıp fotoğrafcıya gitmek için hazırlanıyordum ki.Velilerden birisi(erkek ) -Aaaa siz kıyafetleri bırakmıyo musunuz .İzin varmı kıyafetleri dısarı cıkarmaya die sor du bana.Aman efendim benimkinde bir tavır bir tavır.Vay efenim o nasıl benimle muhattap olabilirmiş.Nasıl bana sorabilir miş.Vel hasıl oğluşumun ilk mür vetini bile burnumdan getirmeyi basar dı bu herif :a015::a015:benneyaptımki:oklava:Çok üzgünüm çoook

sizinki kusura bakmayında hoş olmayan bir kıskançlıkmış.eşiniz dışarıya çıkınca onun bunun eşine kızına karısınamı bakıyormuşta. ögretmen veliler size baksın. tekrar kusura bakmayında eşiniz kendi yaptıklarını başkalarıda yapar diye düşünüyor olmasın. aslında siz biraz takibe alın eşinizi.:delphin:

Bin yılın kıskancı benim kocam.Neden mi?Aynen onun sözünü aktarıyorum
Allah gecinden versin sen ölsen senin cenazeni yıkıyan kadından kıskanırım seni.Kefene sarsalar seni saran ellerden kıskanırım seni.İmam önünde el bağlayıp namazını kıldırsa''bu adam niye karımın karsısında ellerini göbeğine bağladı? die kıskanırım seni.
Ve ben bu kıskanc adamla tam 8 yıldır beraber yasıyorum.

kıskançlığın dozu yok eşinizde anlaşılan.

Benim sevgilim hiç kıskanç değildi.. şimdi çok kıskanç oldu.. geçen şort giydim yanında git değiştir onu diye çemkirdi Bana..ruj sürerim peçeteyle fazlasını alır.. o memişlerin lıngır lıngır sallanmicak düzgün kıyafetler giy der.. o gün onsuz düğüne gittik ailemle, resim çek Bana gönder ne giydin Bakacam diye tutturdu.. düğünde düzgün oyna kıçını Başını çok sallama dedi. düğün Bitti sana peçeteyle numarasını veren oldu mu dedi.. yuh dedim yaa.. Bu çocuk böyle değildi, napim artık Benimsin şimdi sahipleniyorum seni diyor. eskiden içine atiyodu. cicim aylarıydı yaa...

sahiplenmek derken neden kendinize sahip çıkamıyormusunuzki. bu kadar aşırı kıskançlığı hoşunuza giderek yorumlamanız ilginç. kıskançlık çiflerin hayatını irdeleyecek dereceye gelmemeli bence. herkes belirli bir yaşa kendi namusunu kendi korumuş zaten sonra gelipte senin namusunu sen koruyamazsın herşeyine karışayımda ben koruyum. bu kıskançlık deil kadını ezmek aciz görmek bana göre.:kahve:

biz daha evlenmedik ama benimkide çok kıskanç :umursamaz: ayrı şehirlerdeyiz.aradığında nerdesin napıyosun diye başlar sorgulamaya :kızgın: arkadaşlarımlayım derim.tek tek isimlerini saydırır içlerinde erkek var mı yok mu diye.sayesinde hiç erkek arkadaşım yok :1no2: kıyafetlerimede çok karışır.yanıma geldiğinde bi yerlere gittiğimizde hep kıyafetimi düzeltmeye çalışır...

Back
X