Eşiniz herhangi bir tartışmanızda "sen istedin benle evlenmeyi şikayet edinme" dedimi

senağlamaacik konusayim ailemden ayri kaldigim icin psikolojik sorunlarimin oldugu dönemde bosanma noktasina gelene kadar kavga etmistik ve ben evime dönecegim diye bagirirken seni zorla getirmedim,sende istedin demistisenağlama
sonrada hersey yoluna girdi sükürler olsun ama nede olsa her tartismada söylenen sözler insanin kalbine oturuyor...o günden beride galiba telafi etmek icin takilir bana- arabamin önüne atladinda evlendim senle diyekaydirigubbakcemile3
tartismanin boyutu ne olursa olsun bu derece kirici sözler agizdan cikmamali bence,ne kadar yol alsanda geriye dönüsü olmuyosenağlama

sana destek vereceğine sana o sözüyle köstek olmuş afedersin
sonra hatasını anladığına sevindim arkadaşım
allah huzurunuzu bozmasın...

sana destek vereceğine sana o sözüyle köstek olmuş afedersin
sonra hatasını anladığına sevindim arkadaşım
allah huzurunuzu bozmasın...

oo köstek olma isini baslarda cok yapti canim bu neyki :oklava:
simdi olgunlasti,aile olmayi anladi,büyüdü yani allaha sükürler olsun...
saol canimcim allah kimsenin huzurunu bozmasin:nazar:

adamlan evlenmek istedim diye bana kafasına estiği gibi davranma hakkını vermedim ya

evlenmek isteyen oydu sonuçta teklifi o etti ben kabul ettim o yüzden öyle bi söz aramızda söz konusu bile olamaz
eşimden böyle bişey duymadım duyacağimida sanmıyorum

evet kandırdı beni doğru:delphin:
şahitlerim bilem var...:CüvCüv:
ama sonuçta bende hür irademle "evet" dedim ona...kaydirigubbakcemile2
yine sorsa yine desem..:asigim:
hiç demedi "sen istedin" diye...
ama dese bile yalan değil, en az onun kadar istedim bende...:icecream:

Şaka olarak bizde takılırız birbirimize ama ciddi anlamda kesinlikle demez eşim eminim.:1rolleyes:

söylemedi ... ayrildigimda sen istedin ayrilmayi, evlendigimde sen istedin evlenmeyi, cocuk yaptigimda sen istedin cocuk yapmayi e iyi ozaman bu koca ne ise yariyor herseyi ben istiyorum yaw ne arsiz kariyim wuhaha...

saka maka bir yana söylemedi bazi arkadaslarimizin dedigi gibi evlilik iki kisinin karar vermesi sonucunda meydana gelen bir OLAYdir wuhaha ...

denmemesı gerekır cunku tek basımmıza ıstemıyoruz ama boyle bı genelleme vardır ya hep duyarzmı dıye korkarız
allah duymayı nasıp etmesın...yuregıne otururt ınsanın
onu ısteyıp gııttıgıne gore sevmıssındır ve mucadele etmıssındır o lafı kımse haketmıyodur

tabiki söylemedi.bunun için hafıza kaybına uğraması gerekiyor.sonra evliliklerde birşeylerden memnun değilsek bunu belirtmekte ne sakınca varki.hemen savunmaya geçiliyor.sen istedin benle evlenmeyi eee o zaman herşeye katlancaksın yok ya.bukadarıda çok kolaya kaçmak olurdu.varsa bir sıkıntı her iki tarafta bunu konuşacakki sorunlar hallolsun.

hayır söyleyemez çünkü ben hep kaçan taraftım 2 yıl boyunca istemediğimi belirttim ve sonunda evlendikl söylemeye hakkı yok

Etmez.
Etmesi de komik olur.
Evlilik tek taraflı karar verebilecek bir karar olmadığına göre,
iki tarafta istemiştir.
Ayrıca bunu söylecek olan eş, zamanında peşinden koştuğunu unutup,
kimi kandırmaya çalışacak, çok komik olur.
Tartışmada bunu söyleyebilecek eş, o zaman eşinin her istediğine katlanacak, ayrılık kararını da kabul edecek, hani kadının tek başına istemesiyle oluyor ya herşey.

biraz huysuz olduğumdan yakınan eşime ben söylemiştim benzer bişi ama biz 2,5 yıl arkadaştık somra da 3 yıl flört ettik ben de çıkmadan önce biliyordun huysuz olduğumu bilerek sevdin aşık olmasaydın o zaman niye şikayet ediyorsun dedim o da doğru aslında dedi

tartışma değildi ben de şaka yollu söyledim ama doğruydu dediğim ben huysuzum yapacak bişi yok ki :)

ama ciddi olarak söylese gençken salakmışım demek ki hatadan dönmek lazım değil mi diyebilirim sanırım tartışmanın boyutuna ve söyleyiş tarzna göre

Back
X